Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Gurmaanidele
Kannu kõrts
 
kanni 04. jaanuar 2009, kl 20.18
KAs keegi on oma sünnat Kannu Kõrtsis pidanud ja kas siis, kui suurema pundiga minnna peab ikka pileti raha maksma ? Mis kommentaarid üldse on Kannu kõrtsi kohta?
 
Möhh 04. jaanuar 2009, kl 21.11
Kas see on see putka, mis seal bensiinijaama tagaonväää?
 
irw 04. jaanuar 2009, kl 21.48
kui sa oled selline poolpidune tibi või exmaakas ja armastad õllekõhulisi räuskavaid jorsse ja osse, siis on see sulle täpselt õige koht :P
igale oma, mina ei käi kannus, kannu rahvas loodetavasti püsib kannus ja ei käi mujal läbustamas.
 
appi 04. jaanuar 2009, kl 21.58
Kannu kõrtsi sünnipäeva pidama!?! No kuhu veel annab ronida!!!Appi ma ei julgeks sünnipäeva pidadagi!!
 
! 04. jaanuar 2009, kl 23.31
see ju teada-tuntud saekaatri rahva koht :D:D
 
... 05. jaanuar 2009, kl 08.45
Täitsa ok koht on. Mulle küll meeldib. Soodne ja moodne.
 
saekaater jah :) 05. jaanuar 2009, kl 13.18
no kui juba võsapetsi aastalõpu saade seal tehti, siis pole ju kahtlustki mis publiku jaoks see koht on.
 
ok 05. jaanuar 2009, kl 15.36
Aga soovitage siis mingit muud kohta
 
jee 05. jaanuar 2009, kl 15.46
no aga see, kes kirjutab piletiraha lahku, peabki leppima sellega, et on kannu kõrtsi paras klient. elagu saekaatrimehed!
 
õumaigaad 05. jaanuar 2009, kl 16.08
võsa petsi saade sealsest kõrtsust pani asjad paika, nägite ju mis raffas seal lustis........
 
k 05. jaanuar 2009, kl 20.29
No pigem lustivad jorsid ja lõbus melu, kui surmigav ja udupeen lounts, kus wannabed vahivad kõiki pealaest jalatallani ja vingus nägu ei kao enne majast väljumist.

Vastuseks - pole käinud, ei tea.
 
m 05. jaanuar 2009, kl 20.40
kui tahad oma pidu pe.. rrse keerata anna minna ! Toidumürgituse saad veel peale kauba !!!kogemused .
 
ma 06. jaanuar 2009, kl 07.10
ei saa aru, miks ei võiks viisakamalt vastata?! Vastuste stiili järgi ei oska pakkudagi kus selline publik käib.Ilmselt oleks iga pakutud koht siin sellise arvamuse osaliseks saanud.Seega tuleb endal otsustada ja ära siit küll positiivset abi oota.Kena päeva kõigile!
 
mi11 06. jaanuar 2009, kl 18.44
Mõned aastad tagasi käisime aegajalt töökaaslastega seal lõunatamas - kõik oli ok - teenindus kiire, söögid head. Siis otsustasime korraldada seal ühe töökaaslase töölt ärasaatmispeo. No see oli kohutav. Oli reede õhtu, kui ma nüüd õigesti mäletan, siis olid tookord ka mingid segavad asjaolud, nagu päevane elektrikatkestus aga ikkagi, see selleks. Õllesid ootasime 1h, ettetellitud sööke 2h. Olime kõige tagumises otsas veidi eraldatud ruumis ja kuna meie seltskonnast keegi ei suitsetanud, siis panime vaheluugid suure saaliga kinni, teenindaja palus pisarsilmil, et need luugid peavad lahti olema, muidu juhataja laseb ta lahti. Seal oli totaalne konflikt omanike ja teenindajate vahel, ettekandja oli valmis meile peale maksma, et me kogu pulli peale kaebekirja ei kirjutaks. Kõik see rahvamass, suitsuhais, see kõik oli nii jube - ei viitsi kirjeldada ja väga hästi ei mäleta ka aga tõesti - totaalne saekaatrimeeste koht ja õhtul enam iialgi ei läheks sinna. Siinsete kommentaaride järgi ei olnud see mingi erandlik õhtu. Tuleb muidugi au anda, et ma ikka täiesti üllatusin selles osas, et nii poppe kohti tallinnas on :D
 
mina ka 07. jaanuar 2009, kl 20.56
Ma arvan samuti, et ... ühesõnaga...üsna jube koht. Ja see saade, nomaeitea.
Aga no maitse asi!
 
muzi 08. jaanuar 2009, kl 09.41
olen sealt korra toidumürgituse saanud. jube koht. enam seda ei külasta.
 
