Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Muusika
Illuminaatide järjekord
 
illuminati 02. jaanuar 2023, kl 08.09
Tervitused illuminaatide maailma eliidi impeeriumist. Vaeste, abivajajate ja andekate toomine kuulsuse rambivalgusesse Kas soovite, et teie muusikat kuuldaks kogu maailmas, rikkusi ja jõudu, teadmisi, ärilisi ja poliitilisi sidemeid. See on õige aeg, et lõpetada kõik oma mured, terviseprobleemid ja finantsprobleemid, liitudes illuminaatide eliitperega!. Kas olete haige, viljatu või teil on lahutusprobleeme ja teil on raske saada oma töökohas ametikõrgendusi, et saada elus suurepäraselt nii, nagu soovite? Kui jah! Seejärel liituge illuminaatide impeeriumiga ja saate kogu selle arvuka hüve ja lahendusi oma probleemidele.
Märkus: see meilisõnum loodi ainult meie värbamisskeemi jaoks, mis lõpeb järgmisel kuul, ja see pakkumine on mõeldud ainult ainulaadsetele inimestele; Kui te ei võta illuminaatide impeeriumiga liitumist tõsiselt, soovitame teil meiega üldse mitte ühendust võtta. Seda seetõttu, et meie organisatsioonis ei sallita ebalojaalsust.
Kas olete nõus olema illuminaatide uue maailmakorra liige? Kui jah!. Seejärel vastake meile meie otsese värbamise meili teel ainult aadressil:illuminatiorder12@gmail.com
 
Miks... 15. veebruar 2023, kl 16.05
... sa, tore inimene (teemaalgataja), oled niivõrd tobeda teksti kokku kirjutanud?
Kas tõesti midagi muud ei ole oma ajaga peale hakata?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!