Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Gurmaanidele
Teie arvamus- Bernhard spa
 
nix 22. jaanuar 2008, kl 21.48
Kas olete selle kohaga kokku puutunud, mis muljed olid? Ja mida arvate sellisest paketist, kas on oma hinda väärt, mis arvate?
http://www.bernhard.ee/?id=181
 
maa 22. jaanuar 2008, kl 23.50
käisin bernhardis eelmise aasta märtsis, siis ei olnud remont veel tehtud. aga muidu täitsa meeldis, teenindus oli meeldiv, ja sai ka võetud pakett, mis tundus soodne ja norm. vaikne oli seal ja mõnus suusatada ümbruses :)
muidu selle paketi kohta arvaks, et hind on suhteliselt kõrge isegi? otepääl vist taolised 3000-3500 krooni kanti, kui ma ei eksi, ja grand roses saaremaal sama hind, aga arvan, et seal on vingem.
 
nix 22. jaanuar 2008, kl 23.51
Kus on vingem, grand roses?
 
nix 22. jaanuar 2008, kl 23.53
Tahaks just romantiliselt aega veeta, kardan, et äkki saaremaal on liiga palju soomlasi? Eelmine aasta Pärnus ühes spas käies oli nendega ikka väga halb kogemus:(
 
ann 23. jaanuar 2008, kl 11.22
Ei, ärge grand rosesse küll minge. Aastavahetusel sain seal nii ebameeldiva teeninduse osaliseks, et ei taha kohe mitte meenutadaga..
Nimelt oli väike segadus hoolitsuse aegades, kuid eks seda ikka juhtub. Probleem oli aga hoopis valvelauas oleva neiu käitumises, kes hakkas selles süüdistama nii mind kui oma spa personali. Samuti ei saanud ta minu probleemiga tegeleda 3 tundi, sest tal oli chek in-ide aeg jne jne. Sõnaga ei kuulnud ma mitte üht vabandavat sõna tema suust ja see tegi mind suht kurvaks ning nõutuks.
Aasta alguses kirjutasin nimetatud vahejuhtumist ka hotelli juhtkonnale, kuid siiani ei ole vastust saanud. Ilmselt mädaneb kala ikka peast..
 
laurel 23. jaanuar 2008, kl 16.08
Laulasmaa spas on romantikapakett,mida võin küll kõigile soovitada...
 
piloot Pedro Arriba 23. jaanuar 2008, kl 18.10
Naljatilk. Pole sel kränd rõusil viga midagist. No oli seal üks neiu, kes ehk ei lahendanud asja nii kuis peaks....ega sellepärast ei saa soovitada, et ärge sinna minge. Igas kollektiivis on mingi mädaõun. Mulle seal küll meeldis. Kõik jooksid ette-taha, maja oli vaikne, titekisa ei olnd ja teenindus oli laitmatu. Ilmselt lähen sinna veelgi.
 
k 23. jaanuar 2008, kl 23.27
Ühe kommija kommi lugedes jäi mulje, et gränd rõusis peaks olema vinge suusatada... (No minu viga, sorry-sorry, aga selline mulje jäi!).
Siis mõtlesin veel Saaremaa suusatamisvõimaluste peale ja lõpuks sellele, kuidas ei taha siin ühtki mandrikat näha.
Pole vaja neid päälinlasi siia!

Ja soomlasi on siin suvel.
Ja kui sinu probleemidega ei tegeleta, siis LOE RIDADE VAHELT!
Edu ja kobige oma tervis-vee-läbi Laulasmaale. Või Tallinna kesklinna purskkaevu.
 
ann 24. jaanuar 2008, kl 11.46
mulle bernhardi spa väga meeldis, kallis on ta küll
 
maa 24. jaanuar 2008, kl 13.53
suusatamist mainisin siiski vaid seoses bernhardiga ;)
 
muumi 24. jaanuar 2008, kl 16.32
Bernhardi saunad on tõesti head ja ümbrus ilus. Aga teenindus on nii kuidas juhtub või välja kukub. Ma olen pidanud teeninduses ikka mitu-mitu korda pettuma - kokkulepitud asjad ei toiminud
 
piuks 01. veebruar 2008, kl 13.55
eelmisel talvel käisime ja jäime veemaailmaga väga rahule, kuigi siis ei olnud remont päris läbi.
restoran, kui seda nii võib nimetada, oli pisut väsinud, aga see meid ei häirinud, kuna seltskond ei koosnenud õnneks snoobidest. pealegi otepääl on kõik söögi- ja peokohad üksteisele nii lähedal, et väike jalutuskäik ja mine kuhu tahad after skid tegema.
minu meelest oli bernhardis isegi madal hinnatase
 
Ferdinand 12. oktoober 2015, kl 15.40
Kumba soovitate 2015 a: kas Bernard v Pühajärve spa? On kellelgi kogemusi Bernardiga, siis palun jagage. Veemaailm on vist ainult õhtupoole, et mida siis ommikust lõunani teha?
 
Pakkumine 13. oktoober 2015, kl 19.32
Soodukad praegu, vaata järgi
 
Tartlanna 01. november 2015, kl 11.16
Tuttavad just käisid.. Bernhard pidi olema jube, must, amortiseerunud ja kehva teenindusega. Pühajärve siis pigem
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!