Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Moeabi
Postimaja H&M ??
 
Li 23. mai 2014, kl 00.28
Hei, pole seal käinud.. kas seal on suurem toote valik ja suurem kauplus? Mõningaid tooteid sooviks, mis on koduleheküljel aga Roccas ja Kristiines neid pole. Ma usun, et kõike polegi Eestisse toodud.. Tänuud.
 
Mirr 12. juuni 2014, kl 14.21
Võrdlevalt ei oska öelda, aga suur pind on selle kaupluse päralt küll. Elu on aga näidanud, et meile siia ei tarnita alati kogu valikut. Olen kogenud seda näiteks Clarksi kingade puhul.
 
Johanna 12. juuli 2014, kl 04.38
peaks mainima, et postimaja h&m ikka tunduvalt sitem, kui näiteks rocca või kristiine oma. ise eelistan alati rocca oma. kõige suurem ja korralikum. postimajas on asjad kõik segamini ja laiali. kuna see kesklinnas siis satub sinna ka rohkem inimesi ja hinnad on turistide pärast kallimad. kui roccas ja kristiined oli ale siis postimajas olid ainult ales asjad kahel riiulil. olen postimajas ise käinud umbes 5 korda ja pole üheski teises eesti h&mis kokku puutunud katkiste riietega, kuigi olen neid külastanud kordades rohkem aga postimaja kaup on küll tihti defektidega just nimelt sellepärast, et proovijaid on rohkem. poel puudub absoluutselt asjade paigutus. keset pesu vahet müüakse kotte ja pusasi? seega sppvitan roccat. kõige suurema ja korralikuma kaubaga!
 
Liina 12. juuli 2014, kl 17.13
Ma ei saa aru, mis riideid seal naistele müüakse. No tõesti täielikud kaltsud. Meeste ja laste riiete kohta pole midagi halba öelda, mees ostab väga ilusaid riideid sealt vahest ja lastele on päris suur valik riideid. Kristiines on normaalne H&M pood.
 
ja kust saaks teada . . . 02. juuni 2017, kl 13.02
. . . milline on m.jalatsite valik Tallinnas Postimajas . . . ?
 
ja ikka 02. juuni 2017, kl 13.53
keegi ei tea vä?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!