Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Gurmaanidele
kolkja kalarestoran
 
... 10. august 2007, kl 18.13
kes käinud kolkja sibula ja kalarestos? muljetage.
 
Liisa 10. august 2007, kl 20.04
Käisin täpselt 3 nädalat tagasi, siis oli silt uksel et avatud täna kuni 18.00, seega soovitan ette helistada. Oli reedene pealelõuna ja 1 laud vaba, muud kinni.Meid hoiatati et söögiga pidavat minema vähemalt tund. Teenindus ja söögid olid ok, kaardiga sai maksta. Söök polnud samas midagi erilist aga hea.Maja välimus on kole aga sees on kena.
 
Linda 13. august 2007, kl 17.19
Käin seal tihti, alati on vedanud ilma ette helistamata, teenindus on olnud suht kiire ja kalatoidud väga maitsvad.
 
kalarestoranis käinu;) 15. august 2007, kl 20.42
Juhtusime ka suvel sinnakanti ning mõtlesime sööma minna, uksel avastasime, et reserveeritud 16.00-ni. Suur soomlaste buss ukse ees. Mõtlesime, et proovime teist korda veel ja läksime 16.30. tagasi. Meid isegi ei tervitatud, vaid teatati ebaviisakalt, et läheb veel tund, et on vaja koristada jne.Ühesõnaga ei õnnestunud ka teisel korral....ja kolmandat korda me enam ei üritanud.
 
Käinud 16. august 2007, kl 16.58
See koht tõesti selline, et 2 korda sõitsime mööda, ei näinud kuskil restorani moodi ehitist tee ääres, lõpuks kohalik mutike juhatas. Aga uksest sisse minnes ootab tõeline üllatus(positiivne).
Toidud olid head ja odavad, ja kust Tallinnast saaks pokaali Cardonnayd 24 krooniga. Teenindus oli hea (vähe rahvast tol hetkel).Mulje igati positiivne, kuid vist tasuks igaks juhuks ette helistada järgmine kord, et tõesti turistibussiga ühel ajal ei satuks.P.s. oli ka lihatoitu.
 
näh 16. august 2007, kl 19.17
Ma küll ei ütleks, et ODAVAD.
Proovige Tartust Otepää poole minnes Pangodis asuvtad kalarestorani. Seal on super head söögid. Sattusin ükskkord sinna sööma. väga positiivne igati
 
Käinud 16. august 2007, kl 20.21
Sellised praed , mis seal maksid 70-80 eek, on Tallinnas topelt kallimad, kuid mitte topelt paremad
 
suvetüdruk 16. august 2007, kl 23.01
käisime ka Kolkjas, no midagi väga erilist seal polnud. Söögid olid maitsvad, kuid hind kolka koha kohta kallis.
Eks ta on turistide jaoks, vaevalt, et sinna kohalik läheb.
Pangodi on tükk maad kirvemate hindadega ja söögid pole midagi väärt.
Loe 11.augusti Eesti Päevalehte, ka seal on Pangodi kalarestoran maha tehtud.
Aga kõik ju maitse asi, ühele meeldib, teisele mitte.
 
... 16. august 2007, kl 23.12
nii..käidud. muljed....liiga euro...toidud tavalised. ei midagi erilist. ma isegi ei tea mida ootasin.....hind keskmine. 100 eeguga sai söönuks.
häirisid natuke suviselt räämas külastajad..nooh plätude ja x lühikeste pükstega. ikkagi restoran ju mitte suvaline külakõrts kus friikad ja viiner...
sibulaid saab osta igast õuest...;)
minule isiklikult meeldis setu tsäimaja värskas rohkem... seal oli sellist mõnusat hõngu rohkem. saab nii ka et ei ole häirivalt euro...
aa jaa värskas sai justkui sama raha eest rohkem...
 
käisin 17. august 2007, kl 20.31
kusagil pole nii head hinnakvaliteedi suhet, ja mis põhiline, teistmoodi igatepidi kui mujal. väga väga maitev, mõnus, kuigi jah, väljast ei paista yldse resto moodi. 3käiguline teema maksis natuke alla 150 eegu
 
ka käinud 18. august 2007, kl 21.57
käisin kolkjal kevadel. muljed väga head. teenindus oli kiire ja viisakas ja toidud väga maitsvad. eriti maitsev oli kalaseljanka!
 
minge 18. august 2007, kl 22.38
lümanda söögimajja (kaardiga maksta ei saa, ikkagi maakate värk!).
Vat siis saate odavat ja head, maitsvat saaremaist toitu!:)
 
x 01. september 2007, kl 13.18
Käinud seal mitmel aastal ja üldmulje hea, aga 2 aastat tagasi sain sealsest toidust sellise toidumügituse, et nädala möödudes jäi alles toit sisse. Muide kogu meie neljane seltskond põdes.
 
