Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Gurmaanidele
Peokoht toitlustamisega kuid-oma joogiga
 
juss 07. juuni 2009, kl 23.30
Kus leida Tallinnas sellist kohta.
 
? 08. juuni 2009, kl 13.10
oled ikka päris korras, vai? alkohol see põhiartikkel teenimisel ongi. ja sina tahad vaid teise ruume kasutada ja mingid snäkki saja eegu eest tellida? ja et siis personal pärast su okset koristaks? oled sa üldse midagi alkoseadusest kuulnud? alkoholi pakkuvas asutuses ei tohi registreerimata kaupa hoida ega jumala eest - pakkuda.

ui, kus ma ei salli neid rotte!
olen pikalt-pikalt toitlustusasutustes töötanud. viimased aastad küll välismaal, aga eesti ajast mäletan, et OLI neid, kes püüdsid oma joogiga pidu nuiata, aga otseloomulikult ei lubatud.
kui raha jooke osta ei ole, siis ära tule. nii lihtne see ongi!
viimastel aastatelküll oli selline tendents vähenenud, ju inimesed teadsid, et see on äärmiselt lame ja olid muutunud haritumaks. aga varem oli ikka seda - küll enne jõule, küll sünnipäevadeks - kas ei saaks jne... ja lubadus SUURE RAHA EEST toitu osta päädis enamastiu sellega, et ahh...ega meil siin keegi tahagi süüa. ja võetigi moepärast sajakroonine vorstitaldrik.

et siis teenindaja ja juhtkond jookseks sinu viinadega ja sina lällad oma kaadriga minu majas? no ei.
ära tule, kui raha pole. joo sõpradega kodus.
kõik!
 
... 08. juuni 2009, kl 14.16
eelmisele: ära mölise :P
autorile: jah, on küll ja küll selliseid kohti. ja kõik on ka kokkuleppe küsimus. võta net lahti ja kasuta otsingut.
 
3 08. juuni 2009, kl 16.28
mustamäel Küberneetika maja kohvikus Akadeemia teel
 
noh 08. juuni 2009, kl 17.45
näiteks olen pidu pidanud narva mnt.63,kohvik Ilo
 
yks 08. juuni 2009, kl 19.02
to ?

Kle, kui sa välismaal töötad, siis võiks teada, et paljudes maades (ka Euroopas) on oma joogi kaasa võtmine restorani täiesti normaalne asi.
 
? 08. juuni 2009, kl 23.00
ei ole normaalne asi, sest seda liigitatakse salaalkoks ja selle eest võib asutus litsentsi kaotada.
aga teie, kes te nii täpselt teate - rottige edasi! ikka nii, et oma viin kaasa ja kohapealt ostan~klaasitäis õunamahla ja praepelmeenid.
no andke minna, jumala eest! pole mind vaja sõimata. sõimake argu ja salalikke, kes ei suuda maksta, aga TAHAVAD küll!
 
tammetõru 09. juuni 2009, kl 09.32
Ei ole tõesti normaalne asi oma kraamiga kuhugi kohvikusse minna.
Võtad alko kaasa, aga klaase ju mitte, aga isegi klaaside pesemisele kulub kohvikul raha. Põhimõtteliselt peaksid siis kohvikuomanikud peale maksma, et sina saaks oma joogiga tulla.

On ka selliseid veel, kes tellivad prae, aga tahavad ise tuua tordi. Kohvikupersonal peab siis seda serveerima, jälle omalt poolt nõud andma jne.
Samuti ei saada aru, et tervisekaitse nõudmiste tõttu juba ei saa tulla kohvikusse oma söögiga.
Ei mõista, millest need restoranid-kohvikud peaksid elama - renti, palkasid, elektrit, vett jne jne maksma, kui me kõik läheks oma toidu-joogiga kohale?
 
yks 09. juuni 2009, kl 10.04
Välismaal on selliste restoranide, kuhu saab oma veiniga minna, seletus see, et igas restoranis ei saa oma lemmikveini tellida ning kui sa toidu neilt tellid, siis on kõik häpid.

