Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Muusika
Discogs
 
Annushka 11. märts 2019, kl 15.50
Väike abipalve - ei suuda kuidagi discogsi gruppidest lahendust leida. Ostsin elus esmakordselt discogsi kaudu plaadi mis oli hinnatud NM ja kohalejõudes selgus, et raginaid täis plaat oli pigem G. Ma tean, et kokkuleppele jõudmise teema, aga ikkagi huvitab kas refundi saamiseks peaks kokkuleppel müüjaga talle plaadi tagasi saatma ja nõudma temalt full refund+uue saatmise postikulu. Arvestades, et refundida saab ppalis vaid tehtud makse, peab uute postikulude jaoks eraldi nõude esitama? Ehk on kellelgi kogemusi jagada?
 
Elsa 13. märts 2019, kl 11.15
Mis parameetreid järgides arvad, et oli G. Ise pakuks, et oli NM, aga teie olete lihtsalt liiga nõudlik j aoma viga seega.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!