Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Moeabi
vaimne probleem
 
mooni 18. august 2015, kl 09.48
mul on juubel tulemas. ei miskit erilist, 60. mul on kolm poega. nad on nõuks võtnud et esinevad mu külaliste eest täisvarustuses. st. ülikond, lips jms.ma ei suuda nendega võidelda, mina tahaks teha pigem kodust, mõnusat pidu koos truuks jäänud ja armsaks saanud sõpradega, vabas riietuses jne. pojad keelduvad riietust muutmast, kuidas ja millega neid veenda, et teised tulevad kõik nii koduselt või noh igapäevariietusega siiski, kaasa arvatud ma ise. ei hakanud miskit uut ostma, vaid kohendasin üht mõned korrad kantud kleiti ... on see minu peas siuke kiiks ja probleem või kuidas? mitte et ma ennast veel peast soojana tunneks, aga mulle jääb mulje et nagu mu matuseid peetaks, kui just minu pojad on ülikonnas. oleks tütred, ei tea kas tahaksid panna ballikleidid või mis?
 
hehh 18. august 2015, kl 10.08
mis vahet sel on, mis poegadel seljas?peaasi, et tulevad.kui palav hakkab, ajavad niikuinii pintsaku maha!sul endal ju ka pidulik kleit.ole siis ise ka lühkarites ja maikas kui pidulikkust ei taha.külaliste riietus pole küll asi mille pärast põdeda......
 
vala üle need ülikonnad 18. august 2015, kl 12.09
Varu ämber virtsa
 
Ülikond sobib väga hästi 18. august 2015, kl 14.34
Minu meelest pole midagi kohutavat selles, et pojad soovivad Teie sünnipäeval ülikonda kanda. Kui nad tunnevad end ülikonnas hästi, siis milles probleem?
Ülikond kaunistab meest ja lisab sündmusele pidulikkust. Ju siis Teie juubel on nende jaoks tähtis sündmus. Tähtsam, kui Teie enda jaoks. Ja las külalised tulevad pealegi koduses riietuses, kui just kutsel pole märgitud, et stiilipidu või märgitud dresscode.
 
eh? 19. august 2015, kl 19.24
Ma ei saa üldse probleemist aru.
Pojad tahavad uhkelt riidesse panna, näha väljapeetud ja viisakad välja. Siis las panevad selga mida tahavad ja sina pane selga see, mida sa ise tahad. Kõik õnnelikud.
 
siil 19. august 2015, kl 19.27
ei saa murest aru- nad ei tule ju frakis. ülikond on paljudel meestel lausa igapäevane tööriietus.
 
kopp 21. august 2015, kl 12.04
Ma saan poegadest täitsa aru, nad tahavad, et ema juubel eristuks tavalistest kodulabrakatest. Ka koduseks juubelipeoks võiks ju veidi vaeva näha: juuksed ilusasse soengusse sättida, natuke värvi näkku, ilus kleit selga ja kasvõi alguses pidulikumad kingad. Kusjuures suvisel peol on heledates ülikondades mehed väga kenad. Küllap ka külalised panevad ikka kenamad riided selga, mitte ei astu uksest sisse lotakates dressides ja kodukitlites. Või mine tea, äkki teil ongi kombeks pudelisuust lauaviina rüübata ja ajalehepaberil odavat vorsti lahti lõigata. Siis on ülikonnad tõesti ülepakkumine.
 
artist 02. september 2015, kl 17.38
Matustel kandsid lesk (naine) ning pojad jopet, teksaseid ja botaseid. Sugugi ei olnud häbi paljudel peielistel selga ajada ülikond, kingad ja mantel - nagu Sinu poegadelgi Su suure juubeli puhul.
 
iggs 04. november 2015, kl 13.32
Anna ikka endale vaimne tõuge, siis on vananemine tagasi mägede taga! Ja saad pidada oma 23ndat sünnipäeva. Jälle!


http://www.alphaxyz.com/ee_official-n2/
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!