Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Gurmaanidele
Sobiv koht sünnipäeva pidamiseks Tln vanalinnas.
 
Tiks 18. august 2010, kl 10.16
Kas keegi oskab soovitada mõnusat, mõistliku hinnatasemega kohta, kus laupäeva õhtuti mängib elav muusika ja kus saaks koos 30 külalisega tähistada sünnipäeva.
 
Kõik oleneb maitsest 18. august 2010, kl 13.49
Mis on mõnus ja milline on mõistlik hind?
Glazz, Karja Kelder, Chicago, Beer House,...
Augustis vist veel enamikes kohtades elavat muusikat ei ole, aga septembrist algab jälle bändihooaeg peale.
 
umbes keskealine 18. august 2010, kl 14.03
Inimene, Vanalinna ei pääse ju autoga ligi!!!! Sünnipäevapeo koht tuleb valida selline, kuhu on autoga hea ligipääs ükskõik millisest ilmakaarest, ja kuhu saab auto probleemideta kogu õhtuks parkida!! Mina ei tunne küll ühtegi (nooremapoolset) inimest, kes tänapäeval on nõus trolli või trammiga sünnipäevale sõitma. Ja taksoraha saaks millegi mõistlikuma jaoks kulutada.
 
veel mitte keskealin 18. august 2010, kl 14.24
See just ongi hea, et vanalinnas autod ei kima, saab rahulikult ringi kõpsida. Ja pärast sealt hea lähedal kusagile ööklubisse edasi minna.
Me küll autodega sünnipäevadel ei käi, kui peoks läheb.
 
umbes keskealine 18. august 2010, kl 14.39
14.24 - hea küll, hea küll, aga ükskord tahad ju koju ka?! Kaua sa ikka kõpsida jaksad? Ja näita mulle meest, kes linna vahel on nõus sinuga kaasa kõpsima (pean silmas: ilma tülideta)!
Mina olen igatahes seda täheldanud, et kui sünnipäevale kutsutakse kuskile sellisesse kohta, kuhu ei ole võimalik autot vähemalt 50 m kaugusele jätta, siis sünnipäevale lihtsalt ei tulda.
Kõige sagedamini esinev põhjus mitte tulemiseks on "seal ei ole autot kuhugi jätta".
Kõik oma reisi- ja ekskursiooni- või mis iganes marsruudid inimene koostab selle järgi, et saaks autoga ligi ja saaks ka autot parkida. Mida nooremate inimestega on tegemist, seda ligemale uksest sisse sõita tahetakse. 40-50 vahel inimesed on harjunud jalgsi liikuma, sest nende noorusajal ei olnud igaühel autot.
 
veel mitte keskealine 18. august 2010, kl 16.23
Näitaks Sulle oma meest, aga ei raatsi! :) Tema ilma igasuguste tülideta kõpsib mu`ga kaasa ja naudib vanalinnas lonkimist. Samuti paljud teised mehed meie sõpruskonnast.
Kellelgi neil pole mingit autoahviarmastust, kesklinna pittu minnes ei tule jutukski autoga minek (siis muretse veel, ega autot pole vahepeal ära aetud või midagi küljest maha kruvitud vms).
 
umbes keskealine 18. august 2010, kl 16.43
16.23 - olgu-olgu, aga küsimusele sa ikka ei vastanud? Kui olete öösel 3-4 ööklubist välja astunud, kuidas siis koju saate? Trammiga, rongiga? Need riistapuud ei sõida ju sellisel kellaajal?
 
veel mitte keskealine 18. august 2010, kl 18.47
Koju saab taksoga. Mul endal on näiteks paari Viiking takso sohvri number kohe telefonimälus olemas, aga ka Odav takso on üldiselt saadaval ja leiab pea alati vaba auto. Ja Viru hotelli ees on iga kell taksot võtta (aga need taksod on muidugi kallid).
Kui nüüd selle peale öelda, et takso peale kulutatud raha võiks mujale paigutada, siis loomulikult- igasugusele meelelahutusele kulutatava raha võiks mujale suunata. Isegi söögi peale ei ole tegelikult mõtet eriti pappi kulutada, sest leiva-või-soola ja veega elaks inimene ära küll. Küsimus on lihtsalt selles, mille peale keegi eelistab kulutada- kes investeerib meelelahutusse, kes kulda, kes maalidesse, kes toa tapeeti jne.
 
