Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Gurmaanidele
kakumäel
 
mimmi 13. august 2002, kl 12.43
Kas see uus (üsnagi) palkmaja söögikoht on tore/hea?
 
Liis! 13. august 2002, kl 12.53
Mitte eriti, õhkkond on tore, kuid teenindus annab vahest soovida!
 
sini 13. august 2002, kl 14.12
Minu meelest hinna ja kvaliteedi suhe (kõiges - toit +teenindus+ atmosfäär)ei ole paigas. Aga üks kord võid ikka käia, midagi väga hullu ei ole.
 
Tigr 13. august 2002, kl 14.26
kuna elan peaaegu naabermajas, on juhtunud mõnel korral, et olen käinud nii lõunal kui õhtul seal söömas (capten flint on koha nimi).

teenindus on küll kohutav ja umbvenekeelne, kuid kohati püüdlik ja kujutan ette, et kui mõni ettekandja oleks julgenud mingeid nipsakaid märkusi teha, siis poleks ma seda enda teada küll jätnud.

toidud on enam-vähem, kala on siiski lausa hea (beebiforelli sõin viimati).

hinnad aga liialt kõrged, sisekujundus tore ja mõnus, parkimiskohti on piisavalt (parkla on maja mõlemas küljes), sauna tellimise võimalus, ka a la carte restoran, kuhu veel asja pole olnud.

korra võib ju huvi pärast ära käia, kuid vaevalt sellest mingit kodupubi taolist asja välja kujuneb (nagu näiteks kannu pubi või seiklusjutud)
 
Laura 14. august 2002, kl 10.07
Teenindus on jah imelik. Ega nad suurt nagu eesti keelest aru ei saa, aga toit on hea.

Olen terve põhiroogade menüü läbi söönud ja ei ole kunagi pettunud. Võibolla õhtusöögiks pole päris SEE, aga lõunasöögipaigana väga mõnus.
 
Liisu 27. august 2002, kl 16.04
Teeninduse tase alla igasuguse arvestuse. 20 min. lauas ootamise peale läksin ise menüüd küsima. Ettekandja sõnul olevat need otsas. Küsisin, mida teha - kas lahkuda ? Vastus - sõnatu eemaldumine. Ootasin veel 10 min.,sest ilm ilus ja terrassil kena istuda. Laud kahene otse trepi teenindustrepi kõrval ja hea mängu jälgida. Siis ilmusid tavalisemast tavalisemad arvutil trükitud menüüd hulgimüügist ostetud kaantega. Ja sellised olevat otsa lõppenud. Tellisin cappucino ja õunakoogi. Toodi paljas keedetud piim kohvita. Veel 10 min. ja sain õige cappucino. Kooki ootasin veel järgmised 20 min. ja sõin kuivalt, sest jook oli selleks ajaks juba joodud. Süüa sellise mõnitamise juures enam ei julgenudki. Teenindaja suhtus kõigesse tuima ükskõiksusega.
Soovitan kõigile külastada Kalvi mõisa restorani Virumaal,
parim interjöör + teenindus + toit - mis Eestimaal võimalik leida.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!