Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Muusika
Eesti muusikat
 
ei tea 09. oktoober 2009, kl 00.34
Soovitage, kust saaks infot erinevate Eesti bändide kohta, nende lugusid kuulata? Mu plaadiriiul koosneb põhiliselt välismaa artistide loomingust, kuid tahaks kohalikke ka natukene kuulata, et äkki on nende hulgas ka midagi, mis meeldib. See Eesti muusika, mida suuremates raadiojaamades mängitakse on võrdlemisi p*sk, ent kindlasti tehakse siin ju ka normaalset muusikat, mis aga lihtsalt nii palju tähelepanu ei pälvi, kui igasugused ärakärsatatud "superstaarid".
Meeldivatest meenub näiteks tantsumuusikat tegevad Whirl & Mayer, kevadel kuulsin ja üllatusin meeldivalt Mutated Forms'i loomingus, siis oli mingisugune Pedigree, kes oli täitsa kuulatav, et kust võiks veel selliste mitte üles haibitud, ent siiski väga heade artistide kohta infot leida? Igasugused Smilersid ja The Sunid ja Birgitid ei paku mingit huvi.
 
lll 09. oktoober 2009, kl 15.41
Paljudel on myspace'is kontod üleval, aga üldiselt soovitan uurida Rada7 muusikaportaali ja foorumeid. Seal on selliseid mainstreamist kõrvalekalduvatest kodumaistest muusikutest ja bändidest ilmselt kõige rohkem juttu.
 
Yummy 03. jaanuar 2010, kl 14.26
Metro Luminal, Alumiinium
 
miskid 05. jaanuar 2010, kl 15.52
suht erinevad stiililt, aga täitsa kuulatavad minu arust:

no big silence
metsatöll
popidiot
leslie da bass
def räädu
külalised

kohe ei tule meelde rohkemad, tegelikult on vist veel...
 
Est 23. detsember 2020, kl 22.32
https://www.youtube.com/watch?v=NqZFwU_wrLs&list=PLHIPyt41Fp_inn6BSSZOQMRM94a-DF5nA
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!