Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Moeabi
Kes oskab soovitada kvaliteetset karusnaha salongi Tallinnas?
 
triin 17. september 2013, kl 16.50
Olen juba pikka aega üritanud leida head karusnaha ateljeed Tallinnas, kuna armastan väga karusnahku. internetis otsides jõuab mingite vene nimedega daamide juurde kusagil lanamäel, kus ühel korral käies shoki sain: pensionärist proua ei saanud aru ei eesti keelest ega taibanud moest mitte midagi. Olen küll keskeas, kuid mitte veel nii maitsetu! Kas kellelgi on selles vallas positiivseid kogemusi? Või tuleb sammud seada Itaaliasse, kus aastaid elasin ja kust pärinevad mu senised karusnahast rõivad?

Triin
 
uk123 19. september 2013, kl 00.47
ma just leidsin sellise koha Kadriorus Koidula tn 24, Coffe Gourmet vastas. tallinna karusnaha meistrid vms nimi neil. hea teenindus, kohapeal korralik valik nahku, räägivad eesti ja vene keelt ja mis peaasi et on nooremapoolsed naised. tellisin sealt ühe hõberebase vesti ja sain ülejäänud nahast ka käekoti - seda kõike paari nädalase ootamisega.

Veel olen külastanud korra ka Pae tn ateljeed lasnamäel aga seda pigem ei soovitaks, sest teenindus jättis soovida. edu proovimisel!
 
Triin 19. september 2013, kl 15.24
tänud, juba käidud, tallinna karusnahameistrid leitud, karusnahksed nunnud toasussid kaasa ostetud ja vähemasti hetkel tundub et on just õige koht minu jaoks! elame-näeme kui ka mantel valmis saab!
 
soobel 19. september 2013, kl 21.59
mul oli ema köösner ja köösnerid teevad kasukaid, mitte mantleid:), mantleid õmblevad ikka rätsepad.
mingite toasusside tegemiseks ei pea olema just eriline köösner, proovigu teha üks korralik kasukas.
vaadates nende feissi kontot, tundub mulle, et see "mantel" tuleb üks paras jura...
muide...sa vist ei oska netis kolada, seal ikka mitmeid kohti, mida võiks vaatama minna, enne, kui midagi üldse tellima hakata.
mingite vene mimmide kontor tundub olevat
samas jääb alati võimalus, et needsamad "meistrid" ise on selle teema siia riputanud:)
 
annamaal 06. oktoober 2013, kl 18.46
Teemaalgataja jaoks on küll hilja, kuid ehk läheb kellelgi teisel vaja.
Nõmme keskuse kõrval asub Ulve Õmblusteenus OÜ. Aadress Pärnu mnt 283.
Seal tehakse õmblus-, rätsepa-ja köösneritöid. Õmmeldakse ka kroomnahast rõivaid.
http://fieulve.ee/
 
Nõmmekas 09. oktoober 2013, kl 01.28
No viimasele ütleks, et oleneb ikka ka, mida tahta sealt. Kalli asjaga sinna minna pole mõtet, sest see ikka hoopis teine tase, milleni nemad seal ei jõua vast kunagi. Ja uue asja valmistamisest, karusnahksest siis, ei mkasaks unistada. Aga eks igaüks tea ise, kuidas oma raha kulutab.
 
koli 13. oktoober 2013, kl 11.36
Üks ateljee on ka Järve Selveri kõrval, korra olen sees käinud, kasukad tundusid olevat ilusad.
 
naine 24. märts 2014, kl 17.16
Minul on halb kogemus Tallinna Karusnaha Meistritega,siiani ootan oma raha tagasi.....ei soovita
 
raamatupidaja 28. märts 2014, kl 00.56
Eelmisele.
No sellist firmat, mis nende "meistrite" nime taga oleks, pole olemas. Kui tahate raha kanda, siis pakutakse see kanda mingi mehe firma arvele...
 
aljona 25. detsember 2015, kl 15.25
eelmisele
2015 pole selle meistritega midagi muutunud kahjuks kus on maksuameti silmad vöi peaks helistama neile tegutseb firma mis ei täida lubadusi ja ei maksa makse.....sest tehingud soovitakse teha vaid sularahas"""" Aljona
 
Loomasõber 27. detsember 2015, kl 16.46
Kas teil endil jälk ei ole ihu vastas raibet kanda!!?? Kuradi elukad, naisterahvas on teiesuguste kohta palju öeldud!
 
artist 27. detsember 2015, kl 21.24
Tõesti jälk on kanda seljas laibahunnikut. Ei mõista, miks ei võiks otsustada kunstkarusnaha kasuks. Kerge ja ilus.
 
urve 01. jaanuar 2016, kl 18.24
Kes tahab ostab kunstkarusnaha kes tahab ja raha on ostab karusnaha.Mis puututab Tallinna karusnaha meistreid siis töö on väga hea.Kes tahab maksab sularahas ja kes tahab panga kaudu,mis te inimesed vingute.Mina olen nende tööga VÄGA RAHUL.Ilona on väga hea MEISTER.
Tervitan Urve
 
artist 01. jaanuar 2016, kl 20.30
Ja urve on väga hea koristaja seal salongis. Saab tasuta nahajäägid omale.
 
Sa 04. jaanuar 2016, kl 22.12
Küll möni vōib lolli juttu ajada.
 
Aljona 06. veebruar 2016, kl 12.07
Tere.
Tallinna Karusnaha Meistrid teevad ilusat ja kallist tööd.Aga eks iga meister määrab,kui palju tema töö maksab.Kahjuks venivad tihti proovid ja ka toote kättesaamisel on probleeme.Ilonal on ilmselt palju tööd ja ta ei vaevu tihti isegi tagasi helistamast kliendile.See on suur miinus.Väga rahule jäin aga Linda kasukate tööga.Köik toimis hästi.Soovitan.Asuvad Koplis Sirbi tn.Hea valik erinevaid nahku ja ka valmis tooteid.Eriti meeldivad Liisi Jahiloo mudelid.Aljona
 
artist 11. veebruar 2016, kl 17.18
Aljona, ära tee reklaami, lase loomadel elada. Ega laibahunnik keha ümber ei olegi silmale ilus. Meie kliima ei soosi üldse karusnahka. Aastas ei saa nädalatki kasukat kanda. Naljakas on mitukümmend aastat üht ja sama rõivast kanda.
Kõik tahavad elada, ka kasukaloomadel on hing sees ja ilusad silmad peas. Usu, ka kunstnahk on väga ilus, eriti viimasel ajal.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!