Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Muusika
Nasaalse häälega meeslaulja
 
Otsija 28. jaanuar 2019, kl 18.34
Otsin ühte esitajat, ehk keegi oskab aidata-suunata. Nimelt üks meeslaulja, erakordselt isikupärase väga nasaalse häälega, tegutses ilmselt 1980. aastatel (kindlasti ka hiljem), üsna kuulus ja tema muusika on üsna levinud, stiiliks pop/disko. Üks üsna levinud ja kuulus lugu on selline, kus kõlab kuulmise järgi vist selline fraas - "I had/have a light it......She is gonna love me" või midagi sellist (keeleliselt võib olla ebakorrektne, kuna ei saanud sõnadest täpselt aru). Nasaalne hääl on tema kaubamärk, ehk keegi tunneb-teab?
 
sapiens 29. jaanuar 2019, kl 15.03
Ehk on meie põhjanaaber M.A. Numminen. Too laulis ka vahel inglise keeles.
 
Otsija 31. jaanuar 2019, kl 13.02
Tänan pakkumast, aga M. A. Numminen see paraku pole. Otsitava hääletämber meenutab üsna palju kunagise popbändi "Erasure" laulja Andy Belli oma, aga nii palju kui olen kamminud, Bell see ka ei ole. Aga ajastu ja muusikastiil kuigipalju isegi ühtib "Erasure" omaga. Samas, see lugu, mida otsin, on pigem mitte selline 1980. aastate disko, vaid midagi "sõulilikumat".
 
sapiens 01. veebruar 2019, kl 14.31
Üldiselt väga raske ülesanne, kuna pooltes lauludes on sellised sõnad ja neist pooled lauldakse ninahäälega. Otsid sa nüüd sooloesinejat või ansambli solisti, jääb arusaamatuks.
 
Otsija 07. veebruar 2019, kl 11.47
Jah, nõus, et ülesanne on raske. Kahjuks ei suutnud sellest laulust mingeid teisi sõnu eristada, laulja hääl oli selline pigem pehmem ja muusikas tagaplaanil. Aga kahjuks ma ei tea, kas ta on sooloesineja või ansambli solist. Kui saaks vihjeid nii ühe kui teise variandi kohta, oleks ka hea, saaks kontrollida, kas on see. Hääle järgi tunneks ma selle esitaja ära küll.
 
Ei ole naturaalne 02. märts 2019, kl 13.55
Lauljate häält muudetakse efektidega. Vokooder on popp efekt.
Tartanjan 25. juuli 2023, kl 22.26
Kas leidsid selle laulja? Kui hääl väga Andy Belly oma meenutab, siis julgeks pakkuda, et see on Mark Hollis ansamblist Talk Talk.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!