Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Gurmaanidele
Eeslitall
 
heli 19. juuni 2002, kl 12.28
Kas see koht ongi nüüd täiesti maha käinud või oli meil eile kehv päev?

Tahtsime tiba süüa ja et oleks õues - eile nii kena soe õhtu. Cockeri kontsert kuualtud, tuju hea. Ette jäi Eeslitall. Küsisime kas köök on lahti, vastu jaatav ning istusimegi maha. Lisaks meile oli õues veel paari laua ääres inimesi.
Mõned juba sõid, teised jõid.

Käisin käsi pesemas, kusjuures kuna ekslesin majas ringi läks aega 10 minuti ringis. Kõik saalid, peale ühe laua, olid tühjad.

Õue naastes polnud kelner meile veel tähelapnu pööranud kinnitas abikaasa. Ok - nähes et ta kõrvallauast tühje klaase koristab, küsisin kas tellida ka saab. Järgenva 5 minuti jooksul toodi menüü. Vahepeal siginesid ka teiste laudade äärde üksikud sommid. Paarikaupa. Ei olnud suuremaid seltskondi. Umbes 10 min pärast õnnestus kelnerposil taas sabast kinni saada ja oma tellimus esitada ning siis tuli PAUK: Tellimuste järjekord on tund aega!!!

Loomulikult tõusime ja lahkusime - kõigepealt ootame ligi pool tundi, et üldse löögile pääseks ja siis teatakse, et teie salatid võtavad aega terve tunni!!

Igal juhul väga negatiivne kogemus.
Me olime
 
siks 19. juuni 2002, kl 13.48
naljakas, kuskil ajalehes just kiitis seda kohta. nüüd on siis teada, et minna ei tasu!:(
 
Mina 19. juuni 2002, kl 14.29
Mulle on Eeslitall küll siiani väga meeldinud,aga eks juhtub igasuguseid päevi..
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!