Gurmaanidele
Argentiina restoran
Eva 20. märts 2002, kl 16.02 |
Minu kogemus selle kohaga järgmine: tellitud loomafilee oli fileest küll väga kaugel ja verine, kartulid külmad. Kuna istusime grillimisnurgakese ligidal siis on nüüdseks kasutatavast lihast ja "Argentina vorstidest" ülevaade olemas. Vorstid muide võeti välja tavalisest Rakvere Lihakombinaadi pakist. Ühine otsus oli-esimene ja viimane külastus.
x 20. märts 2002, kl 16.19 |
Tirts 20. märts 2002, kl 17.28 |
MIRELL 21. märts 2002, kl 15.22 |
Grillitud lambaliha on lihtsalt vapustav!Olen seal käinud u.7-8 korda ,küll kaksi ja ka suurema seltskonnaga ja lahkunud sealt alati rahulolevana.Praed on seal suured ,salatit saad niipalju kui tahad kausist võtta.Ainuke miinus on võibolla see,et kui on rohkem rahvast peab kaua ootama,aga see enamasti on igalpool nii.Võibolla oli teil lihtsalt paljude halbade asjade kokkusattumine.Kahju ! :(
plika 21. märts 2002, kl 17.37 |
Tigr 22. märts 2002, kl 15.03 |
Cathy 01. aprill 2002, kl 19.13 |
Lisa postitus