Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Gurmaanidele
välikohvikud Tallinnas
 
m 17. mai 2002, kl 10.27
kas keegi oskakas soovitada mõnda toredat välikohvikut,terrassi Tallinnas? Midagi peale Raekoja platsi omadest.
 
Tigr 17. mai 2002, kl 16.36
kamikadzel on välisterrass (kuhu ilusa ilmaga nii palju päikest paistab), samuti enamikel restoranidel-pubidel vanalinnas.....jaluta lihtsalt ringi ja küllap leiad (loll nõuanne, aga pea juba tänaseks päevaks tühi, samas aga tahtsin midagi öelda :)
 
Krissu 18. mai 2002, kl 16.17
On jäänud mingi ähmane mälestus sellest ajast, kui veel suvi oli (eelmisel nädalavahetusel.., nüüd on see jälle läinud..., et Vene tänaval on väga palju väliterrasse, üks neist koguni paadi-kujuline. Kuidas neis aga söögiga lood on, kahjuks ei tea öelda.
 
maie 18. mai 2002, kl 17.23
mine mööda Lühikest jalga üles, raudväravast läbi ja vasakul, enne Neitsitorni, Muusikamaja vastas on Vana Villemi (?) pubi. lähed trepist alla ja läbi 'saali' paremale - ongi kena vaikne ja roheline terrass.
 
Laura 20. mai 2002, kl 11.50
See Vana Villemi pubi nimetati ringi, uut nime ei oska kohe peast öelda. Aga kuna koht on alles, ju siis ka terrass.
 
tsinna 21. mai 2002, kl 10.54
Vene tn on jah järjest: Klafiira oma, siis Vasilios (kreeka, võisin ka valesti kirjutada nime), siis see endine Laguun, kus on paat ukse ees. Teisel pool elevandi ja Tanduuri omad (india).
Eelmisel suvel oli hästi mõnus õu Seisklusjuttudel.
Pikk tn on suur vabaõhukas Lübeckil, aga eelmisel suvel nad said selle avatud juuliks, ei tea, kuidas tänavu.
Küsiks omalt poolt, et kas Toompeal rohkem pole kui see Villem, mis nüüd on teise nimega? Õudselt tahaks vahtida nagu kotkas kaugele ... kas nende Tallinna kõrghoonete ülemistel korrustel ei ole enam/veel mingeid kohakesi tehtud?
 
sille 21. mai 2002, kl 17.03
Vene tn.-l on neid jah ridamisi,tore tegelikult,sest kuna see tänav jääb turistide liikumistrassist natuke eemale,on nad seal omad terrassid väga hubaseks teinud.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!