Tundub, et probleem on selles et eesti restoraniomanikud on liiga ahned. Kuna toitude hinnad on Eestis pigem kallimad kui odavamad, siis ei tohiks olla küsimus ots-otsaga kokku tulemises.
 
helen 09. juuni 2009, kl 11.30
nii jubedat ja tigedust täis postitust, mida väidetavalt välismaal töötav elukas lajatab (aga said ikka klientide sõimamise pärast kinga? ) on tõepoolest vastik lugeda. MIna maksan ruumi renti ja selle eest sõimab mingi suvaline mutt mind rotiks. Sulle teadmiseks- ma ei ole ühelgi peie-ega sünnipäevaseltskonnas söönud mingit head sööki, rotivihkaja lihtsalt ei oskagi midagi maitsvat teha.
PS Vaata järgi nädalavahetuse lehed, olen kindel, et näiteks reedeses Linnalehes oli peokuulutus, kus oma veinid võis kaasa võtta.
 
ehee 09. juuni 2009, kl 13.48
kuhugi restorani jah ei lähe ruume üürima oma joogiga.
aga on küllalt selliseid kohti, mis ongi aint väljaüüritavad poeruumid ja seal on kõik kokkuleppeline. pakutakse nii ise jooki osta kui kohapeal. sama on isegi söögiga. võib kohapealt tellida ja ka ise kaasa võtta. nii, et on ka võimalus ruumid ilma söögi jooogita tellida ja need ise kaasa võtta. ja selliseid kohti jagub küllaga.
sa väljamaakas kuku nüüd pikali :D
 
jussile (ullikesele) 09. juuni 2009, kl 15.28
ma tahaks ka minna kinno või teatrisse oma tooliga - järsku saab siis ilma piletita sisse?
Kuidas saab niisugust lollust üldse küsida?! Millal sa puu otsast alla laskusid?
 
Mann 09. juuni 2009, kl 15.30
http://www.villaleonard.ee/

Seal võimalik.
 
nasa 09. juuni 2009, kl 17.41
No näiteks selles baaris, kus mina töötan, on küll võimalik, et tellitakse korralikud söögid, u 300 inimene ja inimesi peaks ikka üle 30 olema, osa alkot tellitakse ka kohapealt ja osa võib siis ise kaasa võtta. Praegusel ajal on söögikohad suht paindlikud, et üldse midagigi teenida
 
k 09. juuni 2009, kl 18.27
tegelikult on see tõesti rottimine, olgu kui otse ja karmilt tahes öeldud.
KOKKULEPPELISED nruumirendid on oma teha, seda vist ei saa teiste käest uurida? või ma ka ei tea.
mina töötan soomes baaris. siin on alkoseadus väga karm ja palju mõistlikum, kui eestis.
alates reklaamist kuni purjus kliendiga suhtlemise-kohtlemiseni. ja õnneks ei saa ka iga koolilaps alkoholi pakkuvasse asutusse ka tööle. nii et rumalaid beibesid õnneks ei kohta.
vaja on ka vastavat koolitust ja paberit.
oma alkoga pidu on võimalik, kui selle korraldavad väljaõppinud inimesed ja maja on vaid selle seltskonna käes. muid kliente ei tohi olla.
ka ei tohi meil enam 1.juunist ruumis sees suitsetada (vist on see ka eestis) ja õhtusel ajal välja oma klaasiga minna (ka oma maja terrassille).
nii et - "jou, affid!"- jorsid jäävad hätta...
ennekuulmatu oleks, et mingi seltskond nurgas oma viina joob ja personal teenindab ka teisi kleinte.
uskumatu, kuidas niisuguse asja peale saab üldse tulla?
väga õige - kui ei taha maksta, ära tiku baari.
lepi mõne asutusega kokku ja laku mingis väljaüüritavas asutuses oma kambaga.
 
jobukari 09. juuni 2009, kl 18.50
tehke omale asjad selgeks. küsiti poeruume, oma alko võimalusega.
see ei pea olema baar või restoran kus on teenidajad kaasatoodud alkot ette valavad.
peokoht tähendab ka seda, et üürid ainult peoruumid mida neiks juhtudeks üüritakse ja tellid söögid seal või siit vahet pole. ja nii ka alkoga.
 
irwadi irw 09. juuni 2009, kl 23.15
nagu siin paljusõnaliselt on läbi käinud "välismaal" nii ja naa, siis teadmiseks, et "välismaal" on just selliseid restorane, kus on isegi vastav märge: BYO (BRING YOUR OWN) , mis maakeeli tähendab, et võid oma joogi kaasa võtta. javot just nii ongi :P
 
k 10. juuni 2009, kl 22.37
kusjuures on ka nt. inglismaal sellised spets söögikohad, kuhu enda joogi kaasa saab võtta.
 
