Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Muusika
Eesti keelne muusika foorum
 
rock 23. juuni 2011, kl 14.15
Teab keegi soovitada sellist elavat-toimivat foorumi, kus saab räähida muusikast, erinevatest stiilidest, bändidest jne.
Olen käinud rada7-s, aga see pole selline foorum.
 
GregKorra 21. august 2017, kl 11.34
Hello everyone, nice. My name is Greg Korra. I'm a french DJay producer and photo model. I present you my different projects, websites and my new track "Agadir" signed by a famous french electronic music label.
See you and have a nice day :)

http://www.dj-gregkorra.com/

http://www.model-gregkorra.com/

https://www.youtube.com/watch?v=5mCeICU5i6E&t=134s
 
Forum 23. detsember 2020, kl 22.09
Kas on eestikeelseid
 
Roy 06. juuli 2021, kl 17.45
Kuna Rada-7 enam ei eksisteeri,siis püüan siia ülesse panna ühe pakkumise.Nimelt pakun Haapsalu Bluusi festivali üht kolme päeva passi hinnaga 40.- eurot.Praegu maksab see piletilevis 59.90 eurot.Kuna möödunud suvel festivali ei toimunud,siis kehtivad ka möödunud-aastased passid.Elan Tartus ja soovi korral teen ettepaneku kokku saada kaubamaja piletilevi leti juures,et saate veenduda passi kehtivuses.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!