Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Gurmaanidele
Troika
 
tydruk 21. mai 2002, kl 13.09
Tere kõigile! Äkki soovitate, mida Troika restoranis süüa? Ja mis hinnaklass seal on? Lähemal ajal on sinna minek, sellepärast küsingi.
 
Makenna 21. mai 2002, kl 13.48
Siin Sulle Troika'le link. Menüü ka ilusti olemas.
http://www.troika.ee/est/index.html
Täitsa mõnus koht toreda seltskonnaga olemiseks. Kindlasti tasub külastamist. Noh, söögieelistused tuleks Sul endal küll vaälja valida. Ja minu kogemus on näidanud, et personal on seal lahke ja aitab valida.
 
K 21. mai 2002, kl 13.49
käisin seal küll viimati talvel, aga üleval korrusel pubi poole peal olid väga maitsvad salatid (linnuliha- ja lihasalat) ning ka praed olid väga isuäratavad.. kiievi kotlett oli päris hea.. ma kõike ei mäletagi, mida seal on söödud.. aga ühtegi pettumust küll old ei ole. pigem üks lemmikrestorane :)

aga vaata ise siit http://www.troika.ee/
 
mai 21. mai 2002, kl 13.57
Uhhaa oli väga hea, samas ka pliinid ja sõrnikud.
 
K 21. mai 2002, kl 14.02
jah, pliinid on seal mõnnad :)
 
siks 21. mai 2002, kl 14.47
väga hea koht- väga sõbralikud teenindajad ja tõeliselt hea toit. pole veel kordagi pettuma pidanud. nii pubi kui restorani osa on mõlemad väga mõnusad.

ja arvestades seda, et asub raekojaplatsil, on hinnatase suht odav. kui nt. võrrelda teise hea vene restoraniga- klafiraga- siis on hinnatase tunduvalt madalam. hindu saad netis võrrelda, troika link juba on antud ja vaata ka: www.klafira.ee
 
tydruk 21. mai 2002, kl 14.58
Suured tänud, tshekkasin juba Troika kodulehele ka. Tahaks vist pelmeene proovida seal, neid ehtsaid vene omi. Praed on küll üsna kallid aga samas usun, et ka head.
 
Laura 21. mai 2002, kl 15.06
Tead, need pelmeenid on seal jube head!
Annavad erinevat sorti kastmed kõrvale ja.. mmmm
endal tuli ka isu peale :-)
 
tydruk 22. mai 2002, kl 09.10
Sõingi seal eile pelmeene ja tõesti olid jube head! Soovitaks kõigile! Ja veel sõin pliine maasikamoosi ja hapukoorekastmega ja samuti pole muud öelda, kui maitsesid ülihästi! Hinnatase polegi eriti hull, kannatab ka suurt praadi süüa. Minge teie ka Troikasse ja saage meeldiv toiduelamus!!!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!