Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Gurmaanidele
hiina toit
 
kristi 13. veebruar 2005, kl 23.29
kas keegi oskab soovitada hiina söögikohta tallinnas, kus hinnad on odavad ja oleks normaalne sõbrannadega kokku saada?ahjaa, toit peaks ka ikka hea olema..
 
kõhh 14. veebruar 2005, kl 10.21
ise olen põhiliselt söömas käinud Mandarinis (endla tn). Toit maitseb mulle ja kui teenindajaid ei vaata ja ümbrust ei vaata ja teenindajate käitumist ka tähele ei pane, siis on ok. Sest toidu pärast ma seal ju käin, mitte mossitava teenindaja pärast. Teine koht, kuhu olen korra sisse astunud, on Asian Aroma (Süda tn), aga tõesti astusin sisse, tellisin toidu kaasa (väga hea oli! täna lähen uuesti), aga kohapeal ei istunud, seega ei oska öelda, kuidas seal need teenindajad on. Aga koht muidu ise ka selline nagu mandarin, imelikud toolid ja lauakesed.
Tegelikult soovitaksingi sul hooopis toit koju kaasa osta ja olge sõbrannadega kodus ja nautige toitu. Sest hiina kiirtoidukatest head õhkkonda on kyll raske leida.
ja netist saad ju vaadata, mis menüüs on ja palju maksab (selle odavuse koha pealt). Mina viimasel ajal nt ei telligi 80 kroonist kastet, vaid võtan portsu nuudleid kanaga (jätkub kahele) ja miski 5-6 kroonise magushapu kastme sinna peale. Seega 35.- eest küht kahel täis;)
 
pr 14. veebruar 2005, kl 12.13
hiinaketega on tõesti nii, et ega interjööri suurt nautida pole, peab söögile rohkem keskenduma.
Kopli kandis Standardi hoone lähedal on päris normaalse söögiga hiinakas
 
x 14. veebruar 2005, kl 12.51
asian aroma süda tn alguses on natsa viisakam ... kusjuures hinnad on normaalsed
 
Kats 14. veebruar 2005, kl 13.44
Kui kuskil istuda tahate ja head süüa ka, siis Kuldne Draakon. Aga hind on muidugi tüki kallim kui Mandarinis.
* ise ka Mandaka fänn
 
kõhh (jälle) 14. veebruar 2005, kl 16.39
käisin täna jälle Asian Aromas (ostsin toidu kaasa) ja jõudsin tähele panna, et toolid ja lauad seal viisakamad kui Mandarinis. Ja täna oli leti taga pikkade tumedate juustega neiu, kes suhtles kyll väga lahkelt minuga ja kinkis sõbrapäeva puhul isegi väikse roosi. Ja tõi minu kaasa tellitud toidu mulle lauda, kuhu ma jõudsin ennast istumma sättida (eelmine kord yks teine töötaja ei vaevunud leti tagant välja tulema, vaid hyydis "hallo..teie toit"..) et täna siis positiivne elamus, sain oma nuudlid kanaga kätte ja kõht on väga rahul.
 
liizzz 14. veebruar 2005, kl 20.54
Issand, Endla tänava Mandarini interjöör on pehmelt öeldes jäle, olen seal häda sunnil tassi kohvi joonud.
 
jaana 15. veebruar 2005, kl 10.07
Villa thai on väga ilusa sisustusega ja toit on nii hea. Tai köök on seal vist ikka, aga hinna toiduga vist suht ühesugused, või eksid. Tavaliselt käime Chopsticks´is, söök on küll hea, aga koht mitte.
 
mustikas 15. veebruar 2005, kl 12.02
mina sain ükskord mandakas jäledalt kõrbend toitu ja enam sinna ei lähe. Tavaliselt käin Jasmiinis (mere pst). Tore teenindus (üks teenindaja on hiinlane Bin, kes on väha vahva,saab eesti keelest ilusti aru), head söögid, interjöör on ka päris hea, vaikne muusika, kamin, akvaarium, hinnad on norm.
 
katrin 15. veebruar 2005, kl 14.38
palun ärge Mandarinist ikka söögikohtade foorumis rääkige. see koht pole ju kohapeal söömiseks, äärmisel juhul võib sealt toitu kaasa osta
 
Kati 16. veebruar 2005, kl 15.24
Mina olen käind Wok-Wokis (Gonsiori tn). Toidud väga maisvad ja hinnad ka normaalsed. Oled koju ka tellinud, toovad ära ka. Normaalne koht julgen soovitada
 
zum 16. veebruar 2005, kl 18.49
minu meelest ei kannata väga istuda ka golden dragonis sest venekeelne raadio röögib ja toit pole ka enam ammu see mis kunagi oli. ainus viisakas hiina koht mida mina tallinas tean on china white, see on ühenduses selle mccoolsi (oli vist selline nimi) pubiga. hästi vaikne, puhas ja täiesti normaalsed hinnad ja toidud.
 
piip 16. veebruar 2005, kl 20.40
Ma olen ka wokwokist üsna mitu korda koju tellinud. Aga sama asi on iga kord erineva maitsega olnud! Ja pekingi kana (kaste) oli kord topsi sees ääreni, teine kord alla poole..
 
neiu 17. veebruar 2005, kl 11.14
gonsiori tn oma on väga hea!
 
niu-niu 20. veebruar 2005, kl 19.02
milleks siis käia kohas mis pole sulle sobiv.kui ei meeldi siis tuleks järsku mingi teine koht valida mitte hädaldada.
 
K 23. veebruar 2005, kl 17.29
Olen pühendunud hiina toidu fänn:).. ja peaaegu kõik eestis asuvad hiinakad läbi käinud. Golden Dragon (kuldne draakon)pikal tänaval on vaieldamatult parim nii toidu, teeninduse kui interjööri poolest. Hinnad ei ole teab mis kallid. Gonsiori tänava oma ei kõlba kuskile, seal pole hiina toidust maitset ega midagi. Mandarin on siiski kiirtoidukoht ja mõne aja eest võis sealt ka nakkuse toiduga peale saada.. Kiirsöögikohtadest enam-vähem on chopsticks.. vot sellline on minu arvamus.
 
K 23. veebruar 2005, kl 17.31
läks meelest veel et China white ka hea ja kaasaostmiseks ka stockmanni hiinakas täitsa maitsev..
 
Nunnu 25. veebruar 2005, kl 21.06
tervist!

kui sovite hiina toit vöi idamaa toit, siis proovike kindlasti
BAMBOO restoran, mis asub tondi-92 tallinn. vastage kindlasti, kuidas oli!!!
 
kerli 30. detsember 2015, kl 12.13
Külastasin perega eile Dao Hua restorani Mardi 1. Ütleme, et pole veel nii halba kvaliteeti toidu osas kogenud. Hindadest ei räägiks, kui kevadrullid, mida tellisime ja toodi 8 pelmeeni suurust junni mingi tükkis kastmega. Riisi võtsime keedetud ja mis oligi selline keedetud (mitte aurutatud) klompis.

Ei oskaks küll kellelegi soovitada seda kohta. Küsisin ka teenindajalt, et kas kevadrullid olid mini variant või maja poolt proovimiseks või... kuna neid jubinaid 7eur taldrik vaatasime ikka tükk aega imestunud nägudega, kuni lõpuks hakkasime naerma :)))

Päriselt jube pettunult lahkusime...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!