Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Gurmaanidele
Mäo teeristil
 
ylenna 25. märts 2002, kl 14.10
...asuvas kohvikus on parimad pirukad!Ei tea Tallinnas yhtki kohta, kus oleks samaväärselt maitsvaid saiakesi-koogikesi! Lihapirukas on ikka liha , rosinasaias rosinaid, väga tublid kypsetajad!
 
tsinna 25. märts 2002, kl 14.29
Pirukad jah head, sellega olen nõus, aga muidu on jube koht. Selline nõukogude töölissöökla, kus kõik toidud valatakse üle tummise jahukastmega, ka näiteks kapsarullid, mis eelnevalt ära kõrvetatud, ja lauda ei tooda midagi enne, kui see kaste on külmaks hangunud.
 
Kiisu 26. märts 2002, kl 12.41

Ma panen maitsvad pirukad tühja kõhu arvele :))) Näljaga on sellised pirukad ka vääga maitsvad, mis muidu suus ringi käivad...
 
Amanda 26. märts 2002, kl 21.55
Juba koht see Mäo rist. Mine parem Paidesse sisse!
 
ylenna 27. märts 2002, kl 10.25
Ikkagi mulle meeldivad need pirukad, mis teha. Möödasõidul pean seal alati kinni, et neid kaasa osta!Kuhugile Paidesse ei hakka kyll sisse sõitma, mõttetu ajaraisk!
 
Kratt 31. märts 2002, kl 16.19
Siis pigem veel Taru poole peale Adavere Tuulikut umbes taoline trahter (nimi ei tule praegult meelde) VIIMASE PEALE KOHT ! Teenindus nagu restos, praad nagu restos ja hind nagu sööklas. Ta oli vist mingi Kristo baari haru nagu lahke trahteripidaja seletas. Ykskord hyppasime ka Sämmi kööki sisse mis ju kah seal lähistel, kuid hindasid nähes sama kiirelt välja tagasi. No krt. asi pöhimöttes ei saa ju ometi teeaarsest majakeses kysida Palaci hinda 100 - 250 eek-i. Täitsa hulluks läind see sämm, mötleb et grillfesti maskotina vöib inimesi röövida.
 
ylenna 01. aprill 2002, kl 13.58
...kurb kyll, aga PIRUKAD on seal PARIMAD!!!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!