Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Gurmaanidele
emadepäeva lõunasöök vanalinnas
 
Krissu 07. mai 2002, kl 09.51
Kas keegi oskab soovitada Tallinna vanalinnas söögikohta, kus võiks suure perega ja igas vanuses inimestega lõunatada? Ma mõtlen, kus ka lastel mingi mängimisvõimalus vms, nad ju söövad rutem ja tüdineva ära, kui vanemad väheke lobiseda tahavad. MacDonaldsit palun mitte pakkuda!!!! Ja hea oleks veel, kui seal söögikohas oleks välja istumise võimalus, kui ilm lubab. See tähendab muidugi, et ka pealelõunal PÄIKE paistab sinna terrassile. Kipuvad ju vanalinna hoovid sellised pisikesed ja kõrgete seinte vahel olema, kus päike paistab ainult siis, kui seniidis on...Nojah, väga-väga kallis ei tohiks see ka olla...
Ui-ui-ui, milline pikk nõudmiste joru kokku tuli....Aga noh, äkki keegi siiski oskab midagi soovitada?
 
rebee 07. mai 2002, kl 16.57
raeköögis oled käinud?seal ka palju terrasse hea ilma korral.
 
Kats 07. mai 2002, kl 19.56
Mnjaa, aga Raeköögis jooksevad ringi hiired ja prussakad :( Mina sinna küll enam minna ei taha... Šoti klubi on hästi armas, kaunis aed ja ilus istuda.
 
leelo 07. mai 2002, kl 21.39
Lühikesest jalast üles on Vana Villemi pubi vms seal on kena väliterrass, väiksevõitu, kuid ilmselt võimalik reserveerida.
 
Nurrmaalne 08. mai 2002, kl 14.42
Vanalinnas ei tea, aga vaat seal lillepaviljoni juures on Karina nimeline mõnus koht kauni vaatega merele. J aõues on ka võimalik olla.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!