Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Muusika
Vokaalansambel GREIP Pärnust
 
Karit S. 19. november 2007, kl 21.53
VOKAALANSAMBEL GREIP jõulukontsert

Vokaalansambel Greip annab 19.detsember kell 19:00 soolokontserti Pärnu Kontserdimaja suures saalis (Aida 4). Esitusele tuleb palju uut ja senikuulmata loomingut popmuusikast klassikani. Esitatakse mitmeid tuntud hitte nii eesti kui inglise keeles ja enamasti a capella seadeis.

Vokaalansambel Greip on tegutsenud koos alates 2006a.jaanuarist. Selle aja jooksul on laulugrupp esinenud väga paljudel erinevatel festivalidel, suurüritustel, võitnud konkursse ja andnud 2006a. ka oma esimese kontserti Pärnu Tervise Kultuurikeskuses. Pikemat tutvustust ansambli kohta saate lugeda siit: http://et.wikipedia.org/wiki/Greip_(ansambel)

Ansamblisse kuuluvad: Karit Sepp(alt), Mari Holm(2.sopran), Karin Leetsar(1.sopran), Reimo Kiisk(bass), Rauno Muttik(beatbox+bass), Taavi Tamm(2.tenor), Fred Rõigas(1.tenor)

Piletite hinnad: 75.-/50,-

Meeldejäävat elamust!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!