Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Gurmaanidele
Controvento
 
Tirts 02. aprill 2002, kl 10.42
Olen tõeline itaalia toidu fänn, aga Controventosse pole veel jõudnud. Kas soovitate ja mida siis võtta? Kas lõuna ajal läheb kiiresti ja kohti on?
 
free 02. aprill 2002, kl 11.37
Mina olen Contovento fänn ja soovitan küll minna. See ei ole nii peen koht nägu Bocca ja ei peagi olema. See on selline ubane resto kuhu saab perega tulla või kahekesi või äripartneriga. Mulle meeldivad väga sealsed crostini misti, küpsetatud baklazhaan parmezaan juustuga, farfalle brockoliga, tagliatelle buravikutega (see vist läks kyll valesti, ei ole emakeel sry ;-), väga hea on grillitud kana juurviljadega, mõnusad kodused suppid ja palju muud. Nädala sees lõuna ajal ei ole käinud, niiet ei oska vastata. Muideks väga hea pasta on Pegasuses. Minu arust parim Tallinas. Nad teevad seda ise ja hind ei ole kallim kui Boccas või Contraventos.
Head isu!
 
mai 02. aprill 2002, kl 14.02
Müürivahe tn-l Bongiornos on ka väga head toidud
 
eveli 04. aprill 2002, kl 16.04
Soovitan Controventot soojalt. Lõuna ajal ei ole käinud, kuid alates kella kuuest tasub ette helistada (ka nädala algupoolel). Kui oled pastasõber, siis soovitan samuti tagliatellet puravikega, cannelonit, penne quatrot. Bongiorno pasta on kohati isegi parem ja hinnad soodsamad. Samuti on seal alati ruumi. Bongiorno mure on see, et mingisuguse teeninduse osaliseks saab klient ainult siis, kui peremees kohal on. Teenindajad on üsna umbkeelsed ja jääb mulje, et tegemist on rahapesuauguga, sest tihtipeale ei võeta kaardimakset, kusjuures ette klienti ei teavitata.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!