Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Gurmaanidele
Cafe VS vs. Kohvik Moskva
 
stiilne toituja 14. oktoober 2003, kl 10.15
Külastan Tallinna kohvik-baare tihti, eriti Cafe VS ja Moskva. Toidud on môlemas vägagi head (Cafe VSis paremad ikkagi) aga mis on peaaegu iga kord silma hakanud on teenindus. Cafe VSi ettekandjad ja baarmenid on palju paremad, töökavamad ja viisakamad kui Kohvik Moskva personal. Cafe VSis pole ma kunagi pidanud ootama tassi kohvi 45 minutit mis peale selle ootamise oli veel vale kohv. Asja korda ajamisega läks järgmised 45 minutit ja kohvi oli aetud alustaldrikule.

Cafe VSis sellist ebaviisakust ei kohtaks, kusjuures.

Kas kellegil on Moskvaga samu kogemusi?
 
pups 14. oktoober 2003, kl 12.40

VS-i kohta ei tea palju kommenteerida, aga Moskvas kahjuks oli pikkkkk juuksekarv ilusti liha sisse keeratud, mille peale teenindaja arvas, et ikka juhtub. oleks võinud ju ühe klaasi veinigi maja kulul tuju tõstmiseks pakkuda vms.
karvad söögi sees on lubamatu.
 
misasja? 14. oktoober 2003, kl 14.11
kas sa oled kindel ikka et sa 45 minutit ootasid ühte labast kohvitassi ????
 
pipp 14. oktoober 2003, kl 14.33
ootas kõva 20 minti kokku menüüd, teenindust... ja kui siis saja aasta pärast keegi laua juurde loivas, tuli välja et seda kohvi polnud. nii et kokku läks umbes pool tundi enne kui sain hakata kohvi jooma
 
et 14. oktoober 2003, kl 16.38
...siis töökavamad:))töökamavad vist .Loll sõna.
 
to misasja from stiilne toituj 15. oktoober 2003, kl 12.55
Kle kohe vägagi kindel. Muidu oleks arusaadav kui koht oleks olnud ntx täis vms. aga ettekandjad niisama seisid ja rääkisid juttu leti ääres.

Muidu ka vôiks moskva ettekandjad olla natuke proffimad. Mitte niisama mingid kenad tibid, kes ei tea klienditeenindusest vôi ettekandja tööst mitte halligi.

Ntx Cafe VSis on ILUSAD, lahedad ja sôpralikud ettekandjad kes ka teavad, mida nad seal teevad.
 
mina ka 15. oktoober 2003, kl 13.50
kohvik moskva teada tuntud solgiauk.ega ilus teenindaja ei tähenda head teenindajat. olen seal 1 korra käinud ,suvel ja rohkem ma sinna oma jalga ei tõsta.esiteks pidin ma 4 korda paluma omale puhast klaasi,sal vist pold seekord nõudepesijat tööl.ja ega ned teenindajad jäätisekokteilimasinatki pesta viitsind.valati välja ja kohe järgmine teistsorti kokteil sheikima ei mingit pesu vahepeal.jäätis ju kuivab äärtesse kinni.aga mis siin imestada omanikud ju otsivad ise sinna kogemusteta teenindajaid.
 
1234 15. oktoober 2003, kl 15.20
mul just selline kogemus, et olime seltskonnaga Cafe VS´is ja ootasime omi praade peaaegu 1h. see oli kohutav. korduvalt lehvitasime ettekandjale, et tuleks meie lauda ja tooks söögid ära... aga tibi tegi nagu ei näekski meid (olime neljakesi). mitmed, kes tulid pärast meid, said oma söögid kätte. me aga neljakesi ootasime seal, nagu mingid lollakad. kui siis lõpuks söögid tulid, siis tuli välja, et toodi ühele meist vale supp. no siis saime küll tõsiselt vihaseks. sõime oma söögid ära. ja läksime minema. ettekandjale loomulikult jootraha ei andnud.
 
ellix 15. oktoober 2003, kl 18.59
Moskva ja teenindus... hmm.. näiteks kas te teate kui vähe makstakse alumisel korrusel ettekandjatele? Te ei taha teada...
Nii et ükski normaalne inimene ei lähe sinna töölegi. leval loomulikult teine asi. Aga eks enne kui neiul lubatakse üleval korrusel töötada, peab ta läbima esimese etapi, eksole.
Järelikult pole ka mõni ime, et teenindajad loiud ja kohmakad on. Kui puudub motivatsioon, siis milleks pingutada..?
 
PiPi 16. oktoober 2003, kl 01.08
moskva.. enamasti meeliköitev menüü, maitsvad söögid & joogid, aga teenindus on alla igasugust arvestust! ja seda pole mõtet ajada vähese palga kaela. come on, tee siis midagi muud, kus rohkem makstakse või midagi sellist, mis motiveerib. ega neid ettekandjaid pole sinna kohvikusse naelutatud. ja pealegi pole meeldiva teeninduse eest kahju jootraha jätta!! ja et selle peale tulla, ei pea just teadlane olema.. seega tasub ikka pingutada küll.
 
õige 16. oktoober 2003, kl 11.54
olen PiPiga täiesti nõus.kõigepealt ikka midagi omalt poolt.tõestage et olete pareamat palka väärt.
 
