Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Gurmaanidele
tore peokoht Tallinnas
 
triinu 14. mai 2002, kl 20.12
Aljoo,

Kas keegi teab soovitada kohta Tallinnas kus saab korraldada klassikokkutulekut. Tingimused nii nagu ikka - hea ja odav. Mahutama peaks 25 inimest, tahaks ka koha poolt toidulauda. Tore oleks kui saaks ka 6ues olla.

ootan pikisilmi vastust
 
Mina 15. mai 2002, kl 10.44
Osman Kebab Tammsaare teel, seal saab õues ka olla.
 
triinu 15. mai 2002, kl 11.01
Aga kas seda saab kogu kupatusega ka reserveerida?
 
Tia 15. mai 2002, kl 13.38
Meie pidasime klassikokkutulekut "Kannikese" hotellis. (Vabaduse pst.108/Sanatooriumi 8 Tel:6572786)
Sai kogu kupatusega reserveerida+saun.
 
kelli 15. mai 2002, kl 15.12
Nomaitia, minuarust on see "Kannikese" hotell yks kohutavalt jubbbeeee koht! Syda läheb pahaks! Teenindus on allapoole arvestust ja iseenesest jätab koht ise ka väga prosta mulje .Hiljuti ööbisid mul seal soomest tulnud tuttavad (hea odav koht kuulu järgi ju) ja said seal kohutava kõhulahtisuse sealsest toidust , alkoholi nad ei puutunud .Terve kamp oli aga näost roheline ja palavikus .Asi lahendati hotellisiseselt .Aru ma ei saa , miks nad seda asja edasi ei andnud!
Ise käisin korra enne seda intsidenti seal , mõtlesin et vaatan miskoht on .Ootasin nn ."restoranis" laua ääres, köögis kostis metsikut kisa - ylemus röökis yhe ettekandja peale , midagi oli supiga valesti läinud .Ma ausõna ei pinguta yle kui ytlen et seda kisa tuli sealt yle poole tunni .Samas olid ka kõik muud teenindajad ennast varjunud laudade taha, eemal kuskil nurka või vastuvõtulauda , ise oodates millal järg nende kätte jõuab .Köögist kostis aga ikka sellist kisa a la "sa rõve @!#$, sa idioot , sa ei liiguta yldse oma perset siin , sa oled yks tyhi koht , kaugele sa ei jõua kuradi värdjas , idioot , IDIOOOOOOTTT!" Kõrvalt kuulsin yhe ettekandja juttu et hakkab jälle peale , ega ta päeva ikka vahele ei jäta (jutt käis sellest ylemusest) .Eks kes seda kohta tunneb , peaks juba harjunud olema selliste ekstreemsustega .Mina aga lahkusin , peale 45min. Keegi ei julenud mult tellimust võtta, kööki minna .Isu läks mul ka ammu juba yle .
Rääkisin oma kogemusest kohalikule tuttavale, ta naeris mu yle, ytles et seal ju ainult parmud käivadki, normaalsed inimesed sinna ei lähe ...Ei lähe jah enam kyll..jubedusvärinad tulevad peale!!!
 
materialist 16. mai 2002, kl 09.07
see on kogu aeg yks ilge koht olnud. algusest peale!
poes myyakse ka neil vanak läinud asju. iga kord kui midagi ostad peab konttollima säilivuskuupäeva ja saad avana sja ja annad tagasi, siis pannakse see kohe su silme alla tagasi letti myygile. vot nii.
ainukt positiivne asi on et seal on tore liha myya ja odav liha. ja kõige toredam on yks blond venelannast myya, kes kyll eesti keelt ei räägi aga on muidu nii kohutavalt tore!
 
Tia 16. mai 2002, kl 12.28
Häbi kohe,et nii lolli nõu andsin!Meie kokkutulek oli tõesti aastaid tagasi.Siis nagu hirmus ei tundunud.
Hea, et teada andsite!
 
Kalla 16. mai 2002, kl 14.07
Kopli kandis Puuvilla tänaval on suure eramaja all selline koht, mis võiks teile sobida. Mahutab kuni 40 inimest. Hubane,mitu saali, bassein, saun, võimalus kasutada aeda ja grillida. Eraparkla. Kohapealt saab ka toitlustamise tellida.Kõik, kes käinud on, on kiitnud.Osad käivad lihtsalt pühapäeviti saunas ja basseinis.Tavaliselt peetakse sünnipäevi, pulmi, kokkutulekuid.
tel 050 18 023
 
Sun 17. mai 2002, kl 08.32
See Puvilla tn. ruumid ja saun on küll mõnus koht! Ka käinud.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!