Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Gurmaanidele
söögikoht Saaremaal
 
bee 20. juuni 2002, kl 12.39
soovitage söögikohta Saaremaal
 
Sippsikk 20. juuni 2002, kl 13.46
Ole kena inimene ja tee enesele selgeks Saaremaa pikkus idast läände ja põhjast lõunasse kilomeetrites. Vaat soovitaksin küll, aga millises asustatud punktis seal vahel sul just kõht tühjaks läheb?
 
to Sippsikk 20. juuni 2002, kl 13.57
ühel päeval läheb kõht tühjaks, näiteks, Kihelkonnast teel Orisaarre, teisel päeval läheb kõht tühjaks Kuresaarest teel Leissi. Nii,ole ise kena inimene, kui on midagi soovitada, siis soovita.
 
roheline 20. juuni 2002, kl 14.08
Roomassaare jahisadam. ca 5 km Kuressaarest väljas. Sa ei kahetse ! Endal põhikoht Saaremaal söömiseks. Lümanda söögimaja ka kiidetakse, kuid ise pole käinud.
 
Sippsikk 20. juuni 2002, kl 17.32
Lümanda söögimaja- eelmisel aastal oli priima. Aga Kuressaares on keik kenad kohad, Roomassaare jahisadam ikka ka, ja restoran Daissy, Kuressaare Ametikooli Kassi kohvik - oma buffet lauaga ja uus koht Linnahotell, restoran- baar Meri. Köik sõltub rahakoti paksusest ja pidulikkuse astmest. Ahjaa, uus koht on veel nn. hiinakas Hongkong oma hiina toitudega.
Kõikides neis kohtades on ka päevapraed nii 30-35 krooniga.
Welcome to Saaremaa!
 
vend 21. juuni 2002, kl 12.25
Kuressaares oli vist mingi vaimu või nunne tänav ei mäleta aga jube suured ja odavad praed olid küll
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!