Relly 19. oktoober 2003, kl 17.03
No tõesti. Seal kohvik Moskvas on teenindus KOHUTAV. Ükskord oleksin äärepealt tahtnud neile kallale minna! Nii närvi ajas. JUBEJUBEUBE mis "blonid" KLIENDITEENINDAJAD. Seal tuleks suurpuhastus teha. Nad lobisevad omavahel, unustavad kliendile soovituid asju tuua jne. MASENDAV
 
naine 19. oktoober 2003, kl 20.24
esiteks, klienti ei peaks koigutama, kui palju ettekandja tööd saab, tõepoolest. mina tulen sööma, tasuta mind ei toideta.
asi on selles, et olen Toomase, Moskva peakoka, endise Noku klubi peakokk. Head toidud on! Huvitavad. ja loobuda ei tahaks neist kyll. ja külastame põhiliselt teist korrust. aga mingi häda on üle korra, sõltub, mis ettekandja peale satud. Kord tuuakse palaval päeval söögi juurde jooki ilma jääta, kord peab menüüd ootama kaua, pärast ei viitsi uurida ja tellid mingit lemmikut kähku. või siis istud lauda ja seal on saiapuru ja kohvivedelik vms peal veel - et koristamata jäänud. mõned korrad oli aga lausa super, kiire, sõbralik, tore, siis oleme ka normaalset tippi jätnud. avansina ei jäta tippi kunagi - et "ah, äkki see tüdruk, kes mind ei viitsind teenindada, jätab meelde, et me jätsime raha talle ja viitsib järgmine kord meid paremini teenindada"
pegasuses on ntks nii, et seal arvel kirjas, et tasu teenindamise eest ei ole hinnas kajastatud, st peab tippi jätma (teenindusega muide alati rahul seal), moskvas ma pole sellist kirja näinud arvel (võib-olla ei ole piisavalt hästi uurinud, ega ei maksagi seal enda eest tihti), aga võib-olla peab siis rakendama sellist korda, nagu USAs, et jootraha on kohustuslik. oleks nõus maksma, kui vaid teaks, et ettekandjat motiveerib see paremini tööle :)

VS'sse pole ammu sattunud.
 
naine 19. oktoober 2003, kl 20.26
oi - kohe vabandused, olen düsgraafik (lisaks grafomaanile ;) - esimeses lauses kohe loogikaviga - tahtsin öelda, et klienti ei peaks huvitama, kui palju ettekandja palka saab, mitte tööd. :)
 
Mimi 22. oktoober 2003, kl 11.47
Cafe VS teeninduselt parem, aga stabiilselt tuuakse poole prae asemel terve (p.s. mingit tegelikku vahet ei paista neil olevat) ja peab maksma terve prae hinna. Ei vabandata ja vaieldakse alati.

Moskva - baarileti äärest saadetakse lauda, ei tohi sealt tellida. Istud lauda, ettekandjaid ei kusagil. Ei viici oodata. Elutempo ju kiire.
 
chick 25. oktoober 2003, kl 21.26
mulle küll Moskva meeldib. Tellitud toite ja jooke olen max 10min oodanud, ja seda seetõttu, et hästi palju rahvast oli seal, ja ettekandja ütles juba tellimust võtte, et läheb veidi aega. Ning minuga on ettekandjad küll väääga sõbralikud ja lõbusad alati, alati soovitavad mida võtta(ükskoord näiteks, ütles, et ärge x salatit tellige, see pole nii hea kui y salat).
 
anu 27. oktoober 2003, kl 11.33
jootraha ei ole kuskil kohustusli k.a. USAs. see on siiski tunnustuse (kui teenindaja seda palvib) materiaalne valjendus ja taiesti vabatahtlik.
 
Millest me üldse räägime 29. oktoober 2003, kl 15.15
Juuste koha pealt.. oleme ammu sõbrannadega omavahel arutanud, et millal küll ükskord nende Moskava blondiinide lendlevaid karvu toidu seest leida võib.. üks piiga kohe mitte kunagi ei kandnud juukseid kinni seal. ettekandja vist ikka peaks juuksekummi tunnistama.
 
kix 29. detsember 2003, kl 04.16
no vs i teenindus on küll jama,, ootasin seal 40 minutit menüüd jamuuseas olen püsiklient,, istusin täpselt baari leti juures lauas, ja kõik ettekandjad vaid lobisesid omavahel , püüdsin siis nendega kuidagi kontakti saada aga ei midagi.. tõusin siis lõpuk spüsti ja läksin leti juurd eja ütlesin et " ma olen teie püsiklient ja ootasin 40 min menüüd, mida ma ei ole veel saanud vaevalt et ma enam tagasi tulen" jalahkysin ,peale sed apoel köind. Moskvas on söögid super, ettekandjad jah nati hajameelsed, aga ega kliendid ka ise normaalsed poel kui istuvad maha ja juba kätega vehkima hakkavad et a'la kus on menüü.. inimesed peavad aru saama et teenindaja EI OLE ainult personaalselt nende jaoks, sea on veel umber 10 inimest kes tahavad samuti tema tähelepanu.. <Pegasuses on söögid head.. hinnad kõrged ja ettekanjdad nati hajameelsed, baarmanid aga SUPER lahedad ;)
 
<nameless> 05. jaanuar 2004, kl 18.56
Hihi. Ai kus Moskva nüüd sai... Valus. Aga kui midagi tarka ka juurde lisada, siis II korruse ettekandjad (restoran, päeval) teenivad suhteliselt korralikult. Sama käib ka õhtuse klubinduse kohta. Probleemne on ainult I korrus, kus lihtsalt töötempo on pöördvõrdelises seoses palgaga, mistõttu sinna kauaks tööle ei jääda. Sellega on arvestanud ka omanikud.
 
OÜ Kulukaubandus 20. november 2017, kl 13.15
Tervist Sten

Olen sind püüdnud suviläbi kätte saada, telefonile vasta , meeldetuletustele ei reageeri. Nagu oled märganud on Cafe VS -l 2 arvet juba pool aastat üleval. Ei ole nagu meeletu summa, äkki on ettepanekuid kuidas see asi ära lahendada, aasta hakkab läbisaama ja minul oleks ka muid tegemisi.
Edu soovides
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!