Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Gurmaanidele
Haapsalus tõsise söögi kohti
 
sall 20. juuli 2010, kl 19.51
Elu on pannud mind olukorda, et pean edaspidi mitu päeva nädalas veetma kaunis Haapsalus. Olen suure söömisega inimene, tahan liha ja värki, mitte kooki, salatit ja saiakesi. Palun, kus on Haapsalus restoranid? Olen vist algaja otsija aga leidsin googlest 2 asja, millest üks on juba suletud. Tänan ette! Ka, kui leidub, india-aasia söögikohad on huvitavad. Aga seega, mitte kohvikukesed vaid restoranid-pubid.
Külastan neid päevasel ajal.

Tänan!
 
Naine 20. juuli 2010, kl 22.28
Ka mina olen Haapsalus otsinud söögikohta ,kuid pole leidnud.Enne lossi platsi oli küll mingi söögikoht fruiikartulitega,kuid see mind ei rahuldanud.
 
ttt 21. juuli 2010, kl 18.15
No ometi mine Haapsalu kodulehele,seal kõik üksipulgi kaardi peal näidatud.
 
nann 22. juuli 2010, kl 13.37
Haapsalus on üks Aasia söögikoht , kus on väga head toidud ja suured portsud. Selle nimi on Bombay.
Samuti on siin lehel palju restorane ja muid söögikohti välja toodud : http://www.laanemaa.ee/?id=5381

Soovitan ka Laterna baari , kus on samuti väga head ja kõhtu toitvad praed.
 
<> 22. juuli 2010, kl 13.54
http://www.laanemaa.ee/?id=5381
 
siga ja kägu 25. juuli 2010, kl 20.00
Kui lähed, vii Laterna peremehele terviseid. Mõnus vanakooli koht.
 
just nii 27. juuli 2010, kl 14.13
Suurimad ja "tõsisemad" praed ja salatid saad Laterna baarist. Väga hea hinnaga peale kõige. Tõeline vanakooli koht:))
Hiinakas on ka väga normaalne.
Enne Lossiplatsi on Hermannus- vahel saad ka seal söönuks aga pidevalt käies viskab üle. Pole väga soodne.
Kaubamaja ülakorrusel avati just uus söögikoht, kus heade hindadega päevapraed, mõne nädala pärast avatakse ka katusekohvik. Mõnus!
Linnast väljas tallinna poole on gruusia köögiga söögikoht. Kui oled autoga, siis väga hea seal käia, mõni kilomeeter ja paremat šašlõkki pole vist võimalik kusagilt saada. Väga suur ja toitev ports!
Metsa tänaval on Teele kohvik. Hommikuti tõeline saiaksete ja pudruparadiis, lõunast lõunasöögi koht. Hea see, et portsu tõstad omale taldrikule ise, niipalju kui tahad:)toidud on seal tõesti head ja maitvad aga restoran see muidugi ei ole.
 
* 29. juuli 2010, kl 19.06
Ma just eelmine nädal olin Haapsalus ja otsisin ka sobivat söögikohta. Kuna olen Müüriääre kohviku kohta kiidusõnu kuulnud, siis läksin sinna. Täielik pettumus! Pirukas, mille võtsin, oli maitsetu, kook toodi lauda pooleldi sulanuna! ja kõige selle saamiseks tuli oodata pea kolmveerand tundi kohvikulaua taha istumisest (kusjuures rahvast ei olnud murdu). Lisaks sattusin mitme asja peale, mida tellida tahtsin ja menüüs kajastusid, kuid reaalselt saada ei olnud. Aru ma ei saa, mida inimesed selles kohas leiavad?!
Õhtul käisin söömas Kuulsaalis. Toiduvalik on seal väike, hinnad keskmisest kõrgemad, ruumis umbne ning interjöör koos ringi jooksvate väikelastega ei jätnud ka mingit muljet. Aga teenindus oli tasemel ning üle mitme aja tekkis tunne, et oled kliendina oodatud. Käsi kohe iseenesest tõusis korralikku jootraha jätma.
Järgmine kord lähen uurin seda Laterna baari :)
 
pärnakast haapsalu-sõber 29. juuli 2010, kl 19.35
Müüriääres olen isegi pidanud pettuma. Ja igakord, kui uuesti olen läinud ja mõelnud, et...olgupeale, ehk seekord on normull, siis - tutkit! Sa räägid kui seinale. Suhtlemine on olematu. Aja mõiste puudub seal täiesti. Ok, arusaadav, et kohe kõmmdi sulle söök lauda ei lajatata, aga no selline uimamine ja venimine...ma tõtt-öelda ei tea ühtki teist sellist eestimaa peal nimetadagi. Üks kummalistest Haapsalu sümbolitest. Siiski, sel suvel tegin oma südame kõvaks ega viinud oma raha enam sinna. Nagu ka mu kaaskondlased. Igal asjal on mingi mõistlik piir.
 
a 30. juuli 2010, kl 00.11
a eestlasele ongi vaid siis koht vastuvõetav, kui PORTS ON SUUR! irw...
 
siga ja kägu 30. juuli 2010, kl 08.35
Kui tühja kõhuga sööma lähen, peab taldrikutäis olema täpselt nii suur, et kõhu täis saan. Pubitoit pole mõeldud gurmaanitsemiseks ja kui seda serveeritakse samas koguses nagu kalamarja restoranis, siis mina tõesti rahule ei jää.

