Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Gurmaanidele
Le Bonaparte
 
erik 25. märts 2002, kl 16.49
kes oskab soovitada-laita. sooviks seal saksakambris tähtsa ürituse kaheksale inimesele maha pidada. või on vanalinnas mõistlikumat kohta?
 
coff 25. märts 2002, kl 17.17
Pidasin ka seal u. nädal tagasi eraldi saalis oma üritust. Meie seltskond jäi küll rahule (nii teeninduse kui kõige muu pakutavaga). Kui kõik oma soovid varem teada anda ja menüü kokku leppida, ei tohiks küll probleeme olla.
Ja see saal on eriürituste jaoks ülimalt sobiv, teistes kohtades sellist võimalust ei tea.
 
Katri 26. märts 2002, kl 10.28
Väga suursugune ja samas hubane koht. Menüü on väga hea, aga jah hinnad Tallinna kõrgeimad. Park Consuli restoran on ka väga seff koht. Ka Egoist sobib eelkirjeldatuga.
 
ketu 26. märts 2002, kl 16.30
Nii palju kui seal käinud olen, paistis koht silma superteenindusega. Võib-olla ainult klientuur on pisut liiga kandiline mis tuleb ilmselt hinnaklassist.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!