Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Gurmaanidele
sitad söögikohad teie jaoks, top 3
 
Chopsticks 03. oktoober 2009, kl 16.06
Käisin Nõmme Chopstiksis 3-4 nädalat tagasi, mulle sealsed toidud üldiselt meeldivad ja hinnad on ka nüüd odavamad kui varem. Tellisin tofuga supi - öeldi, et vabandame, aga pole tofut. Valisin siis mingi teise supi. Magustoiduks tellisin praetud banaani jäätisega. Öeldi, et vabandame, aga pole banaani!

Mõtlesin, et väga kummaline, valisin teise magustoidu, sõin ja lahkusin. Nüüd käisin uuesti samas toidukohas ja tahtsin ikka tofuga suppi, ja mis te arvate, mis öeldi? Jah, õige, vabandame, aga meil pole tofut! Andke andeks, aga kui kuu aja jooksul ei saa kaupa tellitud, siis on midagi korrast ära. Kusjuures söögikoht on Nõmme Comarketiga samas hoones ja isegi selles poes, mis üldiselt valikuga ei hiilga, on tofut müügil. Banaanist rääkimata ;)
 
+- 07. oktoober 2009, kl 15.03
Autor: jaana
Aeg: 09-16-09 17:48

Raplas on mitmeid lahedaid söögikohti kuhu jalga ei tasu tõsta.


Sa, Jaana, lugesid ju kõik Rapla söögikohad ülesse (vaid Nõmme kõrts jäi mainimata, aga see on kaugemal).

Kui ikka ükski söögikoht ei meeldi, siis äkki polegi viga söögikohtades, vaid...
 
To + - 07. oktoober 2009, kl 18.28
Nii see just ongi, et siin foorumis head reeglina ei kirjutata ja kui mõni ka kirjutab, siis teine sajatab kohe maapõhja.
Kokkuvõtvalt, seda pläma pole tarvis uskuda.
 
Marju 07. oktoober 2009, kl 19.49
Minu kõige koledam-jõledam-ebaviisakam kogemus on Vanemuise teatri kohviku äärmiselt ebaprofessionaalne teenindus. Otsustasime sugulastega (ca 10kesi)minna peale etendust kohvi jooma. Suhtlesime küll omavahel aga istusime 4! erineva laua ääras. Arve tehti meile ühine ning minu küsimuse peale eraldi arvete tegemise kohta teenijanna pööritas silmi, kobises midagi ning jooksis vingus näega ja jättis meid sinnapaika. Läksin talle baarileti juurde järgi ning küsisin viisakalt veelkord et kas me eraldi arvet ei saaks kuna me ei ole lauda kinni pannud ning igaüks maksab enda eest siis sõna otses mõttes osatati mulle vastu, et 1. me ei küsinud eraldi arvet 2. kui tema oma sõpradega väljas käib siis maksavad nad ühiselt 3. me oleme ju koos !!! ja pööras selja ning viuthi kööki kuhu ma järgi enam ei läinud. Ma olen käinud päris palju väljas söömas, ja olen vägagi leplik külastaja aga sellist asja kogesin esimest korda.
 
ehee 09. oktoober 2009, kl 23.07
Veski Kõrts - täiesti kohutava prae sain seal aastakese tagasi. kartulipuder oli maitsetu, liha oli ka nagu saapatald.. fuihh. ja nii kaua pidi ootama ka veel.
siis Hesburger - vastikud kuivad friikartulid sain (see muidugi joppamise asi, olen sealt head junki ka saanud)
ja siis on üks koht, mille nime ma ei tea, aga mis on tabasalu seal rulluisuteel, jääb paremat kätt kui muraste poole sõita. ootasin seal suvel ÜLE tunni toitu, mis lõpuks lauda jõudes oli leige ja täiesti maitsetu.
 
huvitav loogika 10. oktoober 2009, kl 17.03
et kui kõik rapla söögikohad ei meeldi, siis on viga ikka inimeses endas. mulle ka rapla söögikohad ei meeldi. ja on neil kõigil tõesti mingi ühine nimetaja: rasvased, liiga suured portsud, ebatervislikud. mulle isiklikult ei meeldi üldse väljas söömas käia, teen alati ise. siis vähemalt tean, et on värske toit ja kuidas tehtud on.
 
jkk 11. oktoober 2009, kl 06.38
Marju, kas saite eraldi arved?
 
ophelia 13. oktoober 2009, kl 12.16
vanemuise shakespeare. iga kord olen ma saanud seal sellise toidu, mida ei suuda süüa. nagu oleks mingitest vanadest jääkidest kokku keeratud.

magustoidud on ok vbla.
 
