Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Gurmaanidele
kloostri ait
 
gerli 18. mai 2002, kl 13.25
mida arvate? kas soovitate?
 
maie 18. mai 2002, kl 15.04
minu kodukoffik. lemmikuim hommikuti kohvi ja ajalehega istumiseks, eriti kui juhtub jahedam hommik olema ja kaminas tuli lõõmab...
õhtuti liiga suitsune ja rahvast täis. söögid on niijanaa. meeleolukas. pigem boheemlaslik kui trendikas.
 
Krissu 18. mai 2002, kl 16.14
Käisime pühapäeval seal lõunatamas. Noh, emadepäev või nii...Panime veel enne laua kinni, enne käinud ei olnud. Nojah.. Söök oli väga-väga hea - ahjukartulid ja külm kaste, juustu-sardellid-kiievi kotletid jne. Aga miljöö jättis küll ausalt öelda veits soovida. Täiesti söökla tunne tekkis. Kuigi inimesi oli suht vähe, käis pidevalt selline jutukõmin (muusika ei mänginud)ja mis kõige ebameeldivam: toolide/laudade metalljalgade kolin ja kriipimine vastu põrandat. Täielik söökla. Muidugi, ma ei vaidle vastu, et õhtuti, kui rohkem rahvast ja ansambel/musamasin mängib, võib seal hubasem olla, aga keset päeva jah, jättis sellise mitte-väga-hea mulje.
 
piret 18. mai 2002, kl 22.37
ma käisin ka seal.nii nämmad sõõgid.minule küll õhkkond meeldis.suvel on seal lahe käia hea jahe.ja muide ma käisin seal päeval...
 
maie 19. mai 2002, kl 00.32
jah, see on vahva, et suviti on seal mõnus jahe isegi siis kui kaminas põleb tuli. ja tuld tehakse (kui viitsitakse) kohe hommikust alates.
 
siks 20. mai 2002, kl 08.49
halb teenindus ja mitte eriti head sõõgid. interjöör muidugi on armas, eriti need sepistatud lambid. vahest õhtuti on mõnus istuda, aga sööma küll ei soovita minna.
 
kass 20. mai 2002, kl 10.58
lemmik - ilmselt kõigile vähegi boheemlikuma ellusuhtumisega isikutele! ainult kahju, et suurepärased Karksi õlled kadunud on: pole paremat Ordumeistrist talvel kamina ees või Heledast suvel kuuma ilmaga:) Söögid on sootuks teisel kohal!
 
Kats 20. mai 2002, kl 11.59
Väga hea koht!!! Mulle õhkkond sobib ja söökidega olen ka rahul. Hinnaklass normaalne ja suhtumine positiivne.
 
dokk 20. mai 2002, kl 17.07
jessas, olen seal kord söönud ja see söök oli sõna otseses mõttes löga. Külm, pooltoores, vees ujuv riis ühe kolmekslõigatud seenega, mis pidi olema risotto. Täielik pettumus. Peale selle hõivas aida õhtul nii 20-21 paiku kamp lärmavaid pubekaid.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!