Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Muusika
Kas Vaido Neigausel plaat on välja lastud?
 
Fänn 12. november 2010, kl 20.20
Kas Vaido Neigausel plaat on välja lastud?
 
kesse 16. november 2010, kl 13.21
kes see selline on? pole iial kuulnud, teeb muusikat või?
 
k. 19. november 2010, kl 17.10
sellise saasta eest ka maksta veel! ei iial!!!
 
E. 04. detsember 2010, kl 00.31
Pfft, tiri kuskilt kui nii meeldib. Kuigi minu meelest pole ta isegi seda väärt.
 
eee 09. detsember 2010, kl 20.54
Ma ei saa aru, tal on suurepärane hääl ja palju neid, kes tema muusikat hindavad,
kahju küll, kui looja ei ole siinsetele ilkujatele andnud kena lauluhäält või muid häid omadusi, nt.oskus teiste vaeva ja saavutusi hinnata, mõelge selle peale
 
Edev Pede 24. detsember 2020, kl 18.33
Ja ma vaatan et saekaatris töö mõjub ka vaimuloomingule hästi. Meil ka siin Vaeste Patuste Alevis oli Kõrvits siis Sepakas saekas tööl pärast oli neil palkidest pohhui hakkasivad kuntsnikeks. Ja no see Amatöör Kirjanikk see oo ekstraklass jumal näeb aga müristada ei julge mitte. Nii et saekraatrid peale laudade tootmise lasevad ka loomingulisi isikuid välja.
Loo all-servast puudub märge: "Kommertstekst. Artikli eest on tasunud Eesti Homoklubide Liit." Kui hetero sellist juttu ajakirjanduses räägiks, peetaks teda imelikuks. Ja mõned uuringud väidavad, et kõige suuremad partnerivahetajad üldse ongi meessoost homod. Seega kapp ja vallavolikogu olid selgelt ettekääne, mõni mees tüdinebki uuest partnerist paari kuuga ära, olgu see mees või naine, ja hakkab järgmist põnevust otsima. Põnev üks rosinamees leidis teise ja selline asi nagu "homopropaganda" eksisteerib vaid Venemaal ja Saudi Araabias. Ärge reisige nii palju, kaob vist üldmõiste Staarmetroseksuaal sa püha püss! Järgmine on staarmõrtsukas, staarvägistaja, staarpedofiil kas on autorid hullumajast lahti lastud? Ja kui see nüüd pole homopropaganda, mis siis veel? Heteropropaganda on vist juba keelatud ja pooled klassikud ümber kirjutatud Meie igapäevast homopromo näita meile, kallis delfi nüüd ja igavesti Aamen
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!