Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Muusika
amy winehouse
 
pips 09. november 2007, kl 01.15
ahhhh, olen täiesti pöördes! Eneselegi ootamatult avastasin selle lauljatari ja nüüd ei saa enam lahti sellest lummusest. Tean, et ta on omadega küll põhja käimas, aga loodan siiralt ja kogu südamest, et ta tõuseb taas pinnale ning jagab maailmale veel oma fantastilist annet...
Ketran aina ta plaati "Back to Black" ja soovitan teistelegi!... Tõsi, see tekitab ka tohutult hingepiina ning neid pisaraid on vist juba paras kogus valatud seda kuulates......Aga ta on super!!!
 
puhh 09. november 2007, kl 01.23
"Rehab" on tõesti hea laul. Aga ma nägin teda viimati MTV muusikaauhindadel esinemas ja siis ta põhimõtteliselt korises ja kägises terve laulu maha ju (mitte Rehab), nii piinlik oli vaadata kuidagi :S Ma tõesti ei tea, võibolla ta esinemisstiil ongi selline, aga see oli küll masendav, ükski sõna polnud arusaadav. Rohkem pole temalt midagi kuulnud.

Kui nüüd Youtube'st videosid, mitte live esinemisi vaadata, siis on täitsa mõnus kuulata. Stiil tal kah täitsa tore.
 
pips 09. november 2007, kl 09.45
seal oli ta vist jah pilves... :( Kirjutati ju, et vist juba enne gala algust oli oma ruumis ka möllu teinud ja laamendanud ja Snoopygi lausa ära ehmatanud omua hullu käitumisega.... Ja seepärast ongi niiiiiiiiiiii kurb, et ta niimoodi ennast põletab. Seda enam, et kunagi laulis ta ju ise laulu "Stronger than me"... Ja nüüd siis on jõudnud ise sinnamaani... nuuuks
 
ddd 09. november 2007, kl 18.52
Mulle meeldib ta hääl. Üldiselt meeldis ta debüütalbum Frank rohkem, kui see viimane. Aga Rehab on väga nakkav pala.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!