Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Gurmaanidele
Pubi Laguun Vene tn.-l
 
Karita 15. juuli 2002, kl 14.52
Kas on keegi käinud? Sooviks seal oma väikese sünnipäeva pidada ja mõtlesin, et äkki on teil kogemusi: söögid joogid teenindus tase?
 
näljane 15. juuli 2002, kl 16.01
Nädalavahetusel läksime kaasaga sinna sööma. Istusime tänaval ja istusime ja istusime ja ......ja olekski vist istuma jäänud, sest ei puhunud me ei soomet ega rääkinud saksat ja keegi ei vaevunud isegi mitte menüüd tooma.Ometi istusime otse resto ukse ees ja neiud traavisid sisse- välja.Lõpuks tõusime ja läksime Klafirasse, kus teenindus kiire ja toit maitsev.Laguuni toidu kohta,näedsa, ei oska midagi öelda.
 
Kats 15. juuli 2002, kl 18.40
Ja miks te ise menüüd ei küsinud, kui ometi neiud aina mööd traavisid? Äkki arvasid teised, et olete tulnud sinna niisama juttu puhuma.
 
Hiir 16. juuli 2002, kl 09.01
nojah, kui seal neiud nii arvavad, et istud pubi lauas ja ajad niisama juttu, siis pole sinna tõesti asja :)
 
vero 16. juuli 2002, kl 10.41
Mina käisin seal, siis kui ta veel peen restoran oli. Suurepärased söögid ja teenindus! Nüüd ei oska aga kahjuks midagi öelda.
 
Lalala 16. juuli 2002, kl 13.15
mul oli samasugune kogemus nagu Näljaselgi, ainult vana-viru pubis - kusjuures istusin üksinda, nii et keegi ei või öelda, et tulin sõbraga lobisema, :) ootasin 20 minutit ja läksin minema...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!