Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Gurmaanidele
kiika külmkappi!
 
mutt 29. juuli 2002, kl 03.42
Paljudes kokasaadetes on alati olnud juttu et külmkapis peab alati olema see ja see ja see... Et siis kui külalised tulevad või endal jaksu pole poodi minna, saab alati midagi teha .Siit ka küsimused -

1.Mis on teil alati külmkapis olemas?

2.Ja milline on retsept , mille järgi tehakse söödavat siis kui külalised poole tunni kaugusel on?

...mul on vahest üldse tunne et mu pliit soeneb pool tundi ja külalised ongi kohal:P
 
mutt 29. juuli 2002, kl 03.43
Oi...valesse kohta läks vist:)
 
Hiir 31. juuli 2002, kl 14.50
Mul on alati spagetid. Ja jääkülmas midagi - kas hakkliha, kana või krevette. Ja saabki kiiresti spagetid maitsva kastmega.
 
:) 31. juuli 2002, kl 21.22
ausalt öeldes on mul külmkapis alati tühjus.

enamuse ajast...

muidu mida sealt leida võib on... munad (ise ei söö mune, vahest mehele praen mõned hommikul)... teinekord... ee... ketsup (ise jälle ei kasuta)

eh...

paluks nüüd mitte mõelda, et ma kodus süüa ei tee. külmkapi tühjus on selle pärast, et ostan endale poest alati selle koguse, mida plaanin kohe samal päeval ära kasutada. (harjumuse asi ühikaelust ja ajast, mil polnud külmkapi)
 
kati 02. august 2002, kl 20.17
alati on kodus tordipulbrit (mitte külmkapis). sellest saab rosinate, õli ja vee lisamisel kiiresti nt muffinid küpsetada (5 min ahi soojeneb ja segad tainast, 13 min küpseb). kompotimarju lisades saab mikros või ahjus kiiresti marjakoogi külalistele.

külmkapis on alati natuke sügavkülmutatud valmistoite(sh nt supipaksu), et kui õuest tulekuga hilja peale jääme, saaks näljasele lapsukesele võimalikult kiiresti lõuna ette anda (meie peres: mida suurem nälg, seda suurem pesamuna jonn :-))
 
sicu 03. august 2002, kl 17.12
leiba on ikka (mitte külmkapis) ja küüslauku. ja saabki head küüslauguleivad :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!