Gurmaanidele
restoran
potsu 12. juuli 2002, kl 10.37 |
lucy 12. juuli 2002, kl 11.31 |
oioi 12. juuli 2002, kl 12.27 |
potsu 15. juuli 2002, kl 12.52 |
lucy 15. juuli 2002, kl 17.55 |
kullake, tln-s ei olegi restorani, kuhu minekuks vaid õhtukleit piisavalt hea on. kui gloria, egoist, l`artiste tunduvad hinnatasemelt mittesobivad olema, siis ega palju valikuid üle jää.
miks siis boccasse õhtukleidis ei võiks minna? pane aga selga, mis sobiv ja mugav ja vastab sündmusele, mida tähistada soovid.
miks siis boccasse õhtukleidis ei võiks minna? pane aga selga, mis sobiv ja mugav ja vastab sündmusele, mida tähistada soovid.
vend 15. juuli 2002, kl 21.10 |
maia 16. juuli 2002, kl 14.53 |
Lilly Munster 18. juuli 2002, kl 12.42 |
Ainsad kohad, kus üldse kunagi on mingi "tresskood" olnud, olid mõned Tallinna ööklubid, kuhu tossudes sisse ei lastud. Ja minu arusaamist mööda tuleb siin minevikuvormi kasutada.
Ja Bocca ei ole Gloriast sugugi odavam - hinnatase on ikka umbes 100-150 krooni eelroog ja praad 200-300 krooni, magustoit 60-100. Muuseas Gloria-Egoist pakuvad mõlemad nn menüüd umbes 400 krooni eest. Vein on üldse Eestis jaburalt kallis :(
Lisaks soovitan soojalt Le Bonaparti prantsuse köögiga. Just see tagatuba on mõnus hubane. Ning Stenhus, vihjeks oleks eeroana karutli gratin. Ja L'Artiste on kolinud märksa kõrgemale ning nüüd saab koos õhtusöögiga nautida veel ka kaunist vaadet Tallinnale.
Ja Bocca ei ole Gloriast sugugi odavam - hinnatase on ikka umbes 100-150 krooni eelroog ja praad 200-300 krooni, magustoit 60-100. Muuseas Gloria-Egoist pakuvad mõlemad nn menüüd umbes 400 krooni eest. Vein on üldse Eestis jaburalt kallis :(
Lisaks soovitan soojalt Le Bonaparti prantsuse köögiga. Just see tagatuba on mõnus hubane. Ning Stenhus, vihjeks oleks eeroana karutli gratin. Ja L'Artiste on kolinud märksa kõrgemale ning nüüd saab koos õhtusöögiga nautida veel ka kaunist vaadet Tallinnale.
lucy 19. juuli 2002, kl 10.51 |
Lilly Munster 19. juuli 2002, kl 17.14 |
No igas restoranis leiab mu pakutud "indikaatorhindadest" odavamaid ja ka kallimaid roogi. Ja selle 85 krooniga saab Boccas üksnes pastasid (igati priimad!). Liha-kala algab 160 rahast.
Ei maksa Egoistis foie gras'd ega L'Artiste'is austreid tellida ja odavaim praad jääb mõlemas 160 kanti. Ehk arve sõltub valikust. Muuseas Boccal on päris pikk menüü, mistõttu on mul 2 juhtumit, kus ettekandja pidi vabandama, et otsas.
Ei maksa Egoistis foie gras'd ega L'Artiste'is austreid tellida ja odavaim praad jääb mõlemas 160 kanti. Ehk arve sõltub valikust. Muuseas Boccal on päris pikk menüü, mistõttu on mul 2 juhtumit, kus ettekandja pidi vabandama, et otsas.
normaalne 30. juuli 2002, kl 11.50 |
Lisa postitus