Aga Laternas käin just vahetu teeninduse pärast.
 
hera 30. juuli 2010, kl 17.04
Laternasse pole mõtet minna, kui ootad elamusi, gurmeed ja maeitea, msi peensusi veel, misrestoranle kohane. Laternas saab KÕHU TÄIS head ja väga maistvat sööki. Lihtsad suured ja maitsvad klassikalised praed:)
 
käisime 30. juuli 2010, kl 19.55
Laterna baari meie nt.rohkem ei läheks, toidud olid seal enam-vähem, kiita nüüd oleks küll liiast, ootasime nati paremat maitseelamust, eriti siinse kiidulaulu peale...
peremees võiks õues väikese uuenduse teha, värvida sealsed lauad-toolid üle(need oli väga koledad ja kulunud) ja panna paar lilleamplit rippuma jm. naiselik käsi seal puudub.
muidu peremees seal oli jah sõbralik ja tore aga ainult sellepärast sinna minna oleks ka suts omapärane:)
 
eelmisele 08. august 2010, kl 22.06
Küsin ainult ühe küsimuse (seda provotseerivalt ja silma pilgutades)

Kas kõhud saite täis?
 
kiisuk 09. august 2010, kl 19.37
Minul oli just kuu aega tagasi Müürivahes väga meeldiv kogemus, sõime seal seltskonnaga hommikust. Meeldiv teenindus ja väga super head toidud :)
 
dre 11. august 2010, kl 23.04
restoran Bergfeldt
 
Söödik 12. august 2010, kl 23.04
Tahaks kohe näha seda inimest, kes siin Laterna baari kiitmas käib. Omanik ehk? Käisin seal siis mõni aeg tagasi. Praad oli tõesti piisavalt suur. Ausaltöeldes poleks selliseid musta värvi lödisid friikartuleid, mis prae lisandiks olid, ka väikest portsu süüa suutnud. Liiga eksootiline minu jaoks. Kuigi Haapsalus on heade söögikohtadega kehvasti, on see ilmselt viimane koht, kuhu tagasi minna.
 
söödikule 13. august 2010, kl 20.35
käin laternas sageli ja pole iial saanud "musti lödisid" friikaid saanud. Kusjuures, valikus on peale friikude ka muud variandid kartulist. Väga head kodused toidud. Kui kõht on tühi ja tahame palju head sööki, siis läheme alati laternasse. Teine valik on lossipargi juures Hermannus.
Peenemaid sööke saab Viigi kohvikust, kuursaalist, või need sadamarestoranid, mis mereääres on.
 
täna 14. august 2010, kl 14.30
vikerraadios Aarne Rannamäe rääkis, et suve halvim teendus Haapsalus. Mitmes kohas kõige tülikam asi oli klient!
 
õige 15. august 2010, kl 19.32
on jah nii. haapsalus võib silmad peast imestada sealse teeninduse peale. klient on tõeliselt tülikas olend teenindajate silmis.
 
Gen. 16. august 2010, kl 03.53
Haapsalu inimesena soovitaks peatänava ääres olevat Gambrinot,mõlemat jahtklubi kõrtsi ja eriti aastakümneid tegutsevat Laterna baari,mis on tglt. pubi.Ka Fra Mare restoran pole paha. Aga kui on igav ja kakelda tahate,siisKalda tänaval Oboloni baaris küll igav ei hakka. Kuigi üldiselt on Haapsalu väga turvaline...
 
Stein 16. august 2010, kl 04.01
Olen suveti ka Haapsalusse sattunud ja mulle meeldis Fra Mare, teine koht oli Hiinarestoran. Selle kohta peaks ütlema, polnud see mingi restoran ja toidu suhtes üllatas see, et polnudki nii vürtsikad, ootasin millegipärast hiinatoidust midagi enamat.
 
Urho Kekkonen 06. märts 2015, kl 00.59
Pizza Grande ja pitsa Vesuuv. No kui pettute, vaadake endale otsa ;-)
 
pähh 07. märts 2015, kl 15.00
Seda pizzaplönni võid kodus ka süüa.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!