Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Moeabi
Kas tellite välismaa online poodidest?
 
Shoppaja 26. august 2014, kl 22.21
Kas tellite välismaa e-poodidest riideid? Kui jah, siis kust viimasel ajal tellinud olete ning milline on kogemus (sobivus, tagastamine jne)? Hea oleks kuulda kogemusi Eestisse tellimisel :)
 
tellija 27. august 2014, kl 11.23
Olen tellinud Asos.com, nextdirect.com (mitte segi ajada sportsdirectiga, mis on erinevad asjad, sest sportsdirectist ei telliks küll midagi, seal isegi firma nimega asjad on kahtlased, ei kannata sama firma asjadega, mis poest ostetud, võrreldagi). Aga need 2 normaalsed kohad, palju tellinud ei ole, aga asju pole pidanud tagasi saatma, korralikud.
 
shoppingpicks.com 28. august 2014, kl 16.52
Eestlastele meeldib enamjaolt tellida Aliexpressist, eBayst, Sheinside'ist (Eesti Posti andmetel :)), mis on soodsa hinnaklassiga poed. Kindlasti on lemmikud ka näiteks Next, Tesco, Boohoo, New Look, GAP jms.

Näiteks http://shoppingpicks.com leht annab nõu just tuntud online poodidest leitud trendikate ja põnevate toodete osas. Näiteks ilmselt Boden, Free People, Modcloth, Bank Fashion, House of Fraser on eestlaste jaoks veel suhteliselt tundmatud poed, ent maailmas väga populaarsed. Üldiselt ei tohiks probleeme tekkida tuntud e-poodidest tellimisel, sh ka kauba tagastamisel.
allettteee 01. mai 2023, kl 19.47
Riided & Jalanõud E-Pood - https://tonzes.com/aliexpress.htm tellisin ja 15päevaga tuli kaup...toodi otse koju...ja jäin kaubaga väga rahule
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!