Sindy 08. jaanuar 2009, kl 20.02
Mina pidasin oma sünnipäeva septembri kuus ja jäin väga rahule. Kommenteerijatele-MEIE SELTSKONNAS EI OLNUD ÜHTEGI SAEKAATRIMEEST EGA KA NAIST. Kunagi ammu käisin seal siis ei olnud veel seda uut osa mis nüüd oli.
Pilet vist oli alates kella 19st aga kuna kogunesime juba enne seda siis ei pidanud ostma.
Ma ei saa aru nendest kommenteerijatest siin...Pubi läks rahvast täis. Kuna ma alkoholi ei tarbi võin kaine inimesena öelda, et täiesti tavalised inimesed olid. Nii noori kui ka vanemaid. Soliidsemaid ja mõned rullnokalikud tüübid. Samas võin ka väita, et Hollywoodis nägin viimati kõige suuremat Bemmi-vendade kogunemist-Kannu külastajad olid ikka hulga soliidsemad ja vanemad.
Kas siin kommenteerivad ainult endised töötajad ja põhimõttelised kaagutised ja kirujad või olen ma millestki valesti aru saanud?
Rahvast on see koht väidetavalt täis. Lõunaajal käivad minu paljud tuttavad seal söömas ja ka ÄRIKOHTUMISI pidamas ja on kõik rahul jutu järgi pigem kiidetakse.
Pubide poole pealt on see minu isikliku arvamuse koha pealt ainuke adekvaatne koht Tallinna linnas.
Tihti loen siin rubriigis teemasid just uute avatud restoranide kohta teabe saamiseks aga kahjuks midagi mõistliku siit leidnud ei ole. Ainult üks suur kirumine. Sellepärast ei soovita teemaalgatajal neid kibestuñud kommentaare lugeda vaid minge sööma nt lõuna ajal või teed jooma ja otsustage ise!
 
eelmisele 10. jaanuar 2009, kl 13.05
keegi polegi väitnud, et seal rahvast ei käi! saekaatri esindajaid on meie seas kahjuks palju. ja seal nad kogunevadki.
igaühele oma!
 
SAEKAATRI AADU 10. jaanuar 2009, kl 17.49
MINA OLEN KA SAEKAATRIMEES JA KÄIN KANNU KÕRTSIS SEST SEAL ON HEA TEENINDUS VÄGA MAITSEV SÖÖK JA LAHE KOHT.nb! MU KUU PALK ON KINDLASTI SIIN KOMMIJATE OMADEGA VÕRRELDES KOLME KORDNE JA VANUS ILMSLET + 20! TÕSISELT NÄRVIDELE KÄIVAD NEED PUBEKAD SIIN MIDA TE PEENUTSETE KUI PIDU PIDADA EI OSKA ISTUGE KODUS JA VAADAKE OMA GUCCI! KELLASID JA DOLCCE JA KABBANA KULUVAID-HAHAHAHAAAA...VÕSA PETSI SHOW OLI IGATI OK. ÕIGE PIDU KÄIB RAUDSELT KANNUS KUHU KOMPLEKSIDES UDUDEL KOHTA EI OLE...
 
irw 11. jaanuar 2009, kl 17.52
no palun, viimane ütles ju pointi ära, kannus käivad temasugused saekaatriinimesed, sellised, kes kasutavad ainult rämedalt röökivat tooni, irw. nendesuguste jaoks ongi kõik ülejäänud inimesed kompleksides udud. isiklikult ei käi gutsimutsi riietega ega käi ka kusagil peenutsemas, samas matsröökurite sekka küll ei kipu. pidu ei tähenda kah seda, et õhtu tipp oleks kellelegi pudeliga pähe lajatada, see rohkem saekaatriinimeste rida, joovad saasta, söövad saasta ja käituvad saasta kombel.
 
... 11. jaanuar 2009, kl 22.15
pidasin sünnat.sissepääsu piletid olid kõigile ja ettemaks 150 eeku näost.toidud olid head,portsud suured.
 
muide 11. jaanuar 2009, kl 22.17
muide aastavahetuse pidu ei olnud sugugi otse eetris.nii et aastavahetusel oli kannus hoopis karneval stiilis sexikad med õed ja arstid.mitte võsa pets.
 
ihiiii 12. jaanuar 2009, kl 10.33
mis vahet seal on millal see toimus. oluline on fakt, et toimus.
see ütlebki kõik.
ja med. õdede stiilikas sobib jah suurepäraselt sellisesse kohta.
muud ei oskakski oodata sealt.
 