T 12. juuni 2009, kl 08.41
trolli söögituba paldiski maanteel. positiivne kogemus. soovitan.
 
juss 14. juuni 2009, kl 14.14
Ma nüüd küll ei saanud aru,millega ma teenisin ära Teie pahameele.Küsisin jah peokohta,kus on võimalik pidada läbirääkisimi alkoholi teemal,kuna ei sooviks tõesti maksta 0,5 pudeli eest 800 krooni.
Samas võiksin ju sõnastada ümber,et ehk keegi teab soovitada kohta,kus alkoholi hind jääb kaubandus ehk kaupluse hinna tasemele.
Võiksin ka siinkohal ära märkida et kohe kindlasti ei pea meie tagant keegi okset või muud..sellist koristama.
Tegemist on vist ikka natukene vanema generatsiooniga,kui siin eelrääkijad.Nii mulle tundub.
Samas julgen tunnistada,et meil ei ole selliseid häid sissetulekuid kui tänapäeval noortel,panustame ju samuti kõik laste-lastele.
Kuid ei teadnud et ka kokkuhoidlikumalt ei või teha koosviibimist.
Tänan eelkirjutajaid toredate vihjete eest,kindlasti helistan need läbi.
 
gaga 14. juuni 2009, kl 15.40
odavam tuleb mitte juua, papi!
 
deedee 15. juuni 2009, kl 11.36
töötassin ka toitlustuses ja vahel tuli kokku puutuda ikka väga kummaliste inimestega :D
tegime pidusid kohapeal, aga samuti päris palju osteti meilt peotoitusid kaasa.

* see oleks ehk teemaalgatajale ka üks võimalus - toidud joogid kaasa ja siis rendi ükskõik millised peoruumid. abiliste leidmisega ei tohiks ka tänapäeval raskusi olla, kui ise ei taha lauakatmisega mässata.

alkoholiga saadi meil tavaliselt nii kokkuleppele, et vähemalt mingi kindel kogus inimese kohta tuli osta meilt (hinnad olid täitsa ok) ja ülejäänu võis ise kaasa võtta. kui peo käigus puudu tuli, sai meilt juurde osta.

on olnud ka selline pidu, kus pakuti ainult tervituseks shampanjat ja prae kõrvale oli minimaalne kogus veini, külalised kes veel juua tahtsid pidid ise baarist ostma.

oli üks seltskond, kes pakkus kõrgemat renti, kui ainult saaks kõik oma alkoholi võtta, kusjuures see nende pakutud summa ületas meie poolt küsitava alkoholi hinna!?
ja joogid millest räägiti olid ka täiesti tavalised...

kord oli seltskond, kes väidetavalt korraldas alkoholivaba pidu, aga millegipärast tuldi õhtul teenindajatelt morsiklaasidele lisaks pitse küsima - ju vist ikka külalistele ei meeldinud venelase kombel teeklaasist viina panna ...

aga tordi võis küll alati soovi korral kaasa võtta. meil oli küll ka kohapeal kondiiter, kes tegi väga head ja ilusat tööd, aga siiski selles osas piiranguid ei tehtud. on ju paljudele pulmatort hiigeltähtis ja miks siis mitte lasta neil tellida see just sealt, kus nad ise tahavad.
taldrikute pesemine oli rendihinna sees ;) ja enamus torte-kooke tuli siiski meie majast.
 
irw 17. juuni 2009, kl 16.19
päris piinlikud rotid ju, irw. minna nüüd oma joogiga, palju siis jooma peab, et maksta ei jõua? fuik koonrid mehed.
 
olin 17. juuni 2009, kl 18.55
www.soorikukohvik.ee olin sünnipäeval seal omad joogid võis kaasa võtta omaette olemise ruum tahad kutsud bängdi tahad kuulad plaati.6700006tel.nõmmel asus.
 
