Gurmaanidele
Balthasar
Saabastega Kass 28. august 2002, kl 12.54 |
Liina 29. august 2002, kl 11.56 |
Mina käisin seal kahe sõbraga ning ytleme nii: sinna ma enam ei lähe. Kui tellid kana, siis tuuakse sulle taldriku peal pisike tibu, kuid nagu natuke toores.... Kui ahjukala tellid, siis kohe, kui lööd kahvli sisse - koshhhhhhhhhhh- ja tuleb välja, et oled tellinud endale õhkkala... Mina ise sõin tookord salatit ja õnneks see oli ok:)Muidgi sellest on möödas aasta...Äki nyyd on paremad ajad... NB! Muusika ei läinud kohe mitte üldse kokku sisejuhundusega...
rubytuesday 29. august 2002, kl 14.08 |
s 30. august 2002, kl 09.35 |
manhattan 02. september 2002, kl 15.40 |
Imre Rammul 05. september 2002, kl 20.49 |
Mega söögikoht!
Tasub tellida firmarooga.Aga kuna seda pakutakse kuumal kiviplaadil, siis ärge tellige seda küpsenult, sest see ju valmib ise kuumal plaadil edasi.(p.s kuumale kiviplaadile mitte valada kastet, muidu olete varsti täpiline nagu lepatriinu). Küüslauku kasutatakse seal môôdukalt-ärge seda kartke. (kas 5 vôi 10 küünt toidus, maitse enam krôbedamaks ei muutu).Teenindus oli väga hea. Hinnad krôbedad. Muusikavalik hea. Soovitus:Aga koht tuleb varakult kinni panna.
Tasub tellida firmarooga.Aga kuna seda pakutakse kuumal kiviplaadil, siis ärge tellige seda küpsenult, sest see ju valmib ise kuumal plaadil edasi.(p.s kuumale kiviplaadile mitte valada kastet, muidu olete varsti täpiline nagu lepatriinu). Küüslauku kasutatakse seal môôdukalt-ärge seda kartke. (kas 5 vôi 10 küünt toidus, maitse enam krôbedamaks ei muutu).Teenindus oli väga hea. Hinnad krôbedad. Muusikavalik hea. Soovitus:Aga koht tuleb varakult kinni panna.
Lisa postitus