Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Gurmaanidele
sitad söögikohad teie jaoks, top 3
 
qwer 28. jaanuar 2010, kl 15.16
Sakura, laps oksendas pärast terve öö.
 
sushitaja 28. jaanuar 2010, kl 20.55
Sakura ei ole jah see koht kus Jaapani köögi pärleid noppida.
Nagu siin üks inimene juba kirjeldas-arusaamatu teeninduse, toidu kvaliteedi ja hindade suhe:(
 
greip 06. veebruar 2010, kl 20.32
Mõnest kommist jääb siiski mulje, et sööklalt on oodatud mingit maitsmismeeli vapustavat viie tärni kogemust, sel juhul on muidugi pettumus igati loomulik tulemus.
Pean end ka päris heaks toiduvalmistajaks, st võtan seda kui kunsti ja tulemus saab reeglina väga maitsev. Aga kui näljasena kuhugi odavamat sorti söögikohta satun, siis võtan enamasti kõige ohutuma välimusega toidu. Peaasi, et ümbrus oleks hubane, teenindaja sõbralik ja toit söödav. Mingit solki ei ole küll kusagil ette tõstetud.
Aga vat tärnidega ja kallilt restoranilt tahan saada seda kõige-kõige paremat.
 
jaana 07. veebruar 2010, kl 18.31
Minu kehvade kohtade top:
Alfredi pubi
Kannu kõrts
Sakura - restoranist on asi ikka väga kaugel.
 
julmad urkad 07. veebruar 2010, kl 20.00
1.Mandariin tartu mnt. õudukas lausa kohutav toit alla igasugust arvestust

2.LIDO Solarises vastik toit ja miljöö

3.ja turu juures mingi vanasti oli turuvarblane nüüd nime ei tea aga samuti jubeeeeee koht
 
Steffanis... 09. veebruar 2010, kl 03.18
olid "jäätis puuviljadega" nimelises magustoidus mingist käärima läinud kompotist võetud puuviljad. Noh, õnneks sai raha tagasi.
 
xoxo 09. veebruar 2010, kl 15.44
Nehatu balti jaamas:D
 
õnnetu 15. veebruar 2010, kl 19.54
Läksin isaga Tartusse Tsink Plekk Pange sööma, mina tellisin suppi, isa kanasalatit. Aega läks umbes pool tundi, kuid see, mille me saime oli kohutav. Supp oli nagu äädikavesi, nii hapu et näo tõmbas krimpsu, lisaks mingi eriti jälk hais, nagu oleks rupskitest tehtud, võtsin ampsu ja enam ei puutunud. Isa kanasalat oli 80% sojaoa hunnik (hoiatati et sisaldab tofut küll), siiski ei osanud oodata sojakuhja, mis on üle valatud (poe)sojakastmega :(
Isa nokkis mõned kanaviilakad ning läksime minema. Kõhud jäid tühjaks ja isast oli ka natuke kahju, oli teine natuke kurb nagu minagi. Aeg oli aga tiksunud sinnamaani, et kuskile mujale ei jõudnudki, pidime Tallinna poole tagasi liikuma, ostsime bensukast moosisaia ja kohvi ja panime ajama.
Et jahh.. pori ei ole ju ilus loopida, aga palun võtke end kokku, ei kujuta ette kellele sellised "road" maitseda võiksid.
 
mrr 22. veebruar 2010, kl 10.48
Tammsaare pargi vastas, Tallinnas läks vähemalt kunagi keldrisse Pai kohvik vms. Ühe korra elus käisin aastaid tagasi ja isegi viimases näljas ei tõstaks oma jalga sinna.
Tellisin pannkoogi, singipiruka ja jäätisekokteili. Pannkook oli üliväike, õline ja armetu. Kui küsisin nuga-kahvlit, tõi teenindaja need lauda, salvräti sisse keeratult ja asetas need minu pannkookide peale.
Singi pirukas polnud sink vaid pehme valge pekk.
Kui ma oma jäätisekokteili järele küsisin, siis seal samas hakkas teenindaja seda umbkaudu tegema, oli vist juba unustanud.
Võibolla oli asi ülimalt oskamatus teenindajas, kellel polnud isegi kõige lihtsamaid kombeid.

Ja Double Caffe. Ei teagi, kas nad enam eksisteerivad. Seal samas tänavas (Estonia pst?) kus Pai kohvik, oli ka varem Double Coffe, kust olen saanud toiduürgituse kui ka kõik muud halba, mida söögikohas saada võib. Õõh. Õudne koht. Täielik urgas.

Patrickus ei julge enam katsetamise mõtteski juustusuppi tellida, sest esimene ja viimane kord sain kollase veniva, tarretise taolise olluse, kuhu lusikaski sisse ei läinud.
 
Jane 22. veebruar 2010, kl 11.10
Läksime paar aastat tagasi La Perlasse just netistloetud positiivse tagasiside põhjal. ehkki olime ainsad kliendid oli teenindus...ee..olematu ja toidu kvaliteet masendavalt keskpärane.
 
Murzilka 23. veebruar 2010, kl 18.09
Aga näiteks Haapsalus võibki lihtsalt nälga surra!

No on linn, kus pole lihtsalt võimalik normaalset sööki leida. (kui just ei ole kahe suurema sanatooriumi klient- ja needki on mõlemad soome penskareid täis)
Aga linnakülalisena on pidev soov leida normaalne söögikoht, sest kõht on tühi. Olgu, Müüriäärest saab imehäid kooke, saiakesi ja pisitillukese tüki sooja pirukat, kõht jääb ikkagi tühjaks, samamoodi on valus arvet vaadata- kosmilised hinnad.

Mitte ühtegi head või isegi talutavat söögikohta selles linnas pole ma veel leidnud. (ei räägi kohvikutest- need omaette teema)
 
katu 24. veebruar 2010, kl 22.12
haapsalu koha pealt olen viimasega nõus.
 
po 04. märts 2010, kl 21.18
Kikka kõrts!

Kaks korda olen väga kehva sööki saanud!
 
Cici 15. august 2020, kl 19.30
By far halvim koht maailmas on Foorumi kurikuulus one and only St. Patrick. Legendi kohaselt ootavad kliendid, kes seal aastal 2004 käisid endiselt veel süüa. Toit - seda ei saa toiduks kutsuda. Hinnad - megalt overpriced. Turva - kasutu, Teendidajatest - kahju, et nad seal urkas on, Miljöö - böö. Asukoht isegi fine kuna saab Sushi Plazasse minna. #notsponsored. Parkimine - olematu
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!