buratino 13. jaanuar 2009, kl 16.22
to ihiiii puhka rahulikult jalga ja ära roni sinna kus sulle ei meeldi, mitte keegi puudust ei tunne. võsa on täiesti ok, vahest natuke labane aga üldjuhul väga realistlik saade kõige selle nn reality pahna vahel. käime mehega koguaeg kannus söömas ja väga maitsvad toidud muide-cesari salat on megahea-viimati vanalinnas mingis itaalia restoranis sain sellist jama cesari salati nime all niiet võin väita omast kogemusest, et kannus on jumala head toidud. õhtuti ei käi niiet ei oska kommenteerida aga samas midagi inimesi sinna ju tõmbab ja mis vahe on inimesel ja inimesel? jube alavääristamine käib koguaeg, vaadake peeglisse-kas olete siis nii palju ilusamad ja targemad ja paremad kui keegi teine? pigem ikka rumalamad kopleksides isiksused kellel kõrvatagused veel märjad ja kes alles õpivad mis on elu ja et kõik on siin päikese all võrdsed!
 
hilisõhtune delfitaja 19. jaanuar 2009, kl 23.12
Rumalad inimesed. Kui teile kliendid ei meeldi:saekaatrimehed, milles see koht süüdi on? Väga norm ja hästi suur pubi, kus alati sõbralikud teenindajad ja parim tiramizu kook! Kohe näha, et mimgid isiklikud vihakandja(d) , pigem ikka üks inimene, kes ilmselgelt tööl ei käi-saab kommenteerida ja lolli juttu trükkida päevast päeva ja näeb kõvasti vaeva, et see koht maha teha. Mida rohkem vaeva näed seda rohkem räägid ennast sisse.
Käime koguaeg seal lõunal sest töö on lähedal, väga head kogemused.
NB! Kes ütles putka, sa vist pole selle asutuse suurusega kursis?
Naljakas ongi see, et see pubi on nagu Kroonika või Võsareporter:keegi ei vaata, ei loe, ei käi, ainult kiruvad aga millegipärast on need omaalal peajagu üle ja vaatajatest,lugejatest, külastajatest puudust ei ole? Seda ilmselgelt sellepärast, et kõig enõmedamad! Nii rumal oled sa kiruja!
 
ka käinud 16. veebruar 2009, kl 15.02
Just see on normaalne, et seal on igasugust rahvast-ei ole mingit lahterdamist.Siinsed vastajad ju iseloomustavadki endid.Oluline on inimene ja mis tööd ta teeb,tema enda valik.Suhtlen erinevate inimestega ja pean tõdema, et olge tolerantsemad teiste suhtes,ei ole te paremad midagi.Saage ükskord üle materiaalsetest väärtustest ja lõpetage rollimängud.Uskuge, teil saab lihtsam olema!
Kannus pole ammu käinud, aga osa tuttavad aeg-ajalt peo jätkuks tantsima lähevad.Toidud megasuured ja head.Ei saa kuidagi vertigoga võrrelda.
Sama siin-mine tutvu kõigepealt interjööri ja menüüga.Kui on oma pundiga minek, siis ju ei peaks valima,kes su kõrval tantsib.
 
Triin. 02. aprill 2009, kl 22.01
Kuulge saekaatrimehed siin, mina muide töötasin Kannu Kõrtsis,niiet võin julgelt öelda, et hea, et seal selliseid nõmedaid inimesi ei kohanud, nagu siin need kõvemad kommenteerijad, sest te olete lihtsalt labased.

--->Võite julgelt oma sünnipäevi seal pidada,sest teid teenindatakse hästi,vähemalt nii hästi kui võimalik ja toredad teenindajad teevad kõik endast oleneva,et teil oleks mugav,et viina ikka jätkuks ja et muusika enne hommikut otsa ei lõppeks:)
 
jah 03. aprill 2009, kl 09.56
pidasin jah,jäin rahule.aga targem on helistada kannu kõrtsi ja uurida kuidas hetkel on.pileti ostsin ka kõigile.
 
k 03. aprill 2009, kl 10.55
käisin ka eelmine aasta seal sünnipäeval ja jube head söögid olid. paremad, kui mujal pubides.

kui olen eraldi käinud söömas, siis praed nii head ei ole olnud ja väike valik ka.
 
Ethel 03. aprill 2009, kl 21.48
Nii nii käisin seal nii öelda kõrtsis eelmisel nädalal. Päevapraad maksis 79.-, liha oli enam-vähem aga friikaid on isegi lastepraadides rohkem, salatiks oli kurgi ja tomativiilud. Päevapraade ootasime 40 minutit, rahvast oli peale meie nelja veel umbes 5-7. Praad ei olnud küll midagi väärt ja meie sellest kõhtu täis ei saanud! Aga, aga kõige tipuks avastasin pärast arvet vaadates, et klaas suurt piima maksis ei vähem ega rohkem kui 37.50. No see on kohutav!! Käime pidevalt pubides söömas, aga sellist hinda pole piima eest pidanud küll kuskil maksma. Mitte , mitte kunagi ei lähe enam sinna ja ei soovita teistelegi.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!