Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Muusika
olen juba kord küsinud kuid nüüd ei leia
 
veelkord 10. juuli 2017, kl 10.15
nüüd ei leia enam oma küsimust üles, et vastuseid vaadata .... nimelt mina olin see kes otsis seriaalis Öökuninganna muusikat.... seal on üks selline muusika, kus pinevatel momentidel läheb järjest ärevamaks muusika ja siis tuleb no nii ilus koht kohe et. ma tunnen ennast selle muusika ajal nagu oleks mulle tiivad kasvanud, olen täis energiat ja tundun surematu jne. kust saan seda muusikat kuulda ilma filmita? või seda polegi olemas?
 
Lendav orav 15. juuli 2017, kl 17.23
Ma pakun Gecinin Kralicesi Müzikleri Hayallerin Ötesinde.
 
veelkord 04. august 2017, kl 21.16
peale pikka otsimist sain siiski alla laaditud endale. nüüd mul telefonis teatud isikute puhul see helin. ja see tõstab mind taevasse .... saan tiivad. no selline koht on seal muusikas. imeline, vapustav, muljetavaldav. lihtsalt paradiis. olen väga väga õnnelik. nii tühisest asjast jõudu saada on lihtsalt imekspandav. kuigi muusikal on kindlaks tehtud imeline jõud. iga raskuse puhul lasen endale seda muusikat. ja olen lihtsalt jalustrabavalt elus.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!