Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Gurmaanidele
koht?
 
Käklin 14. august 2002, kl 15.11
plaanin elukaaslasele sünnipäevaks natuke teistsugust üllatust valmistada kui tavaliselt .. kas keegi teist on tallinki reisilaevaga romantika juba kruiisil käinud ja kas yldse soovitate seda? mõtlesin just valida merekruiisi või siis hotellipaketi vahel väljaspool Tallinnat, mis te arvate mida eelistada? ja kas on kellelgi äkki eriti kena ja romantilist hotelli nt soovitada ükskõik kus eestimaa nurgas?
 
L. 14. august 2002, kl 15.57
Pädaste mõis või siis Kalvi mõis,mõlemad on muidugi päris kallid
 
Sippsikk 14. august 2002, kl 16.19
Pädaste on tõesti tõesti romantiline koht. Hinda kahjuks ei tea aga tel nr on 045 48800.
Mul ka mure, lähen Kolga mõisa etendust vaatama ja pärast etendust algab sõit Tartu poole ning sealt Viljandi poole. Kas keegi teist teab sellel teel või siis Tartus ja Viljandis normaalset ööbimiskohta (turismitalu, puhkemaja, kodumajutus, mida iganes) soovitada, hinnaklass võiks olla kuni 300 kr koos hommikueinega.
Vaatasin inetnetist, aga see ei anna õiget ülevaadet.
 
paharett 15. august 2002, kl 14.58
tartu majutusin on kõik kenasti olemas http://turism.tartumaa.ee/linn.php, vaata seda. seal sellised seal kodumajutus ka:)
 
sillas 16. august 2002, kl 10.00
Viljandis Tamme puhkemaja: 050 44 314, Terve suur palkmaja teie käsutuses, hinda ei tea aga kuskil sinna kanti: saun, köök koos tehnikaga telekas kamin jne. Nädala sees ka natsa odavam. Süüa saad hommikuks siis ise teha, kuna kõik võimalused olemas. meie käisime ja oleme sillas. Läheme kindlasti uuesti sinna kui peaks viljandisse sattuma.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!