Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Gurmaanidele
Hotell Ecolandi restoran
 
R. 06. veebruar 2003, kl 16.50
Kes on käinud kirjutage komentaare. Olen huvitatud sest töötan seal. Äkki saab midagi paremaks teha.Ootan huviga!
 
marietta 06. veebruar 2003, kl 18.50
mina sain nüüd kodu Mähele ja kangesti huviline, kuidas muljed-kommentaarid Ecolandi restoranist, baarist saunast ja üleüldse mis neil kõik veel seal on??!!:) Uhu-jutte olen kuulnud nii mõndagi... ootan kui üks suursilm, palun kommige!
 
eco 07. veebruar 2003, kl 10.47
selle hotelli omanikeringil on sedasorti renomee, et mina sinna majja ja oma raha vabatahtlikult küll ei vii. elan seal lähedal aga pole käinud. ja ei lähe.
ainult selles ilges poes, mis fassaadiküljel on, olen käinud. aga see pole ka hotelli oma.
 
Rael 07. veebruar 2003, kl 13.26
Igalühel võib olla asjadest oma arusaamine.Hindan väga inimesi, kes julgevad oma mõtteid teistega jagada.Mis mulle ei meeldi on see, kui inimene päris täpselt ei tea mida räägib.Hotellil ei ole omanike ringi ja pood kuulub hotellile.
Olen töötanud erinevates kohtades.Ausalt öeldes nii sõbraliku ja arusaajat omaniku nagu mul praegu on ei ole näinud.Omanike RENOMEE mind ei huvita. Mul on hea meel, et mul on töökoht ja mis kõige tähtsam mind peetakse INIMESEKS.Tuletan meelde, et Eesti Vabariigi poliitikutel ei ole ka laitmatu RENOMEE. Ometi on nad Sinu ja minu poolt riiki juhtima valitud.MÕTLE!Veel mõtle sellele, kui paljudele inimestele hotell tööd annab.
Teisele kirjutajale ütlen: Tule vaata ja otsusta. Oleme butiik
hotell ja sellepärast sisse astudes on tunne nagu astuksid eelmisesse sajandisse. Saunu on meil neli, bassein on soendusega,toidud on maitsvad ja õhkond sõbralik.Tellida saab nelja banketi saali, kus võib pidada mistahes üritust.Meie kohta saab lugeda internetist ecoland@ecoland.ee Ootama jäädes!
 
nii 07. veebruar 2003, kl 13.48
ecolandi saun

oleme 10-kesi saunas, kus saab tellida ka toitu. tuuakse menüü - kõik tellivad endale road. ja siis hakakb tulema - KÕIGEPEALT MAGUSTOIT!!! küsime, kus on praad - öeldi, et tuuakse hiljem, st tehakse veel :) OK ja siis tulid praed - mitte ühtegi sellist mida me tellisime ei olnud, peale selle tuli toite vähem ka kui tellitud. soovisime vett ka osta - öeldi, et vesi on jube kallis, minge ostke poest :)
 
marietta 07. veebruar 2003, kl 14.40
no kena-kena ic, ic naerda sai ka! mina tulen kindla peale ja vaatan ja kogen oma silma ja nahaga! liiati kui paari aasta eest olen kah natuke üht jõuluõhtu pidulikku söömaaega seal pidanud(siis olime veel koostööpartnerid!)Saunast ei ütle iialgi ära, mis see tund seal nüüd teitel maksiski? Sööma tuleme mõnel kenal päeval ka kindlasti, sest vahetevahel väljas söömine on meil niikuii tavaks. Aga see pood on küll jube urgas ja sinna ma oma jalga küll enam heameelega ei tõstaks(kui just leiba ja lauaviina taris ei lähe!):)
Ilusat nädalavahetust ja kohtumiseni Ecolandis!:))
 
Rael 07. veebruar 2003, kl 15.03
Loodan,et see juhtus rohkem kui poolaastat tagasi, sest mina tegelen restoraniga poolaastat. Kui ei, siis kirjuta millal see oli. Ja ma uurin milles oli asi.
 
eco 07. veebruar 2003, kl 16.40
Seda hullem, et pood kuulub hotellile. Seal on kohutav teenindustase.
Ok, ma eksisin omanikeringiga. Ütelgem siis - hotelli omanik. Nimetage teie kuidas tahate, juhatuse esimeheks, kindlusvilla omanikuks ja jumalaks vms.
Ja tegemist on minu isikliku arvamusega, mis võib olla ekslik.
 
