Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Gurmaanidele
Teate head kohta,kus sünnipäeva pidada?
 
Kaari 18. aprill 2002, kl 19.48
Mul väiksemal õel on mais sünnipäev. Ta saab 19 ja tahab väga kusagil baaris või pubis tähtpäeva pidada, lubasin et aitan, kuid paistab et olen jäänud omadega jänni (pole eriti väljas käija). Kas oskate soovitada mõnda head baari või pubi, kus on normaalsed hinnad ja hea muusika, Tallinna(s) lähedal? Hea oleks kui saaks laua ka kinni panna, sest siis ta saab sõpradega omaette olla.

Tänades ette
 
Kats 18. aprill 2002, kl 22.16
Krahl, Kolumbus Krisostomus, George Brownes (aga seal pole eriti omaette oleku võimalust), Arizona (seal on ka väikse toa võimalus olemas, hästi hubane oma seltskonnaga olla!), boheemkohtadest muidugi igilahe Kloostri Ait... Väga palju sõltub sellest, mis sorti muusikat ta tahab.
 
Ling 19. aprill 2002, kl 07.59
Tallinna lähedal - Scotland Yard - mulle meeldis seal väga.
 
Liis! 19. aprill 2002, kl 09.15
Hiiu pubi on ka päris lahe. Pärast avamist juba paar päeva hiljem toimus seal ühel tuntud härral sünnipäev. Väga ilusti oli laud kaetud ja seal on just selline nurk kus sünnipäeva pidada
 
trendi tädi 25. aprill 2002, kl 12.19
Mina käisin tuttava sünnipäeval,mida peeti Decolte`s,10 külalist said tasuta sisse,laua reserveerimine oli tasuta,võis päeval koha ise valida ja oma tordi kaasa võtta.Igavesti vägev,vihtusime tantsu hommikuni,kõik olid väga rahul.
 
iiris 30. aprill 2002, kl 16.26
restorani "Tänav" piknikusaal. reserveerimne ei maksa midagi, aga toidu peab sealt tellima. rootsilaud 50 eeki per nupp on koguseliselt väääga vähe.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!