Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Gurmaanidele
Parimad söögikohad Kuressaares
 
võti 05. veebruar 2008, kl 20.02
Nii, teadjad ja olude tundjad. Kus hea köök )eelkõige), aga ka miljöö, hinna-kvaliteedi suhe, asukoht jne.
 
esimene :D 05. veebruar 2008, kl 22.14
Kui ma hästi aeg-ajalt sinna linna satun, siis minu lemmikuks on La Perla restoran, oli siis vist itaalia köök. Ja minu vaieldamatuks lemmikuks on pizza seentega. Mega hea ja omapärane! Ja asub otse kesklinnas ja teenindajad on ka kiftid olnud, et kunagi ei ole ka teenindajat jotsita jätnud.
Suvel sattusin ka ühte hotelli restorani- see kõige esimene kohe kui linna poolt minema hakata, mul ei jää need nimed kunagi meelde, sorri. Seal restoranis oli ka täitsa mõnus teenindus ja hubane olemine, et soovitaks küll :D
 
Sille 06. veebruar 2008, kl 11.05
Minule isiklikult meeldib Mönus Villem ja issand ma ei teagi mis selle nimi nüüd on vanasti oli Budweiser nüüd midagi konnaga:D
 
spaataja 06. veebruar 2008, kl 18.01
Saaremaaga on kahjuks nii, et seal puudub normaalne söögikoht.
Olime viimati Kuressaares täiesti hädas kuna proovisime kõik nn paremad kohad ära ka LA Perla-kus itaalia toit oli väga eesti pärane ja seda mitte heas mõttes(pizzat ei proovinud niiet see võib seal hea olla) aga olen itaalia köögi suur austaja ja see mida seal pakuti oli pehmelt öeldes jube kallis jama. KAhju sest tegelikult on itaalia köök ju lihtne ainult kui raatsitakse korralikku toorainet osta.
MIngi trendi koht uue spa alumisel korrusel-väga imelik ja hinnad üle keskmise kõvasti aga toit ikka kõvasti allapoole igasugust arvestust. Supp oli täiesti ülesoolatud ja sellepeale kui viisakalt palusime selle ära viia-teatas teenindaja, et koka arvates see peabki olema selline-tule taevas appi! Lõpuks kui terve laudkond proovis ja kõik olid nõus et see on täiesti ülesoolatud, viidi minema aga tseki peal oli supp ikka! Niipalju siis elementaarsest restorani kultuurist.
Ühesõnaga käisime veel mõnes kohas aga seal olid ka hinnad madalamad niiet ei oodanudki mingit gurmee õhtusööki.
Olukord siis väga kurb selle Kuressaarega -kas kokkasid pole võtta või ei saa värsket toorainet kätte aga nende hindadega siukest jama pakkuda on lihtsalt mõnitamine.
 
esimene lisab 06. veebruar 2008, kl 22.55
La Perlas olen paar korda proovinud ka muud toitu peale pizza ja siis olen ka tõesti pettunud :( Maitse ei ole nagu midagi väärt ja selle tõttu tean, et seal megahea pizza ja söön aint seda :D
 
y 07. veebruar 2008, kl 00.17
http://www.sivainvest.ee/content.asp?sid=3&nid=14
 
Ing 07. veebruar 2008, kl 15.24
kuressaarde on ka kaks hõbelusikat tulnud - GoSPAsse ja Suure Tõllu kõrtsi. Sry, aga viimast tõesti ei soovita, jube toit. Samas peakokk vist olevat vahetunud ehk nüüd läheb paremaks.
Ja GoSPa pole ka suurem asi, selline nii-naa. Vahel käin seal, aga vaimustuse pole.
Eelpoolmainitud Mönus Villem on tavaline pubitoit, ei midagi erilist.
 
öökull 07. veebruar 2008, kl 20.48
Kuidas Arensburg on?
 
yiyguo 07. veebruar 2008, kl 22.32
la perla on mõnes mõttes jama, samuti pole midagi erilist ka arensburg. soovitaks kindlasti everesti restorani, see on aasia köökide restoran, mulle endale väga meeldib. samuti hinnad pole kallid ja toit maitseb alati väga hästi
 
eeee 12. veebruar 2008, kl 12.19
 
Täpitriin 18. veebruar 2008, kl 21.41
Kessu kohvik on hea lõunatamise koht, koos Ametikooli sööklaga. Arensburgi loungue-restoranis käisin just nädalavahetusel.
Toit 4 tärni
interjöör 3 tärni (masendav)
puhtus - ma ei teagi, äsja avatud kohas ei tohiks toolid olla nii plekilised, klaasid poleerimata, põrand must ja räpane (käisime lõunal), aga sealt oleks nagu terve armee läbi käinud.
 
Täpitriin 18. veebruar 2008, kl 21.43
Suure Tõllu kõrtsiga ei ole ka minu tutvusringkond rahul ei sealse bowlingu rajaga (õigemini teenindusega) ega ülesoolatud toiduga. Ise satun sinna umbes kord kuus ja seni pole olnud põhjust kurta.
 
bitsi 07. aprill 2008, kl 00.52
Vaekoja pubi ka hea koht
 
ints 21. aprill 2008, kl 19.00
Käisin möödunud suvel Kuressaare serval Maherestoranis. No selle kohta peab küll ainult kiitust jagama. 100% mahe ja milline teenindus! keegi omanikest oli ise teenindamas. Ja selliseid maitseid ei leia küll kusagilt mujalt (Lammas!). ja veinid olid ka uskumatult head (proovisime küll vaid kahte)Igatahes soovitan ja sel suvel külastan kohta kohe kindlasti
 
Mann 08. mai 2014, kl 12.07
Suure Tõllu körts Kuivastu mntl.
Auriga keskuses- Aasia toidukoht Monk ja Hesburger
Tallinna mntl Mönus Villem pubi
Kessu Kohvik Ajamajas- väga armas ja lihtne koht
Grand rose restoran
Kohvik Mosaiik- väga huvitav menüü
Chameleon lounge- ilus koht, hea teenindus, sushi jne
Pritsumaja- ka pubi
Vanalinnna Kohvik- superhead koogid ja saiakesed
La perla - itaalia koht
Kohvik Classic- saab köike, ka pitsat.
Arensburgi restoran- ka huvitav menyy.
Gospa restoran- super koht
Kuursaal, mis suveperioodil avatid pakub samuti häid kohalikust toorainest toite

Linnast väljas Lümandas on üks söögimaja. Kindlasti tasub proovida!!
Vist sai enamvähem kõik loetletud:)
 
u 27. mai 2014, kl 09.43
Aga Veski? Vbl on kohalikel teine arvamus, aga paaripäevasel puhkusel olles seadsime meie küll kohe sammud sinnapoole. ja väga tasus ära: olid asutuse 40nda aastapäeva soodukad; seda tabavam, et üks meie seast oli oma sõnul 70ndatel Veskisse posti otsast üles ronides ja teise korruse akna kaudu sisse saanud...et siis nagu paljukannatanud "veteran". toidud maitsesid ja eriti veel Pihtla ölu, mida ka kaasa ostsime (oli samuti soodustusega) ja mandril laialt reklaamisime.
 
teet 20. juuni 2014, kl 15.24
mina vaatas söögikohti siit
http://www.eleven.ee/loc/kuressaare/
 
spaatajale 18. august 2014, kl 21.18
Ilmselt oli see Arensburg
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!