Tix 07. veebruar 2003, kl 16.49
Ma ei tea, mis asi on Ecoland ja kuidas seda süüakse aga tahan sõna sekka öelda renomee teemal.
Minagi ei osta ega tarvita iial nende firmade tooteid või teenuseid, kelle omanikud või juhtkond on minu arvates kahtlase taustaga.
Näiteks on mul homme sünnipäev. Küll läks alkoholileti ees aega, et kindlalt veenduda, et mu ostukorvis pole ühe konkreetse eesti alkoholitootja tooteid. Tõesti mida aeg edasi, seda rohkem hakkavad inimesed vaatama, kellele oma raha anda ning miks mitte on üks parameetritest omaniku tegevus ja maine. Mina ei taha tõesti oma raha hämara taustaga sellidele anda.
 
Tix 07. veebruar 2003, kl 16.50
vabandan, tegemist ei ole siiski EESTI alkoholitootjaga
 
Rael 07. veebruar 2003, kl 17.46
Loodan, et Sa ei otsusta kõikide asjade ja inimeste üle ajakirjandusest loetu põhjal.Ühesõnaga tule Ecolandi restosse ma teen Sulle tassi kohvi,siis näed, et siin polegi nii paha. Mulle meeldib hästi elada ja kus ma sellejaoks raha saan pole oluline.Kindlusvillat oleks tore omada.Loodan, et sa alati tead, kui sa Stokcmanis,Prismas,Ciytimarketis, mistahes pubis käid, kelle taskusse raha läheb. Olgu kuidas on igaüks elab nagu õigeks peab.
 
mm 08. veebruar 2003, kl 16.22
Mind isiklikult häirib otsene reklaam teemade all.

Toimetaja?
 
inx 09. veebruar 2003, kl 12.29
olen mõned korrad seal söömas käinud. Toit on suht-koht maitsev aga teenindus jätab soovida. näide: astun õhtul kella kaheksa paiku sisse, et kiirelt süüa üks salat ja juua üks kohv (arve 50 krooni) - ootan seda salatit 45minutit!!! Kusjuures restos oli peale minu 6 inimest, kaks neist tellisid oma söögid peale mind aga praed toodi neile kiirmini kui mulle mu salat. Saan aru, nad tundusid väga rikaste "muulastena". Mina vaene meedik istusin aga lihtsalt kahe tuttava Norra riigi kodaniku lauas. Neid pani väga imestama, et kuidas on võimalik ühte salatit NII KAUA oodata ja nad ütlesid, et küsiksin pool raha tagasi sellise "lühikese" ooteaja eest.Mul ka patsiendid ju ootasid! Selge on see, et teenindus on sel juhul kiire ja hea, kui sa külastad seda restot naaritsakasukas ja vene keele oskus tuleb ka kasuks.
 
Leo 09. veebruar 2003, kl 12.33
Teema hakkas huvitama, aga Ecolandi resto on vist kuskil kaugel???
Rael, anna teada, mul on just synnipaev , kus Te siis asute ja kuidas tulla???
(kas tasub taksoga Ma"nnikult tulla?)
 
Sihvka 09. veebruar 2003, kl 13.51
Neil on kodulehekülg aadressil
http://www.ecoland.ee/
aadress Randvere tee 115, tel. 605 1999
Männikult taksoga sõites vist sünnipäeva pidamiseks enam raha ei jääkski.
 
T 09. veebruar 2003, kl 19.17
Vähemalt oma kodulehel olete eesti lipu õigetpidi masti otsa pannud. Mingi aeg oli valepidi.
 
gloria 10. veebruar 2003, kl 13.12
Tean, et "sipa " nii teda hüütakse, tasustab oma töötajaid normaalselt ,aga kuidas sinna hotelli poolele tööle saaks? Kas Donald -Aik Sild on ikka seal keegi(direktor või miskit)tegusam poiss ja otsustaja.Sina oled siis restorani direktriss või juhataja.?
 
"leanika" 10. veebruar 2003, kl 17.13
Kuule Real!Mida sa siis nüüd õigupoolest saada tahad?Kas kliente juurde,reklaami teha või tülitseda nendega,kes oma arvamust avaldavad.Natuke arusaamatuks jääb.
 
Rael 10. veebruar 2003, kl 18.53
Asume Mähel.Kaugel tõesti Männikult, aga kes ürituse meilt tellivad saavad toa väga soodsalt.
 
