Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Gurmaanidele
soome trallima
 
Ilus Helena 30. mai 2002, kl 11.43
Kui Tallinna kohta kirjutas üks inglise ajakirjanik väga tabavalt "Bocca, Pegasus ja Spirit [nüüdseks siis Bon-Bon] - cool olemise kolmainsus", siis millised on need "rikaste ja ilusate" lemmikkohad Helsinkis? Aga Riias?
 
Zen 31. mai 2002, kl 13.25
Vot see on teema mis mind ka väga huvitaks! Ja kahjuks ise kah kaunis teadmatu :( Riias siiski mõned kohad on mis on hea mulje jätnud, iseasi kas need just need "rikaste ja ilusate" kohad on. Aga ära mainin ikkagi: ööklubi Nautilus ja Polkovnik, viimane on midagi klubi ja lihtsalt baari vahepealset.
 
Corsten 05. juuni 2002, kl 00.23
Ma olen Soomes tihti pidutsemas käinud, aga enamasti noorte ja vallatute kohatades - rikkurite kohta sattusin vaid korra - nime ei tea, aga kesklinnas ja kolmapäeviti oli vanasti tantsuplatsi asemel bassein. Vanusepiirang 21.
 
tots 07. juuni 2002, kl 13.36
Ma küll pole Soomes käinud pidutsemas,küll möllamas.Linnanmäki on viimsepeal (võrreldes Eesti surmamasinatega),Visulahti ja Serena on kah lahedad.Ja muumimaa oli kah hästi armas,aga seal vist väga tihti käia pole huvitav.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!