Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Gurmaanidele
stockholm
 
Käklin 26. august 2002, kl 11.57
pole just kõige õigem rubriik, a ega mujale ka eriti pole panna :( kas oskate öelda kus kohas on stockholmis või selle läheduses mõni lõbustuspark? kas olete käinud ja muljeid paluks? :) aitähh ette!
 
Triibik 26. august 2002, kl 12.08
Tivoli on Djugarteni saarel suht stockholmi tsirkuse vastas. Aga käind seal sees ei ole, niiet headust kiita ei tea.
 
amanda 26. august 2002, kl 12.37
Just käisin see nädalavahetus Stokis ja löbustuspargis samuti. Gröna Lund. Djurgårdenis. Ise läksin Vikingig Linega ja kuna see söidab täpselt kesklinna, siis jalutasime selle maa. Slussenist lähevad väikesed laevad sinna, yks suund oli 25.-sek. Samuti pääseb spetsiaalse Gröna Lundi trammiga+muidugi bussi ja taksoga. Aga soovitan jalutada - lähedale jääb ka Skanseni vabaöhumuuseum, bioloogiamuuseum jm. Grönasse oli sissepääs 50.-sek, atraktsioonid maksavad eraldi - kui oskad vähekene rootsi keelt, siis netiaadress on www.gronalund.com. Lyhidalt - yhe kupongi hind on 10.-sek, atraktsioonide n.ö. raskusaste määratakse tärnidega (1-4) ja yhe selle tärni hind ongi see 10.-
Mina vötsin yhe neljatärnise (40 sek, ameerika raudtee), kolmetärnise ja kahese - kokku ca 140.-sek kogu lust. Päris mönus oli, aga soovitan minna varem kohale - olin seal laup ja juuuube palju strömme!!! Oli tyytyt järjekorras seismist. Lastele on muidugi ilgelt palju.
 
krissu 26. august 2002, kl 14.49
amanda pani juba kõik kirja,peale selle,et gröna lundis saab ka osat päevapileti 220 sek'i kehtib terve päeva ja igalpool.
btw:gröna lund on lõbustuspark nr 2 rootsis,lissebergi järgi,mis asub göteborgis.
 
katariina 26. august 2002, kl 14.53
aga see Lissebergi oma on küll hästi-hästi lahe!
 
anu 05. september 2002, kl 18.49
Hehe, elasin 3 aastat Lisebergist 10 minuti kaugusel, nii et võiksin seal pimesi kõik asjad üles leida. Nüüd saab seal paa korda aastas ära käidud. Gröna Lund ei anna Lisebergiga eriti võrreldagi. Stockholmis on neil nii vähe ruumi ja atratktsioonid on üksteise küljes kinni. Liseberg on suurem ja pole mitte ainult tivoli vaid vägagi nauditav park.Seda eriti aprillis ja mais kui rododendronid õitsevad ja rahvast vähe.
Gröna Lundis olen korra käinud ja ainuke asi mis ma mäletan, on et raske oli liikuda, nii kitsas oli see olemine. Aga muidugi, kui seltskond on hea, siis saab seal kindlasti palju nalja tehtud. Lõbustusparkidest soovitan aga enam Tivolit Kopenhaagenis ja nagu ohtralt mainitud, Lisebergi.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!