Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Muusika
palun abi loo leidmisel, mida kunagi 7-vapra saates esitati (ans. Hysteria ?!)
 
Tongi Hott 04. august 2015, kl 01.37
Tere,

Palun abi leidmaks lugu, mida esitati kunagi 7-vapra saates. Usun, et lugu on ajast 1994-1996. Kui õigesti mäletan, oli ansambli nimi Hysteria.
Oli selline aeglane rockilik lugu ning osa refräänist kõlas vist nii: "Süda muutumas on jäätükiks, mida ükski soojus ei sulata. Kui seda sa ainult teaks, ei käituks sa minuga nii"

Loodan väga seda lugu leida, kuigi erilist lootust ei ole. Kui keegi siiski teab, mis lauluga tegu ning kuidas seda kuulata saaks, oleks väga väga tänulik!
 
LM333 16. august 2015, kl 20.20
Loo nimi on "Miks tulid sa mu ellu". Jah, väga hea lugu oli, aga edu otsimisel! Kui leiad, ütle meile ka. Kunagistel bändiliikmetel ilmselt on loodetavasti salvestus olemas.
 
Tongi Hott 23. august 2015, kl 00.15
Aitäh sellegi eest. Ega ei tea ansambli nime või mõne bändiliikme nime? Ise esialgu arvasin, et Hysteria, kas see on õige?
Kui veab, siis ehk leian loo ühe oma sugulase juurest kassetilt - ta lindistas nooruses väga palju muusikat raadiost. Kui peaksin kunagi leidma, siis võin jagada, kui oma kontakti annad.
 
mäletan 30. november 2019, kl 20.51
Vana teema, aga igaks juhuks vastan. Oli selline bänd ja lugu "Miks tulid" jah kunagi, veel oli neil vist üks lugu "War of Angels", mis oli selline kiirem ja vihasem. Kui ma nüüd valesti ei mäleta, oli laulja nimi Kaido Kurre ning bänd oli Tartust.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!