mööduja 19. oktoober 2009, kl 15.53
väga halba sööki olen saanud tallinnas endla tänaval statistikaameti vastas keldris olevast söögikohast. aga ma annan selle andeks, kuna hinnad olid seal tõesti üliodavad ja kuskilt peab see odavus ju tulema. :)
hessburgeri uus kalaburks on tunduvalt viletsam kui see vana oli. sellest on tõeliselt kahju kohe. :(
millegipärast alati kui ma vapianos käin, siis pärast olen pettunud. söögid ei ole seal ju halvad, aga kuidagi vist ühe maitsega kõik või ma ei tea - igatahes üksluised.
ülemiste keskuse kreeka kohas ei olnud ei söök ega teenindus head. ei lähe sinna enam küll.
 
raamat 20. oktoober 2009, kl 13.53
tlna raeplatsil on mingi pubi, molly malones vist???
väga halvad toidud, nagu toidujäätmetest oleks tehtud, koostisained tunduvad väga odavad ja retseptid imelikud.
kuidas pealinna keskväljakul selline asi toimuda saab?
lisaks veel st patrickutes pole ka just kvaliteetseim toit. üldse on raske maitsvat ja kvaliteetsetest ainetest toitu saada, kui väga peenesse restosse just minna ei taha.
 
to raamat 20. oktoober 2009, kl 15.03
ei ole nii raske midagi, pead ainult teadma ja valima, kus käid. ei hakka yhtegi kohta nimetama, hakatakse jälle inside reklaamis syydistama.
aga yldiselt nõus, et ega ikka niisama valimata sööma minna ei maksa.
 
sfd 01. november 2009, kl 18.50
Ülemiste keskuse II korruse toidukoht
Magistraali keskuse I korruse toidukoht
Lido

Kõigil üks ühine nimetaja - tapvalt ülesoolatud toit. Toidul polnudki õigupoolest maitset. Peale tulisoolasuse. Armastan soolast toitu, aga mitte sellist.
 
jo-jo: to sfd 01. november 2009, kl 23.30
Maitsed on erinevad ja nii ka jääb!
Kellele ema, kellele tütar? Toiduga sama!
 
Lilitha 01. november 2009, kl 23.40
1. Kamikaze Tallinnas- kõik need korrad, mil sinna juhtunud olen, olen pidanud kahetsema. Midagi nii jubedat suudavad söökidega kokku keerata ainult need kokad.
2. Steffani- Pärnus. Paljud seda millegipärast kiidavad ja olude sunnil Pärnus olles, olen olnud sunnitud ülejäänud seltskonnaga ühinema ja taas pidanud seda nn. söögiasutust külastama. Et siis proovinud iga kord erinevaid toite, aga senini ei ole aastate jooksul sealt midagi, mis kvalifitseeruks heaks toiduks, küll saanud.
3. Seiklusjutte Maalt ja Merelt- Tallinnas- see on see koht, kus olen pidanud toidu kui söömiseks mittekõlbmatu kööki tagasi saatma.

Suhteliselt jube elamus on veel Tartus Tsink Plekk Pang- suvel sai seal laua ääres ikka imestusest suured silmad tehtud kui 40min ootamise järel taldrikul mingi kummaline ollus lauda toodi. Seltskond oli suur ja kõigil erinevad toidud, aga keegi ei suutnud neid süüa.
 
sfd 02. november 2009, kl 15.10
Ülesoolatud toit pole maitseasi. Üldtuntud reegli kohaselt liigset ära võtta ei saa, juurde panna küll.

Maitseküsimuse alla käib näiteks kakaokissell või konnakoivad - kas maitseb või ei. Maitseainetega on teine lugu. Tahaksin näha inimest, kes sellisele toidule veel laual ilutsevast soola-pipratopsist lisa raputab.
 
Lilitha'le 02. november 2009, kl 15.31
12 punkti sulle pärnu steffani eest - olen pidevalt sedsama tundnud, aegajalt ka julguse kokku võtnud ja seda ka foorumis avaldanud, aga alati saanud avaliku sõimu osaliseks.
kurb on ainult see, et nii söödamatu kui see steffani ka on, on ta siiski parim, mis pärnust leida.
 
katu 02. november 2009, kl 17.56
viimased, palun kirjutage, mis Steffanis halb on, siis tean ise mitte seda tellida.
kanasalat oli küll suur ja maitsev. pitsad minu meelest ülehinnatud jälle.
 
katule 03. november 2009, kl 00.13
selleks, et teada saada, mis steffanis halb on, võta kätte steffani menyy, loe see läbi ja lisa sinna veel ennasttäis teenindus (oleme ju ikkagi linna parimad - tyybiline depressiivse väikelinna syndroom!).
isiklik rekord - toidu ooteaeg 2 tundi ja siis ikkagi söömata minema!
 