heh 18. august 2010, kl 21.16
umbes keskealine...kas sa kujutad ette,et kõik inimesed sünnipäeval joovad teed ja lähevad koju AUTOGA. Inimesed võtavad napsu,lähevad tantsima siis on ju LOOGILINE,et minnakse koju TAKSOGA. Või kes lähemal elavad siis need lähevad koju jala. Ning kindlasti on mõni kaine inimene kes saab kaugemal elavad inimesed koju viia ning on autoga ja kaine. Ning TEMA saab jätta auto kesklinna kus saab kuskil ikka TASUTA parkida:)
 
umbes keskealine 19. august 2010, kl 21.21
heh - mitte ainult ei kujuta ette, vaid olen seda viimased 20 aastat ka oma silmaga näinud. Selle aja sees on peetud kõikvõimalikke juubeleid 25-st 75-nda eluaastani, ka mõned pulmad on sekka sattunud, sest mehepoolne suguvõsa on vägagi suur, ja alati on rahvast palju ja mitmed põlvkonnad on koos. Ja rahvast elab nii linnas kui maal, kuid ALATI peoperemees (-perenaine) arvestab sellega, et KÕIK külalised kohale jõuaksid. Ja sellepärast peetakse sünnipäevi eranditult kuskil äärelinnas või isegi suisa "linna taga", sest ka kesklinnas elavad inimesed saavad "linna taha" tulla, ja tullakse autoga - millega siis veel?! Ja kujuta ette - joomine ei ole mitte kunagi primaarne tegevus olnud. Kes roolis ei ole, võtab napsu-paar; kes roolis on, ei võta. Kas saab midagi lihtsamat olla!
Kuna ka ise põgenesime linnast 3 aastat tagasi (kuigi oleme mitmendat põlve tallinlased), siis korraldame ka ise üsna tihti kokkusaamisi, leiutan "põhjuse" ja kutsun rahva kokku. Ja kuigi bussipeatus on 300 m kaugusel ja buss käib iga tunni tagant, ei hakka mitte keegi bussiga sõitma, ikka tullakse autoga. Ja pole ükski vorst grillimata ega ükski valss tantsimata jäänud, sest ei saa õllepudelit ligi võtta. Ja millegipärast ikka tullakse tagasi ja keegi ei kurda, et igav oli...
 
noor 20. august 2010, kl 16.22
otse loomulikult pittu taksoga, kes see järgmine päev viitsib autole järgi kuhugi karup...e jargi minna? seda peaks ka ju taksoga tegema...
ei tunne kedagi, kes tunneb kedagi kui on napsuvõtt ees ja oma autoga läheb ja selle sinna jätab.
 
mh 22. august 2010, kl 16.14
Jeerum- tuleb soovitusi ka või ainult hala, et autoga letti saaks? Ennastki huvitaks tore peokoht.
 
klubitajast taksosõber 22. august 2010, kl 19.02
30 inimest on ilgelt pirakas kamp küll. vaja nagu terve jurakas saal üürida.
äkki olekski targem kuhugi mujale minna sellise kambaga pidutsema.
oleks ilmselt odavam ka. saaks siis ise mingi bändilaadse asja palgata.
 
eiii 22. august 2010, kl 21.09
Chicagot küll ei soovita
 
fine chile 22. august 2010, kl 21.50
umbes keskealisele: vaata, sinuga ongi see probleem et per.se on juba taha kasvanud sellest igalepoole, ka lähimasse poodi piima järele ikka ja alati autoga sõitmine. Ei mõista selliseid inimesi.
Pealegi vanalinn on ikka nii keskel et igast linnaosast kerge kohale jõuda. Kui plaan noortel inimestel sünnipäeva pidada ja pärast kluppi edasi tantsima ja õhtut pikendama minna siis vaevalt et seal ka enam seaduslikke autosõitjaid alles jääb. Loomulik et taksoga koju või jala, sellepeale sa ei tulnud et kesklinnas on üpris mugav ja ka ohutu jalgsi koju jalutada. Mina näiteks elan kesklinnas ja saan nautida mugavust ükskõik miskohast ükskõik mis kell koju minna või siis lihtsalt takso võtta, ei pea mingi auto parkimise ja 100& kainuse pärast muretsema.
 
naine 28. jaanuar 2015, kl 20.14
Mitte ühtegi soovitust sünnipäevapidamiseks kus mängiks elav muusika.
 
Noor plika 15. veebruar 2015, kl 10.53
Saan 14 ja tahaksin pidada oma sünnipäeva kodust väljaspool kuid ei tea kus pidada...mõtteid pole. Sünnipäevale tulevad 13-14 aastased ja ma arvan et kõik ei viitsi enam megazones mängida või skyparkis hullata.

Palun aidake!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!