Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Muusika
klassika
 
suss 21. oktoober 2007, kl 18.17
mul kummitab üks klassikasse kuuluv teos, aga ei suuda heliloojat meenutada. Kas netis on mingi online kuulamise kohta, kus saaksin erinevad klassikamehed läbi kuulata, et see teos leida...?
 
K. 21. oktoober 2007, kl 18.34
kuidas sa kujutad ette, et kõik klassikamehed läbi kuulad?:)))) Pead ikka püüdma oma valikut kitsendada - mis zhanr, stiil, ajastu, millised instrumendid mängisid.. umbeski... kus sa seda kuulsid? mis kontekstis? kui nt filmis, siis saab otsida soundtracki järgi.. kui ümiseda oskad, siis võid mulle helistada ja võin püüda aidata, kui oskan
 
suss 21. oktoober 2007, kl 18.51
mu laps armastab vahel klaveril improviseerida ja siis äkki kuulsin seda viisijuppi, mis oli niii tuttav. tal tuli see ilmselt "kogemata", aga tegelikult on sellise algusega heliteos olemas. Kurvavõitu, aeglane ja mulle tundub, et domineerivad viiulid. Midagi Bachilikku. Proovisin youtubest otsida, aga ei õnnestunud (või ei oska), peale selle kiilub mul yoytube pidevalt kinni ja paneb mu kannatuse proovile :). Ümiseda oskan muidugi, aga üritan ehk ikka ise leida, st ei tüüta helistamisega :)...
 
K. 21. oktoober 2007, kl 19.03
mulle nii meeldivad sellised väljakutsed ja mõistatusmängud:) hmm.. kurvavõitu, aeglane, domineerivad viiulid, bachilik - seda pole just palju.

Kas see on klaveriõpingutel äraleierdatud asi nagu Beethoveni Für Elise? kas sellele viidatakse meedias/filmides palju? Kas kontsertidel esitatakse? kelle repertuaari pigem kuuluks - kas sümfooniaorkestri, kammerorkestri jne? vorm - ooper (mõni tuntud aaria või avamäng), sümfoonia, niisama "lauluke"?
 
kummist neeger 21. oktoober 2007, kl 21.06
pakun esialgu huupi Bach Aria, Albinoni Adagio - ohtralt kasutatud teosed.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!