to irw 18. juuni 2009, kl 11.33
meil oli paar aastat tagasi probleem selles, et lauale toodi hoopiski teised margid, mitte need mis olime varem kindlalt kokku leppinud.
nii et järgmisel korral ilmselt üritan ka mina leida ruume, kuhu saab ise alkoholi kaasa tuua.
ja seda mitte koonerdamise pärast, tahan lihtsalt kindel olla, et saan seda mille eest olen maksnud :)
 
Elga 20. juuni 2009, kl 00.03
üka labane arvamus-oma jookide kohta
,kui tahta oma pidu pidada majanduslikult odavamalat!!!!
Iga inimene küsib seda mida tahab,räägib seda mida tahab ja käitub nii nagu tahab!
Üks mõtetu lobasuu mokk ,kes siin ilgub ei paranda meie majanduslikku seisu ega sõpruskonda,kellega koos me teeme olemeise.
Seega pole see õige koht kust viisakaid vastuseid saada!
 
kastan 20. juuni 2009, kl 09.00
Juss- Ega siit mingit abi küll ei saa. Siin tehakse sind täiega maha. Ei kujuta ette kust kuradi kohast sellised imbatsillid tulevad- uskumatu. Lihtsalt teist inimest rotiks sõimata- arusaamatu. Kohe huvitab kas ise joovad tavaliselt kõige kallimat konjakit ja sõõvad õõbiku keelt ja sõidavad limusiiniga- kahtlen. Tõenäoliselt on need ilkujad ühiskonnas pettunud, ENDA ARUST kõige paremad ja on kadedad teiste peale. Tõenäoliselt neil pole sõprugi kellega koos üldse aega veeta.

Ilkujatele. Tunnen teile sitavarestele tõeliselt kaasa, et jumal on teid siis ilma lubanud!!!!!!!!!!!!!!
 
sitavares number neli 21. juuni 2009, kl 10.17
ei pea jooma-sööma kõige kallimat ja sõitma limuga, et näida rikas. see mentaliteet on just rottide rida. vaadake, ma saan!!!! ja siis läheb küsib su telefoni, et helistada, kuna kõneaeg on otsas omal.

pole me keegi siin miljokad (need ei tipiks delfis lollusi), kuigi loe mida tahad - kõik on edukad ja maj.kindlustatud. aga kui tahan pidutseda, siis on siililegi selge, et tuleb maksta. kui pappi ei ole, siis ära roni võõrale pinnale kerjama!

ilusti öeldi - otsi rendipind ja mölla seal. see ei ole ka teiste klientide suhtes aus, et miski kuningas-kunde istub laud lookas oma viina all. mõelge ise - lähed sa restosse ja võtad oma lihatüki kaasa, sest siis saab soodsamalt? maksad vaid salatilehe eest. on normaalne? miks see alko peaks teistmoodi olema? kaup on kaup ja kui tahad tarbida, siis maksad. kui maj.olukord ei vöimalda, siis tuleb asi ümber orgunnida ja näiteks kodus või kellegi teise juures oma läbu pidada.

see, et pidutsejaks on "vanemad inimesed, kui siinsed kommijad", on nii hüpernõme vabandus, et lase või püksi! nigu keskealistele on teised reeglid? irw...

korja raha ja mine nagu aus mees kõrtsu, mitte ära roti ja koonerda, kust aga saab. OMA KÜLALISTE ees ei ole mark we? pakud mingit säästukast ostetud laua viina - sai sittaks odavalt, onju?
 
viimasele 21. juuni 2009, kl 15.38
loe uuesti kui veel aru ei saanud!!!!!!!!!!!!!!!!!

Autor: jobukari
Aeg: 06-09-09 18:50

tehke omale asjad selgeks. küsiti poeruume, oma alko võimalusega.
see ei pea olema baar või restoran kus on teenidajad kaasatoodud alkot ette valavad.
peokoht tähendab ka seda, et üürid ainult peoruumid mida neiks juhtudeks üüritakse ja tellid söögid seal või siit vahet pole. ja nii ka alkoga.
 
to ? 21. juuni 2009, kl 15.48
sa ei tööta välismaal vaid oled üks sitane ärika jobuke kelle sitane söögikoht oma ebamõistlike hindade tõttu põhja läks. ja nüüd pritsid sappi siin. mine @!#$ raha eest. seda oskad paremini
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!