Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Gurmaanidele
resto "neljas aste" tartus
 
preilna 23. mai 2002, kl 10.17
nii nyyd siis tahaks kuulda selle koha kohta mingeid mälestusi...ja kas on ikka nii hea koht...
kas ta liiga keldrilik koht pole?
 
Tirts 23. mai 2002, kl 10.36
No keldris asub ta küll ja on küll selline "maa-all" tunne. Aga toidud on head ja neid valides saab nimetuste üle päris kõvasti naerda.
 
siks 23. mai 2002, kl 10.45
minu arust päris mõnus koht.
 
preilna 23. mai 2002, kl 10.49
ET parem kui draakon..
ja vaadet sääl ju arvatavasti pole...seda kompenseerib ...mis?
kuidas on teenindus?
 
Pille 23. mai 2002, kl 20.03
Täitsa mõnus koht. Teenindus on iga kord olnud viisakas ja lugupidav (ca 4 korda olen käinud viimase 2 aasta jooksul). Toidud on väga maitsvad, hinnad on veidike kallimad, kui maksta tahaks, aga pole mingid röögatud.
 
vapper jänku 23. mai 2002, kl 22.02
no kummaline, ei tea, mis ajal mina seal siis käinud olen, aga head sööki ega teenindust veel kohanud pole.. :) kokku olen seal söönud vist kolm korda ning iga kord lootnud mingile imele, et on paremax läinud, aga ega enam ei lähe küll.. ettekandja oli mingi mossis vanem naine, sööginimed küll toredad ja naljakad, aga portsud väiksed (seljanka kohvitassi suuruses anumas ja jubesoolane) ja hinnad suht kõrged, sama raha eest võiks kuskil MÕNUSAS kohas (nagu ntx wilde, äraleierdatud küll, aga mis teha, kui tartus eriti midagi võtta pole) süüa.. ja väljanägemine ka kiita pole..
isegi kotka kelder, mis ka eriti välja ei näe, on way parem koht imho...saab kõhu täis ja teenindajad on ka kiftid mehed kõik..
 
milky way 24. mai 2002, kl 00.14
mulle abs ei meeldinud. Tartus on üldse alati söömisega draama. Aga viimati käies sõin Exitis lõhe vmt suppi, mis oli imehea! Ja kui hiinakas läheb, siis ikka Tsink Plekk Pang.
 
preilna 24. mai 2002, kl 10.36
oeh
täiesti raske ettevõtmine mul kyll:)
no tundub et ei ol norm kohta tartus...
ja tänan soovituste eest
aga just seline pidulik...ja valgete linadega restot tahaks...

mis koht see exit on?
 
mw 24. mai 2002, kl 22.10
Exit on hotell Pallase restoran. Seal käivad põhiliselt keskeqlised soliidsed inimesed, pole valege-lina koht. Valge lina koht on Werneri restoran (sealne külmutatud toorjuustu tort on hea) ja Barclay resto.
 
mari 25. mai 2002, kl 01.20
kuule, ega sa Entriga segi ei aja. Mingist Exit nimelisest kohast pole küll kuulnud ja ei tea ka, et Hansakesuses kaks restorani oleks.
Vaate poolest parim on Atlantis. Söönud olen seal korra, rahule jäin.
Valgete linadega on Barclay ja vist ka Draakon (hotellis.) Neljandas astmes olen päevasel ajal käinud kunagi ammu, ei mäleta sellest ei head ega halba. Tarvenas saab ka päris mõnusalt süüa, aga ei ole väga pidulik koht. Werner on nii hull koht, et seal ei julge muud peale tavalise kohvi tellida. Ainuke hea asi tema juures on asukoht.
Kotka kelder on minuarust väga kummaline koht. MA ei teagi mis põhjus see peaks olema, kui sinna läheks, vist peaks silmini täis olema, et ükskõik, kuskohas istuda. Minu jaoks täiesti out koht.
 
milky way 26. mai 2002, kl 20.51
no ütleme, jah, et ega ma n i i ka nende Tartu asjadega kursis ei ole nagu selgub. Muidugi Tln-s on kaukaasia resto Exit ja Tartus Enter, sorry.
 
jul 19. juuni 2002, kl 17.40
Minule Neljas Aste meeldib. Seal on alati vähe inimesi ja kui on nt kahekesi-olla-tahtmine, aga mitte kodus või hotellis, siis on see hästi hea koht. teenindusega ka rahul, ehkki veinidest ei tea nad midagi.
Aga Tartus on üks äärteult kihvt koht: Gruusia Saatkond Rüütli tn-l. Ainult plusspunktid! kes gruusi toitu armastab, see seal pettuma ei pea! PS Kartuliputru ja hernesuppi seal ei saa.
 
mõtttuuuu 08. juuni 2014, kl 19.57
käisin, punker on kinni pandud!!!!
 
Mälestused neljandast 19. märts 2017, kl 21.46
No koht on ise väga lahe ja interjöör huvitav.kuid endised rentnikud sulp-alep täielik läbikukkujate pande.eriti ülle nimeline tädi serveeris halvak läinud toitu
 
teadja 28. märts 2017, kl 17.32
Ülle enam seal ei tööta. Nüüd on toidud viimase peal.
 
Libanōid 07. aprill 2017, kl 23.00
ah neljas aste ikka avatud? Pole ammu sinnakanti trehvanud.
Ma käisin seal vist 20a tagasi:)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!