Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Gurmaanidele
Argentiina restoran
 
Eva 20. märts 2002, kl 16.02
Minu kogemus selle kohaga järgmine: tellitud loomafilee oli fileest küll väga kaugel ja verine, kartulid külmad. Kuna istusime grillimisnurgakese ligidal siis on nüüdseks kasutatavast lihast ja "Argentina vorstidest" ülevaade olemas. Vorstid muide võeti välja tavalisest Rakvere Lihakombinaadi pakist. Ühine otsus oli-esimene ja viimane külastus.
 
x 20. märts 2002, kl 16.19
Minul on küll sellest kohast ainult parimad mälestused. Toit oli meeletult hea ja absoluutselt ühegi asja kallal viriseda ei ole.
 
Tirts 20. märts 2002, kl 17.28
Olen x-ga täitsa päril, et päris hea koht - kuid oleneb mida otsida.
 
MIRELL 21. märts 2002, kl 15.22
Grillitud lambaliha on lihtsalt vapustav!Olen seal käinud u.7-8 korda ,küll kaksi ja ka suurema seltskonnaga ja lahkunud sealt alati rahulolevana.Praed on seal suured ,salatit saad niipalju kui tahad kausist võtta.Ainuke miinus on võibolla see,et kui on rohkem rahvast peab kaua ootama,aga see enamasti on igalpool nii.Võibolla oli teil lihtsalt paljude halbade asjade kokkusattumine.Kahju ! :(
 
plika 21. märts 2002, kl 17.37
Kahe käega toetan kiitjaid. Toitu väga palju ja maitsev samuti. Meeldis kastemete valik ja samuti salati rohkus.
 
Tigr 22. märts 2002, kl 15.03
vaieldamatu lemmik hetkel (ja tegelikult juba paar aastat)
 
Cathy 01. aprill 2002, kl 19.13
argentiina restoranides ongi pihvid tavaliselt väheke verised...oleksid ehk tellimise ajal pidanud ytlema et tahad läbikypsetatult oma liha...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!