Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Gurmaanidele
Kolumbus Krisostomus
 
Liis! 11. juuni 2002, kl 09.55
Kindlasti on sellel teemal juba räägitud, kuid lisaksin ka omalt poolt paar kiidusõna. Tõesti tore koht, praed on minu jaoks isegi suured ning vääääga maitsvad. Ja mis veel plussiks on, on see, et kõike saab ise kombineerida. Hind on ka normaalne. Näiteks sõbranna valis nii- kartulid + hapukapsas + kanakoib + piim = 65.
 
Kena naine 11. juuni 2002, kl 17.58
Nojah täitsa odavalt saab seal läbi,aga samas sa ei tea kui suur ports peab olema,et mahuks näiteks 70.-sisse....käisin seal ringi pea laiali ...teenindaja vahib ka mokk töllakil..see koht meenutab sööklat..ok..asi oleks ok,aga mis kandikud seal on..kust need on välja vöetud..ajast ja arust..söögiisu läheb hoobilt ära!
 
Kaisu 11. juuni 2002, kl 19.01
Mulle seal ei meeldinud. Kohe nii ei meeldinud just see teenindus või õieti selle puudumine. Läksin edasi Oliveri, seal on kõik OK
 
Liis! 12. juuni 2002, kl 09.33
Mind teenindasid need kokapoisid. Olin ka esimest korda ja kohe ei osanudki midagi valida ning kuidas valida ja siis tuldi mulle meelsasti vastu ning laoti taldrikule just seda mida tahtsin. Aga ühte asja sain seal küll esimest korda- brokoli-lillkapsa-juustu vormi. Kol kõige paremat asja kokku pandud ja mmmmm. (selle võtsin kartulite asemel)
 
Pätu 13. juuni 2002, kl 11.29
seal oli jube rasva hais!
 
saima 14. juuni 2002, kl 18.58
Mulle meeldis väga. Head toidud olid, ainult laudu võiks nad tihedamini puhastada.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!