mm 03. november 2009, kl 23.45
Kamikaze Tallinnas mulle küll väga meeldib. Mees on seal enam vähem püsiklient ka, enne töötas ta seal lähedal ja käis iga päev seal. Meie ja me sõbrad, kellega oleme seal käinud oleme väga rahule jäänud.
Ristiisa pubi Tartus on küll mõttetu. Salatid on nii majoneesised,et paha hakkab lausa.
Big Ben jättis ka väga halva mulje, esiteks toidu valik polnud midagi erilist ja teiseks teeninindus jäi alla igasugust arvestust. Seal sellised tibid on teenindajaks pandud, kes üleolevalt kommenteerivad seal.
Maksuamet pole ka head muljet jätnud. Toit pole ka suurem asi.
 
lola 24. november 2009, kl 12.45
Ju Double coffee sellepärast pankroti läkski, et ülemus ei osanud teenindajaid valida. Sest selles kohas olid tõesti linna ülbemad teenindajad
 
anita 10. detsember 2009, kl 20.18
mitte ma ei saa aru, miks on iga prae juurde kohustuslik laks hapukapsast,vahest isegi tunda, et ta on juba mitu päeva noor. salativõimalusi on niiii palju, keegi viitsi lihtsalt vaeva näha,meeldiv oli Kolga pubi, kus ühe prae juurde oli salatit seitset liiki, sinna tasub minna igatahes kringlit sööma, väga meeldiv oli
 
käis 10. detsember 2009, kl 20.30
Sa ei pea seda hapukapses ju võtma, mis sest, et on prae juures.
Kus sina küll söömas käid?

Tellides praadi võid alati küsida, kui kirjas pole, et hapukapsaga, et sina kapsast ei soovi ja palud, et võtad prae ilma kapsata.

Ma just nii tegingi hiljuti, kus oli praad hapukapsaga, see jäeti lisamata ja pandi veidi rohkem salatit, tol korral tomat ja kurk.
 
säde 11. detsember 2009, kl 14.28
jubedaim söögielamus Osteria di baccost tallinnas, vanalinnas.
 
kohalik 13. detsember 2009, kl 01.34
1. GrillBurger ehk nüüdseks nimega Ameerika
2. Alvi Kebab

1. kõrged hinnad, liiga pehmed ja ülemaitsestatud friikad, kebabi wrap on kuiv ja liha vähe..
2. hinnad ülemõistuse ja liha kogus väiksem kui varem
 
skara 19. detsember 2009, kl 14.05
Ei virise millegi üle,sest eriti väljas söömas ei käi.Kui on vaja linnas asju ajada ja vahepeal kõht tühjaks läheb,lippan läbi Balti jaama tseburekikast,odav ja kõhu saab täis.
 
try 19. detsember 2009, kl 19.59
mainiks jälle Pärnu Steffanit, laps pidi täna seal oksele hakkama, võtsime pitsa kahe peale ja ka minul jäi poolest veel pool alles, väkk.
 
Lilitha 20. detsember 2009, kl 02.28
Ei külastanud kaua foorumit ja siin päriti, et mis Steffanis halb on olnud. Isiklik kogemus järgmine (täna ei ei avane mingil põhjusel nende koduleht, et saaksin menüüd vaadata), aga meenutada suudan järgmist:
chilli con carne- hapu löga
mingi pastaroog, peal üleküpsetatud juust- kohutava nätske juustu all kuivad penned vist peekoniga. Seal peaks idee poolest ka kaste olema, aga seda seal paraku ei olnud. Maitse olematu
Mereannisalat vms. -hea, et mürgitust ei saanud
Pitsa ei kvalifitseeru pitsa alla :(
 
Arvi Kala 25. detsember 2009, kl 21.54
Al Mare grill Audi maja I korrusel- öäk!
 
njah 07. jaanuar 2010, kl 13.25
Ma nii kirvetes kohtades ei käi aga pakun Tln. Mustamäe-Tammsaare ristis olevat Hesburgerit.
Pole tükk aega käinud aga vist tõsine kitsikus käes neil,et pead kuiva burgerit närima ja lapsel oli pärast kõht nii lahti,et jube kohe.
 
r 07. jaanuar 2010, kl 16.38
heh omapärane kommentaar. et kui ikka prae juures kirjas ei ole, et on hapukapsaga, siis peaks sellest hoolimata eeldama, et äkki ikka on hapukapsaga ja mainima, et ärgu pangu.

aga eesti toidukohtades on see vist õigustatud jah. mind vaadatakse igal pool imelikult, kui ma alati uurin, et ega selles taimetoidus liha ei ole. ega vorsti. ega hakkliha, sinki, peekonit, kana, viinerit jne. aga vastasel juhul võib vabalt juhtuda, et "ei, ei, liha ei ole..see on lambaga!"
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!