Mina 13. august 2013, kl 15.33
Kas see restoran on endiselt avatud?
 
käinu 19. august 2013, kl 00.50
on avatud - IME... koht kus pidevalt micro kell teeb `trill` ja köik erinev toit menyyst sama garneeringuga ja ka yhtse valge (jahu)kastmega yle lödistatud, veel eksisteerib. igatahes masendav urgas! ja pole kohale minemist väärt :( igatahes mitte teist korda.
 
Käinu2 20. august 2015, kl 20.36
Aasta on 2015 ja see on siiani avatud.. nõustun eelmise kommentaariga, hautatud kala ja keedukartul mikrolaineahjus soojendatud...
 
mina 28. august 2015, kl 18.47
käidud 3 aastat tagasi,kuna kõhud tühjad süüa saime-ütleme oli kah söödav. Teist kordselt sel aastal seal kandis oldud,aga isegi vaatama ei läinud.
 
2015 29. september 2015, kl 21.10
Käisime selle aasta juulikuus. Tulime tagurpidi välja tagasi, sest toidulõhnad tahtsid juba uksel lämmatada ja interjöör ei olnud ka sugugi kutsuv.
ceilin.kull@gmail.com 10. august 2018, kl 00.34
Ma olen sellest kohast nii palju kuulnud, kibelesin sinna juba 2017ndal aastal...no, et käime ära. Mul on rahast, mille sinna maksin, nii kahju. Söömisest on möödas 6h ja mul on ikka veel süda paha. Ma ei ütleks, et ma kõiketeadja olen, aga kamoon, tartus big benis on värskelt küpsetatud lõhefilee sama hinnaga, mis kolkjas kokkuostetud eelpaneeritud ja külmutatud kalafilee...mis ilmselt on pangasiuse filee....mis nad nalja teevad seal? Mul on ausalt praegu selline tunne, et pane putka kõrvale püsti ja näita neile, kuidas asja õigesti tehakse. Isegi, kui ma teen neile praegu selle kokku ostetud külmutatud kalafilee jutuga liiga, siis palun vaadake peeglisse ja küsige endalt, milline vanausuline mitu põlve tagasi serveeris fritüüritud taignas kala tavalise lägaburgeri kastmega? Tavaline ketšupi-hapukoore kaste küüslauguga ja fritüüritud kala....öäk. ma olen nii pettunud selles jamas...
 
2018 27. august 2018, kl 09.45
Praed 8-11 €. Ei osanud oodata, et restoranis KASTE tähendab rasvast purgimajoneesi, uskumatu (kas see ka vana retsept?)! Seda niigi rasvase toidu kõrvale. Kõige kallim toit, "Tsaari kalaroog" 11 € tähendab taignas kala majoneesi ja salatiga (kapsa-porgandi+tomati- ja kurgiviilud), kala selles taignas oli olematu, tunda ainult õlise fritüüritud taigna maitset ja kogust-üks hullem "ämber", mille puhul esmakordselt tundsin, et makstud rahast oli tõeliselt kahju... Roog "Paneeritud kala" iseenesest oli normaalne, aga ka majoneesiga :(. Menüüdes pole kirjas, mis kala kasutatud ja millest salat või kaste koosneb või mida see toidu nimetus täpsemalt sisaldab. Kui oleksime mingid burgerisööjad, võibolla siis saaks seda toitu heaks nimetada, aga igapäevase korraliku toidu tarbijana ei saa meie pere seda heaks nimetada, Tallinnas söögikohtades saab sama kvaliteediga toidu 4-5 € eest, kusjuures kaste on soe kaste.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!