Rael 10. veebruar 2003, kl 19.09
Loomulikult võiks kliente rohkem olla. Tegelikult oli mul üsna süütu plaan uurida, mida arvatakse meie restost. Olen seda restorani alles väga lühikest aega juhtinud ja mõte oli lihtsalt uurida inimeste arvamust. Nagu ma eelnevalt kirjutasin igal inimesel on õigus oma arvamust avaldada, mitte mingil juhul ei tahtnud kellegiga tülitseda. Ausalt öeldes arvasin, et küsimusele ei tule ühtegi kommentaari.Aitäh kõigile, kes vastasid.Katsun neid probleeme lahendada.Teeninduse kohapealt on tõesti palju teha.Donald töötas siin väga ammu müügi alal. Toimetuse ees vabandan reklaami pärast. Arvan veel,et mõningad kommentaarid olid minu suhtes natuke mürgised. Veelkord, kõigil on õigus oma arvamust avaldada.
 
Nuriseja 11. veebruar 2003, kl 13.52
Ei ole küll naiivne inimene, aga ikkagi....
Kuidas saab restorani juhtida inimene, kes isegi elementaarsel tasemel emakeelt ei valda? Olgu, ehk ongi tegu tugeva juhiga. Sel juhul võiks PR teenust äkki kasutada?
Väga vastik on sellist tõepoolest nõmedat reklaami siin lugeda. Tule, ma teen sulle kohvi.... (miks küll kõlab, et mehed... helistage meile?) Põhjendus, et tuntakse huvi, mis rahvas arvab, on pehmelt öeldes kasin. Selle arvamuse saamiseks ei ole piklat vaja ülesse lugeda teenuseid ja kes mida juhib. Inimene on kas käinud või mitte ja sõltuvalt sellest omab ka arvamust.
Kui kunagi oleksi ehk kogemata Ecolandi sisse astunud, siis nüüd tean, et seda sammu ma ei astu...
 
Laura 17. veebruar 2003, kl 15.54
Nurisejale:
Minuarust on tegu julge inimesega. SAmahästi oleks ta ju võinud kirjutada, nt et kavastsus Ecolandi sööma minna, mida rahvas sellest restost arvab? Aga tema kirjutas õige nime all (usutavasti). Kui anonüümsetele kommidele vastates ei hurjutata, et miks arvamust tahad, siis miskipärast ausale inimesele kiputakse turja kargama.
Ja ära nurise niipalju :-) Siit saadud teadmiste põhjal on Ecolandi resto varsti võibolla palju parem ja sinna mitte minekuga karistad ainult iseennast!
 
Rael 18. veebruar 2003, kl 13.52
Aitäh Sulle Laura!

Ma väga ootasin, et keegi niimoodi vastaks.
 
XXX 19. veebruar 2003, kl 14.55
litsimaja
 
naine 27 19. veebruar 2003, kl 15.35
Tere Rael.

Olen eco-s ca 6 või 7 korda käinud. Toad on teil ilusad, aga soovida jätab kliendi teenindamine. Teenendajatel jääb puudu julgusest kliendiga rääkida ja nad ei oska soovitada sulle toitusid ega jooke. Ütleme nii, et asjatundlikusest jääb puudu. Näiteks ei tea nad millest toit koosneb ja kui on soov tellida toitu mis koosneb mitme menüüs pakutud prae koostis osadest ütleme siis näitkes, et kanaliha ühest praest ja köögivili teisest ja kaste kolmandast - see tekitab neis segadust ja nad tormavad ära, et minna kööki küsima kas nii saab või ei saa. Ja siis tulevad tagasi, et võtta sinu tellimus ja öelda, et vist ikka ei saa küll.
Restoranis sooviksin süüa madala kalorsusega aga maitsvaid toite. ja menüüs võiks olla märgitud kui palju mingi praad kaloried annab. Või teine võimalus, et menüü madala kalorsusega toitude kohta.

jõudu ja jaksu sulle.
 
Rael 20. veebruar 2003, kl 11.27
Kohe, kohe saab valmis uus menüü, mis erineb tunduvalt eelmisest.
Loodan, et see peaks ka kõige nõudlikuma kliendi rahuldama.
Märtsis tuleb teenindajatele koolitus.Aitäh Sulle!
 
asd 19. juuli 2018, kl 12.20
Tõenäoliselt kõige halvem hotell Tallinnas. Kui just vene pätte ei taha toetada, hoidke heaga eemale.
 
burks 13. detsember 2018, kl 03.31
vahel sõidan sealt mööda ja arvasin, et see mingi peosaale rentiv asutus, kus iga nädalavahetus vene pulmade puhul ilutulestik taevas. vaesed külastajad siis, keda paugutamisega magada ei lasta.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!