Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Gurmaanidele
küpsetatud banaan jäätisega
 
Minna 28. juuni 2002, kl 10.39
kas keegi oskab teha seda magustoitu:küpsetatud banaan jäätisega, teise nimega banana split vist
 
tree 28. juuni 2002, kl 12.04
mina olen nii teinud, et lõikan banaani pikkupidi pooleks ja lihtsalt praen pannil ära vähese õliga. Natuke raputan suhkrut ka peale. Praen seni, kuni ta muutub selliseks küllaltki pehmeks ja värv läheb ka pruunikas-kollakaks. Ja siis lihtsalt banaanid taldrikule ja jäätis neile peale. Väga hea on!
 
arina 28. juuni 2002, kl 12.37
nii info mõttes - banana splitis on toores banaan.
aga küpsetamine on imelihtne.parem on banaani praadida võiga.praed ilusti mõlemalt poolt ära ja siis lisad lõpus pannile sortsu apelsinimahla ja lased veidi aega haududa.mitte liiga pehmeks!no umbes kuni mahl ära aurab.apelsinimahl kaotab ära selle magus-lääge maitse.
siis serveerid vaniljejäätise,vahukoore ja maasika toormoosiga.kõik ühele taldrikule ja kui eriti kaloripommi tahad siis shokolaadikastet ka veel.
head isu.
 
Rosin 28. juuni 2002, kl 14.26
koorin ära ikka vöi? vöi jääb üks pool koorega?
 
Minna 28. juuni 2002, kl 14.55
kui sul vähegi taktitunnet oleks ei saadaks sa selliseid mõnitavad kirju. Võta teadmiseks, et see mida mina teada tahtsin ei olnud sugusi seotud banaani koorimise ja söömisega. Sinu kirjast võin ma järeldada seda, et sul on kas väga halb tuju ja sa soovid ka teiste tuju ära rikkuda, või oled sa lihtsalt väga labane ja rumal.Kui see sulle üldse peaks korda minema sis mul on olnud väga raske töö nädal ja nii labane ja lapsik kui sinu käitumine ka ei olnud tõi see mulle korraks pisarad silmad. Kuidas võivad mõned nii õelad küll olla?
 
arina 28. juuni 2002, kl 15.54
unustasin muidugi mainida,et banaani peab ära koorima.vabandust

ja minna,ära võta asju nii otse südamesse :)
 
wo:man 28. juuni 2002, kl 16.47
Mille peale siin nüüd solvuti, ei saanudki aru. Aga parem ikka enda pinget netis välja elada kui hiljem kodu pere peal. Toit ise kõlab maitsvalt. Peaks proovima.
 
grillaja 28. juuni 2002, kl 22.03
Grillitud banana split
Koorimata banaan lo~igatakse pikuti pooleks, lo~ikepinnale ma"a"ritakse veidi vo~id. Asetada lo~ikepind allapoole fooliumile ja grillida ymber keeramata u.10min. Serveerida shokolaadikastme(ko~ige lihtsam poest osta valmiskaste) ja ja"a"tisega .
 
pörr 28. juuni 2002, kl 23.30
Tahaks ka teada mille peale solvuti? Tõsiselt , ma ei tee nalja , aga ma ei näe konflikti või mõnitavat kirja .Milles asi? Kas mingi mõnitav kiri kustutati juba ära?
 
mariso 30. juuni 2002, kl 23.20
mina olen teinud nii, et esmalt sulatan või sees pannil fariinisuhkrut paar lusika täit ja siis selle sees hästi kergelt praen pikkupidi pooleks lõigatud koorteta banaanid mõlemalt poolt
 
Rosin 01. juuli 2002, kl 16.53
issand, äkki solvus minna minu peale? SEE KÜLL KURB!
 
Minna 01. juuli 2002, kl 17.33
sa jäta oma ironiseerimine ,kas sul pole tõesti midagi muud teha
 
pörr 02. juuli 2002, kl 18.10
Maisaa aru tõesti mille peale solvuti, mina ka siiamaani arvasin tõega et see banaan , mille peale tehakse see split-kuhi , jääb koorega - et siis pehme banaan ja täidis välja ei valguks .Kas ei olegi siis nii? Mina näiteks siiani olen teinud, jääb taldrik ka ju puhtamaks .Banaani grillitakse ju ka koore sees, fooliumis, ja siis seest süükase lusikaga...
Aga solvumistega on nii , et kui kellelgi on paha päev, võetakse iga ettepanekut otsese rünnakuna .Kahju inimesest , loodan et täna on närvid korras:))
 
triin 03. juuli 2002, kl 17.52
tøepoolest, vøta asja rahulikult. Olen ka nærviline inimene, aga enamasti yritan asju siiski naljaga vøtta. Tohutult nøme ja væsitav on suhelda inimesega, kes køiges rynnakut enese vastu tunnetab.
 
Lyasha 08. juuli 2002, kl 17.01
Minna, sa oled idioot v6i??? ma lugesin kaa seda ja kui sinu kiri ette tuli, oleks tahtnud sulle peksa anda. sina oled ainuke, kes kedagi närvi ajab. mind ajasid ning nyyd elan mina end välja. see oli just hea kysimus, et kas tuleb koorida kaa!
Minna, mine psyhholoogi juurde! *vihane, et sellised inimesed linna peal vabad on*
 
minna 09. juuli 2002, kl 16.44
Kui ikka inimesel paha tuju on, siis pole ime et sellistes asjades rünnakut nähakse. Aga naiivne on sinust arvata et küsimus mis esitati oli puhtalt teadmatusest esitatud. Mind paneb mõtlema kui loll võib üks inimene olla, kui ta ei tee vahet irooniaga ja niisama puht teadmatusest esitatud küsimusel,siinpuhul oli tegemist pilkamisega. Võibolla sa peaksid seda sõnumit uuesti lugema ja natuke tähelepanelikumalt.Ma ei ole kergesti solvuv inimene aga kui ma olen väsinud ja tujust ära, võivad ka sellised tühised asjad mind rööpast välja viia.
 
brrrrr 11. juuli 2002, kl 12.57
Mina olen naiivne ja loll inimene ja tõesti ei leia rosina küsimuses irooniat. Soovitan ka Minnal psühholoogi poole pöörduda, enne kui paranoia täielikult võimust võtab.
Ja ma ei saa aru kui tähelepanelikult saab lugeda kahelauselist sõnumit. Olen seda sada korda üle lugenud ja ei leia sealt mingit pilget.
 
Minna 12. juuli 2002, kl 10.16
Minu jaoks on see asi juba ammu unustatud, kui ma leidsin tol korral et mul oli põhjus solvuda siis oli see tingitud paljudest erinevatest teguritest. Ma oleksin teile kõigile väga tänulik kui te lõpetaksite mulle kirjutamise kuna ma ei ole vaimuhaige ega ebanormaalsest palju ärrituv inimene. Antud olukorras ma olin tõesti väga väsinud ja halvas tujus, mispuhul on õigustatud ju see et ma lugesin sealt kirjast välja midagi sellist mida seal ilmselt ei olnudki. Mis mind häirib on see et osad teist näevad seda asja nii must-valgena. Sellest ühest korrast ei saa mingeid järeldusi teha minu iseloomu kohta. Nii et ma tõesti palun kui keegi tahab ennast välja elada siis otsigu keegi teine selle jaoks, ma olen tõesti väsinud nendest kirjadest. Ma ei saa aru kuidas te viitsite siin istuda ja kommenteerida mingeid mõttetuid kirju, kas te inimesed tööl ei käi.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!